2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa ben 2 saatte 1 acıkıyorum. İçim öyle geçiyorki bayılacak gibi oluyorum. Normal mi bu?
Normal canım benim de öyle ne zaman baksan açım :) sende ikiz dmi sen bizden 2 kat daha fazla acikman lazım :)

madem tedirgin oldu nasılsın dikkat et kendine yorma kendini de kapat gercekten demesinin seni tedirgin etmekten başka ne faydası oldu takma içini ferah tutmaya çalış
Ya kötü niyetli değil aslında benden çok istiyo çocuğu ama işte biraz laf bilmez işte inşş bişe olmaz

Yani bende anlamadıl dikkat et demek için ama söylemeye gerek yoktu yani

Evet sanırım bilinçaltı kaybetme korkusu var babeğimi

Kızlar rüyamda bi uyanıyorm heryer bembeyaz kar yapmış gördüm...ve az önce gerçekten yağıyoduu rüyam gerçek oldu heryer beyaz olmasada yağsığını gördüm :)

Şuan iyi ams işte doktor platin diyor annem ameliyat olursa kimse bakamaz babamda felçli yatalak şu sıralar hayatım hep üstü üstüne geldi birde nifty testi için kanı yanlış almışlar acayip gerildim
Ah canım benim ya merak etme herşey yoluna girer sabırlı olmalısın vardır herşeyde bi hayır rabbim ağır sınavlar vermesin kimseye. Bak ben kilisteyim bombalar düşüyo camiye roket düştü kapı dışarı çıkamıyoruz tatil günümüzde evlere kapandık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Geçmiş olsun canım bşe olmaz canım içini ferah tut neden başdönmesi olmuş söylediler mi vertigo falan mı var acaba

Canımcımm geldim geldim :) annem geldi yanıma gezmekten yorgunluktan çok giremiyorum bu ara:) biraz hamile kıyafetleri aldım. Bi de annem duramadı bebişe aldı bişeyler.

Doktor randevumuzdan geldik şimdiiii:) erkek dedi doktor yüzde yüz :))

Hayırlı olsun inşallah yazıyorum listeye o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…