2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

4 5 gundur giremiyordum masallah kizlar baya bayaaaa konusulmus hepsine bakamadim abim bosandigi icin 15 tatilde kizlar bizdeydi bende aldim bana getrdim evde 2 yigen birde benim oglan olunca nefes almaya zaman kalmiyo :) allah 3 cocuklulara sabir versin simdide 2 kucuk hastalandi insallah ilerlemeden duzelirler allah muslumanlarin yardimcisi olsun gelecekten yavrularimin zamanindan korkar oldum artik

Sağolasın canım biz uzağız ama içimiz yanıyo evlere kitlendik kiliste hayat durdu %90 eşini çocuklarını gönderdi bi yerlere in cin top oynuyo bizimde ev ihtiyaçlarımız vs hep kilisten Temin ediyorduk gidemiyoruz artık çoğu işyeride kapalı ama olsun rabbim herkesi korusun askeri sivili

Emin olmak isterler tabii dee 20.hafta çok geç.. bnm dr da emin olmadn bişey demiyor..
Kanama tekrarlarsa ne olur ne olmaz.

Ne güzeldir rabbim bizede nasip etsn inşallah
Canım benim küçük oğlum 22 haftalıktı 3 doktora gittim erkeğe benziyo dediler taa 22 haftada ayrıntılı usg de netleştirmişti doktorum kimide doğunca belli ediyo kendini

Kızlar yaa ben 2 saatte 1 acıkıyorum. İçim öyle geçiyorki bayılacak gibi oluyorum. Normal mi bu?

aynı durum bende de oluyor doktor şekerin düşüyordur aç kalma demişti bende sık sık atıştırıyorum...

ben çilekden küçük bir beşik aldım canım ilk 6 ay için .. birde hastane çıkışı , eldiven ve ince bir örtü aldım şimdilik
Hastane çıkışı bir takım mı alınıyor yoksa yedek olarak alınmalı mı biliyormusun? Aldıklarını da inşallah sağlıkla giydir

Günaydın arkadaşlar günaydın güzel anne adayları...
Bu haftanın başı biraz sıkıntılı geçti benim için. Geçen hafta doktoruma randevu alacaktım internetten görünmedi bende izne ayrılmıştır dedim bu pazartesiyi bekledim. Baktım doktorum yine görünmüyor hastaneyi aradım doktorum meğerse tayin olmuş gitmiş hiç haberim yok. Mecburen doktor değişikliğine gittim. 3 tane doktordan birini seçmem gerekiyordu.Doktorun biri hem çok iyi hem çok kalabalık hemde şikayetler çok dendiği için eledim. İki doktor kaldı birini tanıyan pek yok diğeride işinde çok iyi ve biraz sinirli dediler gereksiz soru soranları fırçalayabiliyor dendi ama tayinle gitme gibi bir durumu yokmuş buralıymış. Bende sıra almadan hangisi boşsa ona gidicem dedim ama sabaha kadar uyuyamadım. sabah hastaneye gittim diğer doktor ameliyattaymış asabi doktora sıra aldım. Doktor gelmeden hemşiresi beni odaya aldı sana hemen 3lü tarama yapalım dedi tahlillerini ver dedi. tahlillerden sonra muayenede oldum doktor ultrasonda ölçümler yaptı öğleden sonra gel dedi. Beni daha önce korkuttuklarından doktora cinsiyetle ilgili birşey soramadım. Gerçi doktorun ters bir şeyine denk gelmedim çokta güzel ilgilendi tahlil sonuçlarını almaya gittiğimde sadece hamileyken yolculuk yapabilirmiyim diye sordum. Hamilelik hiçbirşeye engel değil rahat ol dedi. İnşallah artık haftaya 3 lü taramanın sonucunu almaya gittiğimde çocuğun cinsiyeti ile ilgili birşeyler sorabilirim.

Günaydın arkadaşlar. Lütfen anlayanlar yorum yapabilirmi. İkili tarama testi sonucum. Doktor üçlü tarama testi yapıcağız değerin yüksek dedi açıklama yapmadı. Üç hafta var daha uyku girmiyor gözüme. fb hcg 320 az yuksek çıkmış ATTACH=full]2100257[/ATTACH]

Eklentiler

• Screenshot_20180119-190625.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 65
laiyka bende çok yemeye başladım yalnız değilsin merak etme, tek sorunum benim canım hep faydasiz şeyler istiyor. Halen et ve balık istemiyorum. Hep bisküvi, kurabiye falan çekiyor canım.

Hastane çıkışı bir takım mı alınıyor yoksa yedek olarak alınmalı mı biliyormusun? Aldıklarını da inşallah sağlıkla giydir

canım benimde ilk bebeğim ama etrafdan duyduğum kadarıyla 3 çeşit lazım oluyormus kirlenebiliyormuş ama ben bir tane süslü aldım diğerlerini sade almak istiyorum kısmet olursa

Canım şahsen ben yaz olduğu hastanede kaldığım sürece giydirmek için sadece 3 tane 5 li takım düşünüyorum 3 tanede serin akşamlar için tulum düşünüyorum onun dışında herşeyi kısa kollu kolsuz badi alıcam kısmetse.

canım benimde ilk bebeğim ama etrafdan duyduğum kadarıyla 3 çeşit lazım oluyormus kirlenebiliyormuş ama ben bir tane süslü aldım diğerlerini sade almak istiyorum kısmet olursa
Benimkiler ikiz desene 6 tane takım lazim banabende 4 tane 10 lu takım alıp 2 tanede bady zıbın takım alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…