2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bilmiyorum canım çok sinirlendim yarın sorucam kanı alıcak olan kadın izmirden gelecekmiş öyle söyledi yarın doktora gideceğim tekrardan ultrasona gireceğim
Kanı alacak kişinin izmirden gelmesi mantıklı olabilir. Firma izmirdedir. Madem öyle seni neden uğraştırıyolar eve gelip alsın canım. Bizim eve gelip aldılar. Ultrason neden acaba o nift için değildir.

Kanı alacak kişinin izmirden gelmesi mantıklı olabilir. Firma izmirdedir. Madem öyle seni neden uğraştırıyolar eve gelip alsın canım. Bizim eve gelip aldılar. Ultrason neden acaba o nift için değildir.
Hastaneye gelmemi söylediler bende tamam dedim ablamda senin dediğin gibi eve gelsinler alsınlar kanı dedi bilmiyorum kafam çok karıştı

Tansiyonu ölçütün mü canım aman dikkat et

Geçmiş olsun canım, iyi mi annen şu anda?

Nifty’yi kafana takma canım, kötü bi şey çıkmasın da geç gelsin sonuç yeterki. Sonuçlar için sana öncelik versinler canım, sıkıştır biraz, madem hata yapmışlar.

Ölçmedim canım. Halsizliğim yorgunluğum bi türlü bitmedi. Gündüz iki saat uyumazsam bayılacak gibi oluyorum.
B12 düşük olabilir canım doktorun kan tahlili vermedi mi ? Benimde öyle önümüzdeki hafta tam kan sayımı istedi

Sağol canım biraz daha iyi ama ağrısı var yatıyor dün hem annem hem babam hem ben ağladım ne bileyim herşey üstüste geliyor öyle yapıcam bende yarın inşallah canım tek sonuçlarımız iyi çıksın bebişimin Allah'ın izniyle

Bu günlerde geçecek canım, oğluşlarımız kucağımıza gelince hepsini unutacağız :) Annende tez zamanda iyileşir umarım. Allah daha büyük dert vermesin. Ablaların falan idare edemezler mi onları?

Bu günlerde geçecek canım, oğluşlarımız kucağımıza gelince hepsini unutacağız :) Annende tez zamanda iyileşir umarım. Allah daha büyük dert vermesin. Ablaların falan idare edemezler mi onları?
Amin canım inşallah geçer bugünlerde amin inşallah düzelir annem ablamın birinin Yen'i bebeği var 4 aylık diğeri çok yoğun çalışıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…