- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #17.981
20. hafta net olarak söliyim dedi. başka hiç fikir beyan etmedi dr um :)Özele yazmadıysan gözden kaçmıştır özele yazdıysan da kesin dememişindir yoksa atlamam
Cinsiyet belli olunca yaz lütfen
Hayırlı olsun inşallah yazıyorum listeye o zmn
Fotosu var mi canim
Nee 20 mi 20.hafta kaç oluyoo biliyomuşmu o dr 5aylık20. hafta net olarak söliyim dedi. başka hiç fikir beyan etmedi dr um :)
Yazdım yazdımSağol canım :) Yaz canım yaz artık değişmez heralde :)
Neden oldu kii adet döneminmi geldi acba dra danıştınmıkızlar tüm testlerimiz normal çıktı hiç bi sorunumuz yok çok şükür.fakat bugün 3 4 damla kanamam olmuş kırmızı.normal beyaz akıntım oluo die ıslaklığı hissedince bakmamıştım 1 saat sonra gördüm.sildiğimde tekrar gelmedi peçeteye.akşama kadarda gelmedi.mutfakta yemek hazırladım kahverengi akıntım olmuş 1 2 damla. böyle bişi yaşayan varmı aranızda.rahmimin sağ tarafında bi nokta hafif acıo..
Cok sagol canim devlete mi gidiosun bnde yarin gidicem ( bugun cok fazla soyledim gidegimi sanirim k.bkmayin )Atıyorum canım ama çok net değil ben anlamadım bişey.
cinsiyette yanılmalar oluyor die sanırım.abimin oğlana doğana kadar kız oğlan kız oğlan deyip durmuşlardı :) 4D usgesi bile çzel poliknilik ama söyleyip yanılmak istemiyor adam sanırım :)Nee 20 mi 20.hafta kaç oluyoo biliyomuşmu o dr 5aylık
Yazdım yazdım
Neden oldu kii adet döneminmi geldi acba dra danıştınmı
Ah canım benim ya merak etme herşey yoluna girer sabırlı olmalısın vardır herşeyde bi hayır rabbim ağır sınavlar vermesin kimseye. Bak ben kilisteyim bombalar düşüyo camiye roket düştü kapı dışarı çıkamıyoruz tatil günümüzde evlere kapandık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
kızlar tüm testlerimiz normal çıktı hiç bi sorunumuz yok çok şükür.fakat bugün 3 4 damla kanamam olmuş kırmızı.normal beyaz akıntım oluo die ıslaklığı hissedince bakmamıştım 1 saat sonra gördüm.sildiğimde tekrar gelmedi peçeteye.akşama kadarda gelmedi.mutfakta yemek hazırladım kahverengi akıntım olmuş 1 2 damla. böyle bişi yaşayan varmı aranızda.rahmimin sağ tarafında bi nokta hafif acıo..
Emin olmak isterler tabii dee 20.hafta çok geç.. bnm dr da emin olmadn bişey demiyor..cinsiyette yanılmalar oluyor die sanırım.abimin oğlana doğana kadar kız oğlan kız oğlan deyip durmuşlardı :) 4D usgesi bile çzel poliknilik ama söyleyip yanılmak istemiyor adam sanırım :)
Bu aralar adet günüm aslında ama hiç böyle olmadım 7 8 haftalıkken sürekli ayakta çalıştığım için lekelenmem olurdu çok az 3 4 günde 1.kontrole giderdim temiz derdi.geçen hafta kahve jel gibi gelince korktum hemen gittim kanama görünmio bağların gerilirken küçük damarlar çatlıo drmişti.bu kez kırmızı olunca korktım yine.aktif devam eden kanaman olursa gel dedi.devam etmeyince gitmedim bende canım
Ne güzeldir rabbim bizede nasip etsn inşallahIyi akşamlar kızlar bebegimi daha önce hissetmistim ama bugün daha çok kardeşim de karnima dokunda oda hissetti çok mutluyum inş sağ salim kucagımıza alırız bebişlerimizi
Inşallah canımEmin olmak isterler tabii dee 20.hafta çok geç.. bnm dr da emin olmadn bişey demiyor..
Kanama tekrarlarsa ne olur ne olmaz.
Ne güzeldir rabbim bizede nasip etsn inşallah
Cok sagol canim devlete mi gidiosun bnde yarin gidicem ( bugun cok fazla soyledim gidegimi sanirim k.bkmayin )
Saol canm ateş gitti diye sevinirken öksürük başladı şimdideGeçmiş olsun canım canım rabbim şifa versin hemencecik sanada kolaylık hamile iken umarım zorlamıyordur seni paşa Benimde 1 şubattı nifty testi için yarın tekrar gideceğim 3 hafta gitmiş olucam
Insallh cnm yaaa bklmmm ne cikicakk:)Yok canım özele gidiyorum medipole. Ama görüntü kalitesi güzel değil bence. Napalım sağlıklı olsunlar da. Hadi bakalım sen de güzel haberlerle gel inş canım:)
Saat 2de cnim ayyy insaallh yaaaRealmomy randevun kaçta ? Çok heyecanlı olduğun belli valla benide heycanlandırdın umarım gösterir bebişin kendini güzel haberini bende sabırsızlıkla bekliyorum
hemoroid yok canım.takibdeyim tekrarlamadı kanama.. ama yarın bi gidip görüncemAllah yardımcınız olsun. Haberlerde gördüm ben de, Allah sizlere, orada diğer yaşayanlara ve askerlerimize de kolaylıklar versin. Biz tv den görüyoruz siz içinde yaşıyorsunuz ancak dua geliyor elimden Allah korusun diye.
Urmicca Acaba hemoroid kanaması olabilir mi diyecektim çünkü bazen o da kanayabiliyor leke bulaşıyor. Ama kahverengi akıntı da geldi demişsiniz ikisi karışmış olabilir yani hemoroid var mı bilmiyorum. Bence doktorunuza durumu anlatın tekrar olursa bir doktora görünün derim.
tekrarlamadı halen canım.yarın görüncem ama gidip..cinsiyetini hiç merak etmiyorum açıkcası sağlıklı olsunda.ben sormayıncada demedi net demek için galibaEmin olmak isterler tabii dee 20.hafta çok geç.. bnm dr da emin olmadn bişey demiyor..
Kanama tekrarlarsa ne olur ne olmaz.
Ne güzeldir rabbim bizede nasip etsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?