2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım, ben daha geçen gün ikili test sonucumu alıp gösterdiğim için ordan biraz biliyorum tabi ki çok bilgili değilim. Değerler 1:250 ve üstünde oldukça risk azalıyor. Sende biyokimyasal 1:76 bu yüksek görünüyor. Ama tabi ki bu tek kıstas değil. İçini ferah tut, sonuçlar yanıltıcı olabiliyor. Tekrar test yapılsın, onu bekle. İyice emin olmak istiyorsan da nifty test yaptırabilirsin. İkili teste göre çok daha doğru sonuçlar veriyor. İnşallah test sonucu yanıltıcıdır, stres yapma sakın.

5li takım yeterli oliyor mu 10 lu takım da var bende kararsızım biraz bende ikiz olduğu için zaten çok almam lazım.

Kızlar sızın dra kac haftada 1 gidiyorsunuz.
Bana 25 sübatda. 18 haftamda.
16 marta. 21 haftada
ve 26 hazırada 36 haftam.
kondrole geliceksin dededı. Ne yanı son haftalarda kontrole gitmiycemi?
beraz bana gec geldı de

Benimkiler ikiz desene 6 tane takım lazim banabende 4 tane 10 lu takım alıp 2 tanede bady zıbın takım alayım diyorum.

Aldığın takımların içlerine çok dikkat et bazılarının mendilleri kağıt gibi kaliteleri düşük oluyor tek tek bak herşeyine

5li takım yeterli oliyor mu 10 lu takım da var bende kararsızım biraz bende ikiz olduğu için zaten çok almam lazım.
Hmm o zaman bilemem canım evet senin fazla Alman lazım 10 lu takım almıştım ilk oğlumda hepsini kullanamadan büyüdü çocuk bazı şeyler gereksiz geliyo bana ben ayrı ayrı almayı düşünüyorum battaniyesi iç zıbınları vs

Aldığın takımların içlerine çok dikkat et bazılarının mendilleri kağıt gibi kaliteleri düşük oluyor tek tek bak herşeyine
Internetten modeller bakmıştım ama bu yüzden güvenemiyorum kalitesi nasıl olur bilemedigim için mağazalardan bakmam lazım.

Kızlar sızın dra kac haftada 1 gidiyorsunuz.
Bana 25 sübatda. 18 haftamda.
16 marta. 21 haftada
ve 26 hazırada 36 haftam.
kondrole geliceksin dededı. Ne yanı son haftalarda kontrole gitmiycemi?
beraz bana gec geldı de
21 ve 36. Haftanın arasında gitmeyecek misin yani ben anlamadım açıkçası o aralıkta bir sürü kontrol var benim bildiğim. Ben 2 haftada bir kontroldeyim son haftalara doğru haftada bire düşecek dedi doktorum. Normal gebeliklerde 4 haftada bir çağırılıyor diye biliyorum.

Şimdiye kadar sadece 2 tane penye battaniye aldım birde beyaz kisa kollu body aldım 5 tane. 2 li phlips avent emzik aldim 0-6 ay aralığı için. Bu kadarla başladım bakalım devami haftasonu inşallah.

Bende temmuz sonu hayirlisiyla inşallah.
Ama düşük tehlikem var.bebegin plasentasinda yirtiklarin olduğu söylendi.
oda kanama yapıyor sürekli.sizde böyle bişey oldu mu.

Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bir sorum olacaktı daha önce sezeryan ile doğum yapmış annelere spinal sezeryanla epidural sezeryan arasında ne fark var? Bu aralar doğuma taktım kafayı da :)

Ne biliyim hic güvenmiyorum dr ma bi keresinde vaşkasnı kan tesdini benimki diye okuyodu nesekı annem: o değil bu.
dedi eline verdı.

Alışveriş konusu açılmış :) Ben de hiç lüzumlu şeylere bakmıyorum nedense, aklım fikrim sevimli süslü püslü şeylerde, oyuncaklarda falan. Misal
Favorim Sallanan sandalye kuzu https://www.e-bebek.com/baby-toys-s...MI3p-G7N7y2AIVFSPTCh1okw-uEAEYASABEgKJifD_BwE
Soyadımızla uyumlu tulum https://www.e-bebek.com/hellobaby-biyikli-uyku-tulumu-p-16kheleuyt6160mix/
Yavrucuğu kışın bi ayı yavrusuna benzetecek bir başka tulum https://www.e-bebek.com/hellobaby-kapsonlu-elyafli-kozmonot-p-17kheletlm0091gri/
Ve tabiki yakışıklı beylere smokin https://www.e-bebek.com/mymio-penguen-papyonlu-yelekli-tulum-p-17kmymetlm7710lac/

Cinsiyet belli mi derseniz, değil

Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyor sanırım korku stres mi etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…