- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.041
Tez zamanda tamamen sağlığına kavuş insallah canım. Çok geçmiş olsun.Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyorsanırım korku stres mi etkiledi
Bu alerjik durumlar neden oldu neden olacak pek belli olmuyor maalesef ben doğuştan alerjik astımım her zaman doktorlarım alerji tıptaki en zor hastalık der, Allah şifa versin umarım tekrarlamaz ama tekrarlasa da sürekli olacak diye bir şey yok alerji bir anda kesilebilir de. Çok geçmiş olsun.Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyorsanırım korku stres mi etkiledi
Keske bunu kararını ben vere bilsen soz hakım yok benım bu evde. bişey dediğimde herkes karsı cıkıyor zaten bende soyledığme piman olmakla kalıyorumDaha başındayken değiştirsen de güvenebileceğin bir doktora gitsen senin için daha iyi olur.
Canım benim çok çok geçmiş olsun... tekrarlanmasın inşallah.Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyorsanırım korku stres mi etkiledi
Doktorunu değiştirmene kim neden karşı çıkıyor kiKeske bunu kararını ben vere bilsen soz hakım yok benım bu evde. bişey dediğimde herkes karsı cıkıyor zaten bende soyledığme piman olmakla kalıyorum
Geçmiş olsun çok gerçekten. Progestanı fitil olrak sor istersen doktoruna yan etkisi olmuyor o zaman.Kızlar çok şükür iyiyim beni merak edenler olmuş çok sağolun bı anda yine dudağım uysup nefes almakta güçlük çekince ve yüzümde kıpkırmızı kabarmisti bi anda hemencecik önce kadın acile gittim bebeğime baksınlar iyimi diye o ara kasık ağrım baya vardı doktor Progestan başlattı kasık ağrım için Bebek iyi dedi oradan genel acile geçtim kalp atisim 145 olmuş nefes Zor aldığından hemen serum taktılar birde hava verdiler çok şükür alerjik durum heemn geçti eve geldim bur uyudum hâlâ da uyuyasim var o derece :) daha progestani almadım hâlâ kasiklarim da ayağa kalkınca ağrı oluyorsanırım korku stres mi etkiledi
2den sonra daha sık girmeye çalışacağım sayfayaSaat 2de cnim ayyy insaallh yaaa
Mrb canm . Doğum zamanı geldiğinde anestezi doktoru sana uygun olan anestezi şeklini söyleyecektir. Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum .Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bir sorum olacaktı daha önce sezeryan ile doğum yapmış annelere spinal sezeryanla epidural sezeryan arasında ne fark var? Bu aralar doğuma taktım kafayı da :)
Çok sağol canım inşallah doktorun kasık ağrısı için Progestan vermesi çok garibime gittiTez zamanda tamamen sağlığına kavuş insallah canım. Çok geçmiş olsun.
Hepsi çok sevimli sallanan sandalyeye bayıldım :))Alışveriş konusu açılmış :) Ben de hiç lüzumlu şeylere bakmıyorum nedense, aklım fikrim sevimli süslü püslü şeylerde, oyuncaklarda falan. Misal
Favorim Sallanan sandalye kuzu https://www.e-bebek.com/baby-toys-s...MI3p-G7N7y2AIVFSPTCh1okw-uEAEYASABEgKJifD_BwE
Soyadımızla uyumlu tulumhttps://www.e-bebek.com/hellobaby-biyikli-uyku-tulumu-p-16kheleuyt6160mix/
Yavrucuğu kışın bi ayı yavrusuna benzetecek bir başka tulum https://www.e-bebek.com/hellobaby-kapsonlu-elyafli-kozmonot-p-17kheletlm0091gri/
Ve tabiki yakışıklı beylere smokin https://www.e-bebek.com/mymio-penguen-papyonlu-yelekli-tulum-p-17kmymetlm7710lac/
Cinsiyet belli mi derseniz, değil
Kanama riski tamamen ortadan kalksın diye önlem amaçlı olabilir. Bir zararı olmaz herhalde canımÇok sağol canım inşallah doktorun kasık ağrısı için Progestan vermesi çok garibime gittiiki üç defadan sordum bebeğim iyimi Bir sıkıntı varmı diye Bebek iyi sıkıntı Yok dedi ama Progestan verdi
Evet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor netteGeçmiş olsun çok gerçekten. Progestanı fitil olrak sor istersen doktoruna yan etkisi olmuyor o zaman.
AmiN inşallah canım benimCanım benim çok çok geçmiş olsun... tekrarlanmasın inşallah.
Canm tekrar geçmiş olsun. Sıkıntı yapma progestani tedbir amaçlı vermiş olabilir .Çok sağol canım inşallah doktorun kasık ağrısı için Progestan vermesi çok garibime gittiiki üç defadan sordum bebeğim iyimi Bir sıkıntı varmı diye Bebek iyi sıkıntı Yok dedi ama Progestan verdi
Kanama mi var içerde dedim yok dedi onada alicam ilacı bir zararı yok gebelikten ama neden verdiğini anlamadımKanama riski tamamen ortadan kalksın diye önlem amaçlı olabilir. Bir zararı olmaz herhalde canım
Anladım canım anestezi doktoru söylüyor yani biz şunu istiyorum diyemiyoruz. Ben kendimi normale hazırlıyorum ama bebiş nasıl gelmek ister onu kendi bilir :)2den sonra daha sık girmeye çalışacağım sayfaya
Mrb canm . Doğum zamanı geldiğinde anestezi doktoru sana uygun olan anestezi şeklini söyleyecektir. Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum .
Allah a şükür çok rahat bı doğum geçirdim sonrasında hiç ağrım olmamıştı. Tabi bu sanırım kişiden kişiye değişebiliyor.
Evet öyle canım benim İlk defa başıma geldi korktum açıkçasıBu alerjik durumlar neden oldu neden olacak pek belli olmuyor maalesef ben doğuştan alerjik astımım her zaman doktorlarım alerji tıptaki en zor hastalık der, Allah şifa versin umarım tekrarlamaz ama tekrarlasa da sürekli olacak diye bir şey yok alerji bir anda kesilebilir de. Çok geçmiş olsun.
Sadece eşinle konuşabilsen diyeceğim ama senin ne yaşadığını bilemeyiz tabi, eşinin ailesiyle beraber mi yaşıyordun?Keske bunu kararını ben vere bilsen soz hakım yok benım bu evde. bişey dediğimde herkes karsı cıkıyor zaten bende soyledığme piman olmakla kalıyorum
İnşallah canım benim ya ama kasık agrisinada inşallah iyi gelirCanm tekrar geçmiş olsun. Sıkıntı yapma progestani tedbir amaçlı vermiş olabilir .
Bende en son lazım olcak şeylere bakıyorumAlışveriş konusu açılmış :) Ben de hiç lüzumlu şeylere bakmıyorum nedense, aklım fikrim sevimli süslü püslü şeylerde, oyuncaklarda falan. Misal
Favorim Sallanan sandalye kuzu https://www.e-bebek.com/baby-toys-s...MI3p-G7N7y2AIVFSPTCh1okw-uEAEYASABEgKJifD_BwE
Soyadımızla uyumlu tulumhttps://www.e-bebek.com/hellobaby-biyikli-uyku-tulumu-p-16kheleuyt6160mix/
Yavrucuğu kışın bi ayı yavrusuna benzetecek bir başka tulum https://www.e-bebek.com/hellobaby-kapsonlu-elyafli-kozmonot-p-17kheletlm0091gri/
Ve tabiki yakışıklı beylere smokin https://www.e-bebek.com/mymio-penguen-papyonlu-yelekli-tulum-p-17kmymetlm7710lac/
Cinsiyet belli mi derseniz, değil
İstegini belirtirsin uygunsa istediğin gibi olur canmAnladım canım anestezi doktoru söylüyor yani biz şunu istiyorum diyemiyoruz. Ben kendimi normale hazırlıyorum ama bebiş nasıl gelmek ister onu kendi bilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?