2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tez zamanda tamamen sağlığına kavuş insallah canım. Çok geçmiş olsun.

Bu alerjik durumlar neden oldu neden olacak pek belli olmuyor maalesef ben doğuştan alerjik astımım her zaman doktorlarım alerji tıptaki en zor hastalık der, Allah şifa versin umarım tekrarlamaz ama tekrarlasa da sürekli olacak diye bir şey yok alerji bir anda kesilebilir de. Çok geçmiş olsun.

Daha başındayken değiştirsen de güvenebileceğin bir doktora gitsen senin için daha iyi olur.
Keske bunu kararını ben vere bilsen soz hakım yok benım bu evde. bişey dediğimde herkes karsı cıkıyor zaten bende soyledığme piman olmakla kalıyorum

Canım benim çok çok geçmiş olsun... tekrarlanmasın inşallah.

Keske bunu kararını ben vere bilsen soz hakım yok benım bu evde. bişey dediğimde herkes karsı cıkıyor zaten bende soyledığme piman olmakla kalıyorum
Doktorunu değiştirmene kim neden karşı çıkıyor ki Allah kolaylık versin sana çocuk yetiştimenede çok karışırlar o zmn

Geçmiş olsun çok gerçekten. Progestanı fitil olrak sor istersen doktoruna yan etkisi olmuyor o zaman.

Saat 2de cnim ayyy insaallh yaaa
2den sonra daha sık girmeye çalışacağım sayfaya
Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bir sorum olacaktı daha önce sezeryan ile doğum yapmış annelere spinal sezeryanla epidural sezeryan arasında ne fark var? Bu aralar doğuma taktım kafayı da :)
Mrb canm . Doğum zamanı geldiğinde anestezi doktoru sana uygun olan anestezi şeklini söyleyecektir. Ben spinal anestezi ile sezeryan oldum .
Allah a şükür çok rahat bı doğum geçirdim sonrasında hiç ağrım olmamıştı. Tabi bu sanırım kişiden kişiye değişebiliyor.

Tez zamanda tamamen sağlığına kavuş insallah canım. Çok geçmiş olsun.
Çok sağol canım inşallah doktorun kasık ağrısı için Progestan vermesi çok garibime gitti iki üç defadan sordum bebeğim iyimi Bir sıkıntı varmı diye Bebek iyi sıkıntı Yok dedi ama Progestan verdi

Hepsi çok sevimli sallanan sandalyeye bayıldım :))

Kanama riski tamamen ortadan kalksın diye önlem amaçlı olabilir. Bir zararı olmaz herhalde canım

Geçmiş olsun çok gerçekten. Progestanı fitil olrak sor istersen doktoruna yan etkisi olmuyor o zaman.
Evet fitil olarak verdi ama neden verdiğini anlamadım kasık ağrım vardı hâlâ da batmalar var ama muayenede bir sıkıntı Yok dedi üstüne Progestan verince korktm açıkçası kasık ağrısına iyi mi geliyor hep düşük önlemek için yazıyor nette

Canm tekrar geçmiş olsun. Sıkıntı yapma progestani tedbir amaçlı vermiş olabilir .

Anladım canım anestezi doktoru söylüyor yani biz şunu istiyorum diyemiyoruz. Ben kendimi normale hazırlıyorum ama bebiş nasıl gelmek ister onu kendi bilir :)

Evet öyle canım benim İlk defa başıma geldi korktum açıkçası

Sadece eşinle konuşabilsen diyeceğim ama senin ne yaşadığını bilemeyiz tabi, eşinin ailesiyle beraber mi yaşıyordun?

Bende en son lazım olcak şeylere bakıyorum kapı süsü,hediyelik verilecek eşyalar, ahşap oyuncaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…