2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hala kullanıyorum fitil olarak. Tüp bebek doktorum daha bıraktırmıyor. En son gittiğimde kasık ağrın var mı diye sordu yok dedim. Hemen bırakmayalım gün aşırı kullan dedi. Bir daha gittiğimde kurtulmayı umuyorum artık sıkıldım aylar oldu valla.

Bende en son lazım olcak şeylere bakıyorum kapı süsü,hediyelik verilecek eşyalar, ahşap oyuncaklar :)
Ya bende her şeyden 2 tane olunca gözüm korktu ilk önce büyük masraflı şeyleri bebekler gelmeden aradan çıkartmaya çalışıyorum ki taksitleri falan bitsin. Araba, ana kucağı, yatakları çıkardım aradan. Gözüm takılıyor tabi alasım geliyor ama şimdilik kendime hakim oluyorum.

Etraftan ufak ufak hediyeler gelmeye başladı. En sonunda hepsini yıkayıp kaldırıp neler eksik diye bakıp eksik olanları alacam sanırım.

Canım benim doktorum da progestan verdi. Bebek iyi demişti halbuki ama sanırım benim yorulunca karnım ağrıyor dediğim için verdi.

Kızlar üçlü testin bir parçası olan afp değerim iyi çıkmış çok şükür. Noral tüp defekti için bakılıyor buna. Çok sevindim. İkili testten daha çok stres yapmıştım valla bunu da atlattık çok şükür.

Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum hamilelik boyunca olacakmışım. Fitili kesti ama iğneye devam ediyoruz.

Kanama mi var içerde dedim yok dedi onada alicam ilacı bir zararı yok gebelikten ama neden verdiğini anlamadım
İlginçmiş ama bizden çok şey biliyorlar, vardır birşey kafasında ve muhtemelen sadece önlem amaçlıdır. Önemli bir sorun olsa söylerdi bence.

Bende haftada bir prolutan depot iğne oluyorum hamilelik boyunca olacakmışım. Fitili kesti ama iğneye devam ediyoruz.
İğneyi ben de oluyordum ama onu ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı yeni. Her doktor farklı. Gerçi riskli gebelik olunca son aylarda gene başlatır belki bana.

Doktorunu değiştirmene kim neden karşı çıkıyor ki Allah kolaylık versin sana çocuk yetiştimenede çok karışırlar o zmn
Sorma ne yapsam yanliş.
2 aylıken salamadan uyutmaya alıştırmak isdemişdi ve hic ağlatmadan başardım. Ama o kadar emekden sonra kv: sana salıycaksın dedim buyuk benim ben ne dersem o.
şimdi uyku konusunda cok problemler yaşıyoruz ama gece kendı bakıcağna soz verdı ve bakıyor ama sureklı şikayet ediyor ama asla kendı hatası olduğnu kabul etmiyor ama bu sefer karışmasına izin vermiycam.

canim cok sevindim benimde afp testim haftaya yapilacak bende simdiden stresliyim doktor 3 lu teste gerek duymadi afp bakalim dedi. ama benim 17 haftaya yakin oluyo gec mi oluyo. sen kacinci haftada yaptirdin

Sadece eşinle konuşabilsen diyeceğim ama senin ne yaşadığını bilemeyiz tabi, eşinin ailesiyle beraber mi yaşıyordun?
Evet eşimle konuşacak bi an bulmak cok zor. Ama yınede cok şikayet etmemek gerek halime şukur ediyorum etrafındakı insanların yaşadıklarını duyduğumda. Tek isdeğim evlatlarımın sağlikla güzel bir ortamda terbiyeli buyumesı

Canım içini önce ferah tut. Bu testler yanılma payı çok yüksek testler. Üstelik olasılığın olasılığı hesaplanıyor. Test sonucunun temiz çıkması down sendromu yoktur anlamına gelmediği gibi riskli çıkması down sendromudur anlamı taşımıyo. Benim test sonucumda buna çok yakın biyokimyasal risk 1/211 benimde. Doktorum ve birçok tanıdık doktor yüzde doksandokuz temizdir ama yinede içimiz rahat etsin diyip farklı bi test önerdiler. Çok stres yapmadan doktorun ne diyosa onu yap.

Benimde kasık ağrım vardı canım doktor bana da progestan verdi. Faydasını da görüm ara sıra ağrı oluyor ama hemen geçiyor progestana devam ediyorum.

İğneyi ben de oluyordum ama onu ve kan sulandırıcıyı bıraktırdı yeni. Her doktor farklı. Gerçi riskli gebelik olunca son aylarda gene başlatır belki bana.
Hiç sorma o kan sulandırıcıyı artık hergün olmaktan bıktım dedim sana iğne için rapor yazdım dedi 40 kutu yazdım dedi sanki dalga geçer gibi valla her doktor farklı gerçekten ama son aylarda başlatır bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…