- 16 Aralık 2010
- 3.770
- 511
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.421
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBelli oldu kizlarrr cinsiyet bugunde gittim kontrolum vardi erkekmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBelli oldu kizlarrr cinsiyet bugunde gittim kontrolum vardi erkekmis
Cinsiyet yanılması genelde devlet Hastanesi'nde olur canım USG aletleri pek net olmadığı için özele gidiyorsanız eğer içinizi ferah tutun pek yanılma duymadım özeldealla allah nasil ya, emin olmadanda mi soyluyor doktor ? Ben alisverise basladim bile eve paket paket siparislerim geliyor. Zaten suan 17+3 oldum. 2 hafta sonra tekrar var ultrasonum az beklesemmi acaba alisveris konusunda
Benimki 16+5 bakti 3 defa evet kiz dedi 3 tane cizgi goruyorum dedi direk zaten bacak arasina bakti bebegin yandan falan degil yani. Ben bile gordum ultrasonda erkege benzer fazlalik hicbirsey yoktu.
men qizimda gedende hekim defiki oglandi falan filan. dord bew hefte sonra yene getdim dedi cinsiyetin bilirsen? ))) dedim siz oglan demiwdiz))) dedi men yo bu qizfi ))))Bugün hekim oğlana oxşuyur dedi ama deqiq demirem dedi 1ay sonra gelersen yene deqiq baxib deyerem dedi işin yoxdusa 1 ay gözle :)
ben yeniyim.)))
Yan yatınca doktorun bir tanesi beneklerin daha çok hareket etmesini şusekilfe açıklamıştı: bebekler yan daha rahat ettiği için daha rahat hareket ediyorlar annede çocuk iyi değil bana sinyal gönderiyor olarak algılıyor. Bebekler yan daha rahatmış ama annenin rahatıda önemli tabi. Bebekler büyüyene ve damara baskı yapana kadar sıkıntı yok benceBen yan yatınca daha çok rahatsızım şimdilik sırt üstü hiç bir sorun yok. En iyisi vücudumu dinleyeyim 2 hafta sonra doktora gidicem sorayım. Cevap veren herkese teşekkürler.
bu arada xeyirlisi nedise o olsun. esas sagliqli dogulsun.Bugün hekim oğlana oxşuyur dedi ama deqiq demirem dedi 1ay sonra gelersen yene deqiq baxib deyerem dedi işin yoxdusa 1 ay gözle :)
Amin hamımız inşallah , Allah hamının balasını sağ salamat qucağına almağı qismet elesin olmayanlara da en yaxın vaxtda bala qismet elesin inşallahcan,men de Adile. Allah xeyirisiyle qucagina almagi qismet elesin canim. sapsaglam.
Cinsiyet yanılması genelde devlet Hastanesi'nde olur canım USG aletleri pek net olmadığı için özele gidiyorsanız eğer içinizi ferah tutun pek yanılma duymadım özelde
He orası düzdü canım esas odur ki sağlam olsunbu arada xeyirlisi nedise o olsun. esas sagliqli dogulsun.
hayirli olsun. saglikla kucaginiza alirsiniz inwLlahKızlar merhaba az önce kontrolden geldikbir prensesimiz olacakmış 15 cm boyunda 160 gr ağırlığındaymış çok mutluyummEki Görüntüle 2101216
He dedim eyer Azerbaycalisaniz niye türk dilinde danisaq ki öz dilimiz uçun darixmışam :) mene de xoş oldu adım Şebnemdi :)
Maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah , amin canım.him o zaman tamam zaten usg aleti bence cok yeniydi hersey cok iyi gorunuyordu ben bile gordum yani, resmen bel zencirini tek tek sayabilicek netlikteydi hersey iyi gorunyordu. Rabbim saglikla sihatla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah , amin canım.
cumlemize canim. tewekkur ederim)))hosgeldin tatlim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah![]()
İkimiz de Azerbaycanlıyız bir birimizi yeni farkettik de tanışıyorduk canımkiz ne tatli konusuyorsunuz oyle ama ben hic birsey anlamiyorum o ayri![]()
Tavsiyen için teşekkür ederim cnm olmazsa hem meyve suyu içerim hem bi dilim çikolata atarim ağzıma 45 dk önceden yoksa bu gostermicek kendini artık 9 ay sonunda doğumda öğreniriz cinsiyeti :) her gittigimizde totoyu donmus uyuyor uyanmiyorda ya :)Aleykum selam meyve suyu da içe bilirsin canım tatlı olsun şeftali ve ya kayısı suyu :) ama evden götür ılık olsun ben hastanenin bahçesinden aldım buzdolabında değildi ama buz gibiymiş düşünemedim p kadar soğuk olacağını hemen acele içeyim de geç kalmayayim dedim ama içerken iliklerim dondu :)
Kızlar merhaba az önce kontrolden geldikbir prensesimiz olacakmış 15 cm boyunda 160 gr ağırlığındaymış çok mutluyummEki Görüntüle 2101216
Normalde bu haftada kesin belli olması lazım ama devlet ve eski USG olunca Dr net söyleyemedi erkeğe benziyor dedi sadeceamin canim, seninkinn cinsiyeti belli mi peki ?
İkimiz de Azerbaycanlıyız bir birimizi yeni farkettik de tanışıyorduk canım![]()