2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gönlüm kızdan yana ama sağlıklı sıhatli dogsunda hayırlı evlat olsunda farketmez eksik dua etmiş olmak istemem:)
Ben her zaman ne iki oğlan ne de iki kız olmasın dedim her iki cinsiyetten de olsun isterdim şimdi bir kızım var bir de oğlum olsun isterim , ama oğlum olmuş olsaydı o zaman da kız isterdim :) ama bu ikinci istek ilk isteğim sağlıklı olması tabiki de her anne gibi

Gönlümüze göre sağlıklı sıhatli bebeklerimiz olur inşallah diyelim

Merhaba nasılsınız kızlar doktor plasenta aşağıda dedi rahim ağzına az yakın böyle gider dikkat et fazla iş yapma yorulma dedi böyle olan var mı

Canım hamileyken rüyada görülen cinsiyet olurmuş. Ben erkek görmüştüm hemen uyanıp rüya tabirine baktım oğlu olduğunu görenin kızı olur diyodu. Ama öyle değilmiş hamilenin gördüğü cinsiyet rüyası doğru çıkarmış

Merhaba nasılsınız kızlar doktor plasenta aşağıda dedi rahim ağzına az yakın böyle gider dikkat et fazla iş yapma yorulma dedi böyle olan var mı
Evet benimde öyle plesanta previa dedi normal doğumu engelliyor. Ama benim önceki gebeliğimdede plesenta öndeydi 20. Gebelik haftasına kadar değişebiliyor. Değilmiştide.

Sen rahat ol canimm olur dua ediorum sana valla

canim aynisi bana oldu 12 haftada erkek dedi bir doktor. 15+4 te kiz dedi bugun yine dayanamadim 16+2 devlete gittim erkege benziyo dedi :) esimle kafamiz allak bullak oldu. ben detayli ultrasonu bekliyorum

canim aynisi bana oldu 12 haftada erkek dedi bir doktor. 15+4 te kiz dedi bugun yine dayanamadim 16+2 devlete gittim erkege benziyo dedi :) esimle kafamiz allak bullak oldu. ben detayli ultrasonu bekliyorum

:))yani detayliya kadar beklemek en iyisi. devlette ne dedin cinsiyetini ogrenmek istiyorummu dedin soyluolarmi devlette.

Yok cnm ben 3 kilo aldm 17. Haftadsym ama doktor dikkat et yapin cok musait dedi korkuyorm o yuzden

Kac kiloyla kaldz bende 77le kaldm smdi 80 oldm 17. Haftadaym ama dkkat etmem lazm doktor alma dikkatli ol dedi ekmek yemiom hic sadece sabah oda midem cok bulaniyor tutsun diye

ben 4 kere ruyamda kiz gordum ama erkek cikti ultrasonda. Ruyalar cok kişisel, bilicalti vs de olabilir.

Kızlar kusura bakmayın başka anlatabilecegim kimse yok 3 düşük ve 12 yaşında 1 oğlum var ve rezervim sınırda dendi yani sürpriz şekilde hamile kaldım ağrılarım olduğu için kendimi yormamam dikkat etmem lazım temizlik yaptığımda kahverengi akintim oldu kardeşim se bana niye söylemedin yapardım dedi annemde kızdı ondan sonra bir kere kardeşim geldi evi temizlemeye tabiki ev yine kirlendi demiştim 15 tatilde gelir temizler hem bir gece kalırsın tamam demişti sonra hatirlattim demez olaydım benim işim gücüm var ben kendimi sana göre mi ayarliyacagim gelmem dedi halbuki kendisi diyordu bende meraklı değilim muhtaç olmaya geçen sene kardeşim doğum yaptı ona bende kardeşim de gidiyorduk evini temizlemeye o hiç bebek nasıl diye bile sormuyor eşim diyor sen gidiyordun o sana gelmiyor diye moralim çok bozuldu zaten hormonlardan hassasiz tabi ağladım ben agladikca daha da söylendi çok kötüyüm şimdi ben şimdi haksiz miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…