2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allah bagislasin tatlim , benimde ikinci oluyor bitane kizi mvar 4,5 yasinda. Ama ne yalan soyliyim sanki ilk cocugum gibi heycanliyim.
Amin canim Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah , aynen ben de çok istiyordum hamile kalmayı biraz zor oldu ama başardık çok şükür :)

Tatlim stres yapma kiz seninki bakta gorrr
Buradaki çoğu arkadaşım kızım olacağına inanıyor keşke bende inanabilsem ah ah sağolasın canım kendimi çok kaptırdım kıza eğer doktor erkek derse ağlamaktan korkuyorum rabbimin gücüne giderde bebeğime bişi olursa diye korkuyorum ama rabbim içimi biliyo ya ondan gelen başım üstüne ama çok ağlarım zaten hormonlarım tavan yapmış durumda hayırlısı baklalım

Kızlar Dr bana bu defa çok değişik bir USG görüntüsü verdi normalde anlardim bebeğimi ama bu verdiğinde hiç bir şey anlamadim acaba cinsiyet sormuştum diye cinsiyet bölgesinin resmi falan mı , bir de siz bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20180126_172748.webp
    14 KB · Görüntüleme: 73
Valla bende hiç anlamadım canım dur bakalım belki anlayan çıkar

Dr da erkeğe benzetti ama kesin demedi bir ay sonra gideceğim bir de eğer o zaman da erkek çıkarsa teoriler falan hepsi çürümüş olacak
Hayırlısı olsun inşallah merak etme bende de tüm teoriler çürüdü hep erkek çıkıyordu ama kızmış fıstık hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim

canim sanki alttan cekmis ,yani bebek oturuyor pozisyonda dusun bebegin altindan cekmis gibi. Banada oyle bakmisti cunku doktorum usg tam bacak arasini gorebilmek icin.

İlk kizimda da erkek demişlerdi kiz çıkmıştı diye hemen erken inanmayim diye netleşmesini bekliyorum amin canım hepimiz inşallah

canim sanki alttan cekmis ,yani bebek oturuyor pozisyonda dusun bebegin altindan cekmis gibi. Banada oyle bakmisti cunku doktorum usg tam bacak arasini gorebilmek icin.
Bana da biraz öyle geldi ama emin olamadım ve cinsiyeti ne acaba diye de hiç bir şey anlayamadım

Bana da biraz öyle geldi ama emin olamadım ve cinsiyeti ne acaba diye de hiç bir şey anlayamadım

peki usg ile ne kadar sure bakiyor ki benim doktorum 15-20 dakika en az herseferinde bakiyor ve gordugu seyleri soyluyor iste burasi bobrekleri ne biliyim kalbi midesi bacagi gibi alttan usten yandan cekimi falan. Seninki anlatmadi ?

peki usg ile ne kadar sure bakiyor ki benim doktorum 15-20 dakika en az herseferinde bakiyor ve gordugu seyleri soyluyor iste burasi bobrekleri ne biliyim kalbi midesi bacagi gibi alttan usten yandan cekimi falan. Seninki anlatmadi ?
Yok öyle böbrek falan iç organlara bir şey demiyor genelde 5dk sürüyor ve şöyle dedi bugün mesela , gayet iyi durumda her şey yolunda şimdilik hiç bir sorun yok yaklaşık 150 Gr ve 15 cm boyunda haftasıyla başa baş gidiyor 16 buçuk haftada şu an , cinsiyetini sorunca da baktı biraz bir çıkıntı görüyorum erkeğe benzettim dedi ama yanıltıcı da ola bilir dedi bir dahaki gelişinde netleşir dedi , ve cinsiyetini gösterirken de monitörü bana doğru döndürdü ve o kısmı gösterdi ben de çok minik bi çıkıntı gördüm ama net görünmediği için emin olamadım , sonra kalkıp masasına geçti bende yanına gittim öyle ilaçlar falan yazdırdım , bir şikayetin bir sıkıntın var mı dedi öyle biraz konuştuk sonra tetanoz aşısını sordum falan bu kadar ama USG bakarken baya bir müddet bakıyor sonra konuşmaya başlıyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…