- 8 Kasım 2016
- 885
- 641
- 103
- 41
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.541
Bende yarın gidicem evime telefonlada gel sıkıldın diyorlar evet esimize mahçup oluyoruz canım sende üzülmeBnde duruyorum duruyorum kalkıp evime geliyorum.. yanlarında durdukça sinir oluyorum yoksa...
Herşeyi geçtim eşine karşı mahçup oluyorsun.. içim daraldı
Bn düşünmememye çalışıyorum pazar günün düşünüyorm... sen yazınca bnada söylenen şeyler geldi aklma yakınında olup da ilgi göremeyince insan hem üzülüyor hem kırılıyor..Bende yarın gidicem evime telefonlada gel sıkıldın diyorlar evet esimize mahçup oluyoruz canım sende üzülme
Bu hayatta insana bir kendinden fayda var canım. Gerçekten bu böyle yani yalnız doğduk yalnız gircez mezara. Ben de bu siralar bunu düşünüyorum. Bir sey olsa bayramda doğum yapsam hastanede beni ziyarete gelecek, bebek nasıl tutulur bana gösterecek bir Allah'ın kulu yok. Hastane süsleri falan tamamen boşa. Mümkün olsa cikarttiricam paketten. Annem gelip iki hafta durucak o da bayrama rastlamazsa yani. Sağolsun o kadarına da. Böyle mutlu olmayı basarmaliyiz
Zatn elden başka ne gelir ki..Hamilelikte en yakın destekçilerimiz eşlerimiz. Ailelerimiz de yanında olanlar vardır ama inanın, Allah kimseye muhtaç etmesin. Kardeşlik güzel şey ama bencillik ego araya girmeyecek. O zaman dışarıdaki insanlardan farkımız kalmaz.
Sıkmayın canınızıcndyyyy ayprensesii . Bakın burada hiç birbirimizi tanımadığımız halde en azından yardımlaşıp, bazen de dertleşebiliyoruz. Koy verin gitsin fazla üzülmeye değmez.
Bn 4 yıl hamile kalamadım ve müjdeyi verdiğimde annem sen hiç bişy düşünme evi fln düşünme bn gelip temizlik yapcam dedi...bn hiç gel demedim ama bekledim... bazen ev çok pislendi eşim ne zmn müsait olucak acba fln dedim ama hiç bn gelicem geleyim demedi...İhtiyacın var mı die sormaları bile yeter.. arkadaşım bile geleyim hafta sonu sana temizliğe dedi kaç defa..kayınvalidem görümcem gelelim dediler istemedim annem varken onlara gel demeyi yakıştıramadım kendime ve aileme... ama son olanlardn sonra mevlütte olacağı için görümcemin teklifini kabulettim.. erkekler yapsa da bi kadın gibi yapmıyor hiçbişyiSana da katılıyorum. Ben de minnet etmeyen insanlardanım bunu bildikleri içinde özellikle yalnız kalıyorum, (ailem tarafından değil genel söyledim) ağlamayan çocuğa meme vermezlermiş deniyor ama ben öyle düşünmüyorum. İçinde insanlık olan anlar yardıma ya da ilgiye, insanlığa ihtiyacı olduğunu. Bencillik işin içine girdimi olmuyor o zaman yabancılaşılıyor.
Bn 4 yıl hamike kalamadım ve müjdeyi verdiğimde annem sen hiç bişy düşünme evi fln düşünme bn gelip temizlik yapcam dedi...bn hiç gel demedim ama bekledim... bazen ev çok pislendi eşim ne zmn müsait olucak acba fln dedim ama hiç bn geliem geleyim demedi...İhtiyacın var mı die sormaları bile yeter.. arkadaşım bile geleyim hafta sonu sana temizliğe dedi kaç defa..kayınvalidem görümcem gelelim dediler istemedim annem varken onlara gel demeyi yakıştıramadım kendime ve aileme... ama son olanlardn sonra mevlütte olacağı için görümcemin teklifini kabulettim.. erkekler yapsa da bi kadın gibi yapmıyor hiçbişyi
Ahh elimizde olsa hala Ağlıyorum 4 kiziz ama kimseden kimseye faydası yokmuş bide soruyorlar niye ağlıyorsun diye sabah olsa da evime gitsemHamilelikte en yakın destekçilerimiz eşlerimiz. Ailelerimiz de yanında olanlar vardır ama inanın, Allah kimseye muhtaç etmesin. Kardeşlik güzel şey ama bencillik ego araya girmeyecek. O zaman dışarıdaki insanlardan farkımız kalmaz.
Sıkmayın canınızıcndyyyy ayprensesii . Bakın burada hiç birbirimizi tanımadığımız halde en azından yardımlaşıp, bazen de dertleşebiliyoruz. Koy verin gitsin fazla üzülmeye değmez.
Zaten hep öncelik sağlık şartlamakta değil ben ikinci oğlumdan beri kız hasretiyle yanıyorum elbetteki üzülürüm ağlarımda elimde olmaz ki ama oğlum olsada can parçası elbetteki ölürüm ona benimki kıza aşırı bi Özlem sadeceCanım birde bu kadar şartlamasan keşke. Evet gönlünden geçen kız ama herşeyin başı sağlık diye dua etsen. Erkekse ağlarım demişsin inan öyle olmuyo bende kız istiyodum ama şimdi yeniden oğlum olacağı için çok mutluyum. Kaç kişiye nasip olur 2-3 defa gelin kaynanası olmak :)
Teşekkür ederim.. amin...Doğru söylüyorsunuz eşler bizler kadar yapamıyor ama ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.
Görümceniz gelsin, ailenize de Allah razı olsun görümcem geldi bizzat evi temizledi dersiniz utandırırsınız. Bize niye demedin derler ise, görümceme de hiç demedim ama halden anladı sağolsun geldi dersiniz. Söylemek gerekiyor, anlamaları gerekiyor. Allah kabul etsin mevlütünüzü de şimdiden.
Benim de ilk zamanlar tiksintiden yemek yapamıyordum, söyledim kayınvalideye filan ama hiç sallamadılar. Ben de tülbenti apaçi gibi ağzıma dolayıp kokuları duymamak için elimden geleni yaparak yine de eşime yemekleri hazırladım. Alışverişi de güç bela dinlene dinlene ihtiyaç olanları aldım. Eşim de alıyordu ama eksik bitmiyor bazen. Unutkanlık da hat safa oluyor mecbur gidip alıyorsun. Ne desek boş, hassas ve ihtiyacımız olduğu zamanlar.
Özellikle yazınca topikte aramasın diye öyle dedim tabiki tarihi haberi burda paylaşıcam allahın izniyle paylaşmazsam çatlarımAaaa bize nie haber yokkk
Ağlama tek seninkiler deiller öyle düşn kimseye zorla birşey yaptıramayız..Ahh elimizde olsa hala Ağlıyorum 4 kiziz ama kimseden kimseye faydası yokmuş bide soruyorlar niye ağlıyorsun diye sabah olsa da evime gitsem
Canım sen yine şanslısın benim kaynanam altta faydasıni bırak Dr dan geldim ağrıdan geberiyorum bana merdiven sil diyo 3 tane de gorumce var onlarda ayrı bir soğuk biri geçen cuma annesine geldi bana hayirli olsunu bırak kucaklamadi bile ne güzel seninkiler iyiymiş o na sukretBn 4 yıl hamile kalamadım ve müjdeyi verdiğimde annem sen hiç bişy düşünme evi fln düşünme bn gelip temizlik yapcam dedi...bn hiç gel demedim ama bekledim... bazen ev çok pislendi eşim ne zmn müsait olucak acba fln dedim ama hiç bn gelicem geleyim demedi...İhtiyacın var mı die sormaları bile yeter.. arkadaşım bile geleyim hafta sonu sana temizliğe dedi kaç defa..kayınvalidem görümcem gelelim dediler istemedim annem varken onlara gel demeyi yakıştıramadım kendime ve aileme... ama son olanlardn sonra mevlütte olacağı için görümcemin teklifini kabulettim.. erkekler yapsa da bi kadın gibi yapmıyor hiçbişyi
Ahh elimizde olsa hala Ağlıyorum 4 kiziz ama kimseden kimseye faydası yokmuş bide soruyorlar niye ağlıyorsun diye sabah olsa da evime gitsem
Teşekkür ederim.. amin...
Yaşıyorum ve susuyorum kılınca çekip gidiyorum.. ama konuşma zmnımda gelecek...
Rabbim bize bebeğimize sağlık versin başka birşey istemiyorum
Çok şükür herzamn şükür ederim.. allah böylelerinede akıl fikir en cok da vicdan versin..Canım sen yine şanslısın benim kaynanam altta faydasıni bırak Dr dan geldim ağrıdan geberiyorum bana merdiven sil diyo 3 tane de gorumce var onlarda ayrı bir soğuk biri geçen cuma annesine geldi bana hayirli olsunu bırak kucaklamadi bile ne güzel seninkiler iyiymiş o na sukret
Temizliği takmiyorum zaten onlar davranışları beni üzenAğlama tek seninkiler deiller öyle düşn kimseye zorla birşey yaptıramayız..
Sonra belliki bn sana temzliğe geldm die her seferinde söyleyecekler..boşver pis kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?