2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anladim canim e tabi gorunmez oyle 5 dakikada hayirlisi insallah saglikli olsunda onemli olan o

Buraya da herkese at hepimiz seni bekliyoruz
Siz böyle yaptıkça ben daha çok heyecanlanıyorum atıcam tabi valla can ciğer arkadaş gibi olduk özelimize kadar paylaşıyoruz nerdeyse inşallah mutlu haberi bağıra bağıra paylaşırım sizinle.Eğer beklediğim haberi alırsam doktordan bu bu yaşıma kadar aldım ennn güzel haber olucak

İnşallah canım hep birlikte bağırırız burada, evet bizi bizden başka kimse anlamaz biz bir birimizin çocuğunun teyzesiyiz

Evet zor oluyor ama dayanıyoruz napalım :) Allah güç veriyor.
Bence kızlar daha netleşmedi

Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah. Sağlıkla doğsunlar da kız ya da erkek hepsi bizim evladımız. Olmasa da hiç üzülme sakın kendini de şartlamasan daha iyi, süprizden ağlarsın inşallah :)

Eşim çocuk tutmaya korkuyor arkadaşımın çocuğunu bi ara kucağına aldı emanet gibi tutuyordu çocuğu
Hahaha :) ama kendi bebeği çok daha tatlı gelecektir ona hep bakası sevesi gelecektir :) bu arada kadınlar doğuştan annelik hissiyle doğar erkeklerse anca kendi çocukları doğduğunda babalık hisleri gelişir

Iyi aksamlar kizlar bu aralar cok ruya görüyorum. Ruya tabirlerine bakiyorum kiz bebek diyor .Acaba ruyam cikacak mi merakla bekliyorum son 19 gun

Kızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum

Eğer cinsiyeti kız ise evet oturmuş alltan çekilmiş gibi duruyor

Sağlık odağındaki hemşire 20. Hafta demişti ama benim doktorum izin vermedi tetanoz aşısına.

Bende olmuştu ilk gebeliğimde ama hastanenin usg aleti eskiydi, yani gittiğin hastanenin usg aletine, doktorun tecrübesine ve bebeğin duruşuna bağlı oluyor onlarda bir sorun yoksa değişeceğini sanmıyorum, bir de Dr sana kesin kız mı dedi yoksa kıza benziyor mu dedi?

Allah razı olsun canım benim. Doktor üçlü tarama testi yapıcağız dedi. Başka doktor üçlü tarama testi yapılır ondanda sıkıntı çıkarsa amniyosentez olur dedi. Ama hiç bir açıklama yapılmıyor. Ne riski sebep ne söylenmiyor. İçimi rahatlattın Allah razı olsun senden.

Merhaba, bana da 12 haftada kıza benziyor dedi, 15 haftada %80-90 erkek dedi, 16 hafta da yine kız dedi böyle gidiyor bakalım

Sizin bencede kız allah nasip etmiceği şeyin hayalini kurdurmazmış okadar rüyalar boşa değil inşş

Bana 12 de erkek gibi dedi 16 yi bekliyorum heyecanla .Cunku hareketlerden dolayi karisabilir kiz da olabilir dedi acik kapi bıraktı. Su an bekliyorum .

Sizin bencede kız allah nasip etmiceği şeyin hayalini kurdurmazmış okadar rüyalar boşa değil inşş
Ayyy dimi rüyalarımda hep kız görüyorum bazı rüyalarımın anlamları hep kıza işaret ediyo psikolojik olabilir ama 2. Oğlumu kız istemiştim ama hep rüyalarım erkek bebek yada erkek bebeğe işaret eden rüyalar görürdüm bakalım kısmetimizde kız çocuğu da varmı

Sağlık odağındaki hemşire 20. Hafta demişti ama benim doktorum izin vermedi tetanoz aşısına.
Ben daha sormadm doktora sormam gerekiyo ozaman izin vermeyebikiyo demekki

Ilkinde 11+6 idi ama uktrasonda 12+4 cikmisti bebek doktorda erkege benzio demisti.
Budefa 15+2de gittim cinsiyetle ilgili yorum yapmsmydm dedi erkege benzio demistiniz dedim bidaha bakalm dedi bakarken cinsiyeti degistirsem kizarmisin dedi yoo dedim. Cunku kız dedi. Kesinmi dedim kesin gibi dedi.

Merhaba, bana da 12 haftada kıza benziyor dedi, 15 haftada %80-90 erkek dedi, 16 hafta da yine kız dedi böyle gidiyor bakalım
Bakalm benmki nolucak once erkege benzio sonra kiz. Bidaha kontrolde ne dicek meraklardaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…