- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
- 123
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.481
Yok öyle böbrek falan iç organlara bir şey demiyor genelde 5dk sürüyor ve şöyle dedi bugün mesela , gayet iyi durumda her şey yolunda şimdilik hiç bir sorun yok yaklaşık 150 Gr ve 15 cm boyunda haftasıyla başa baş gidiyor 16 buçuk haftada şu an , cinsiyetini sorunca da baktı biraz bir çıkıntı görüyorum erkeğe benzettim dedi ama yanıltıcı da ola bilir dedi bir dahaki gelişinde netleşir dedi , ve cinsiyetini gösterirken de monitörü bana doğru döndürdü ve o kısmı gösterdi ben de çok minik bi çıkıntı gördüm ama net görünmediği için emin olamadım , sonra kalkıp masasına geçti bende yanına gittim öyle ilaçlar falan yazdırdım , bir şikayetin bir sıkıntın var mı dedi öyle biraz konuştuk sonra tetanoz aşısını sordum falan bu kadar ama USG bakarken baya bir müddet bakıyor sonra konuşmaya başlıyor genelde
Siz böyle yaptıkça ben daha çok heyecanlanıyorum atıcam tabi valla can ciğer arkadaş gibi olduk özelimize kadar paylaşıyoruz nerdeyse inşallah mutlu haberi bağıra bağıra paylaşırım sizinle.Eğer beklediğim haberi alırsam doktordan bu bu yaşıma kadar aldım ennn güzel haber olucakBuraya da herkese at hepimiz seni bekliyoruz
Eşim çocuk tutmaya korkuyor arkadaşımın çocuğunu bi ara kucağına aldı emanet gibi tutuyordu çocuğuAma bazı babalar aşırı oyuncu olmuyor o zaman anneye sarıyor çocuklar :)
İnşallah canım hep birlikte bağırırız burada, evet bizi bizden başka kimse anlamaz biz bir birimizin çocuğunun teyzesiyizSiz böyle yaptıkça ben daha çok heyecanlanıyorum atıcam tabi valla can ciğer arkadaş gibi olduk özelimize kadar paylaşıyoruz nerdeyse inşallah mutlu haberi bağıra bağıra paylaşırım sizinle.Eğer beklediğim haberi alırsam doktordan bu bu yaşıma kadar aldım ennn güzel haber olucak
O kalça ağrısı bende de var maalesef hamile yastığı denemedim ama kullanıp fayda gören varsa düşüneceğim bu gidişle dediğin gibi çürük gibi ağrıyorrr valla 3.
Gebelik ilk defa oluyor bana bu kalça ağrısı şaştım kaldım...
Bence kızlar daha netleşmedi
Hahaha :) ama kendi bebeği çok daha tatlı gelecektir ona hep bakası sevesi gelecektir :) bu arada kadınlar doğuştan annelik hissiyle doğar erkeklerse anca kendi çocukları doğduğunda babalık hisleri gelişirEşim çocuk tutmaya korkuyor arkadaşımın çocuğunu bi ara kucağına aldı emanet gibi tutuyordu çocuğu
Eğer cinsiyeti kız ise evet oturmuş alltan çekilmiş gibi duruyorKızlar Dr bana bu defa çok değişik bir USG görüntüsü verdi normalde anlardim bebeğimi ama bu verdiğinde hiç bir şey anlamadim acaba cinsiyet sormuştum diye cinsiyet bölgesinin resmi falan mı , bir de siz bakar mısınız
Erkeğe benziyor dedi Dr bir ay sonra gideceğim o zamana kesinleşir inşallahEğer cinsiyeti kız ise evet oturmuş alltan çekilmiş gibi duruyor
Sağlık odağındaki hemşire 20. Hafta demişti ama benim doktorum izin vermedi tetanoz aşısına.Kızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum
Bende olmuştu ilk gebeliğimde ama hastanenin usg aleti eskiydi, yani gittiğin hastanenin usg aletine, doktorun tecrübesine ve bebeğin duruşuna bağlı oluyor onlarda bir sorun yoksa değişeceğini sanmıyorum, bir de Dr sana kesin kız mı dedi yoksa kıza benziyor mu dedi?Kızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum
Allah razı olsun canım benim. Doktor üçlü tarama testi yapıcağız dedi. Başka doktor üçlü tarama testi yapılır ondanda sıkıntı çıkarsa amniyosentez olur dedi. Ama hiç bir açıklama yapılmıyor. Ne riski sebep ne söylenmiyor. İçimi rahatlattın Allah razı olsun senden.Canım içini önce ferah tut. Bu testler yanılma payı çok yüksek testler. Üstelik olasılığın olasılığı hesaplanıyor. Test sonucunun temiz çıkması down sendromu yoktur anlamına gelmediği gibi riskli çıkması down sendromudur anlamı taşımıyo. Benim test sonucumda buna çok yakın biyokimyasal risk 1/211 benimde. Doktorum ve birçok tanıdık doktor yüzde doksandokuz temizdir ama yinede içimiz rahat etsin diyip farklı bi test önerdiler. Çok stres yapmadan doktorun ne diyosa onu yap.
Merhaba, bana da 12 haftada kıza benziyor dedi, 15 haftada %80-90 erkek dedi, 16 hafta da yine kız dedi böyle gidiyor bakalımKızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum
Sizin bencede kız allah nasip etmiceği şeyin hayalini kurdurmazmış okadar rüyalar boşa değil inşşBuradaki çoğu arkadaşım kızım olacağına inanıyor keşke bende inanabilsem ah ah sağolasın canım kendimi çok kaptırdım kıza eğer doktor erkek derse ağlamaktan korkuyorum rabbimin gücüne giderde bebeğime bişi olursa diye korkuyorum ama rabbim içimi biliyo ya ondan gelen başım üstüne ama çok ağlarım zaten hormonlarım tavan yapmış durumda hayırlısı baklalım
Bana 12 de erkek gibi dedi 16 yi bekliyorum heyecanla .Cunku hareketlerden dolayi karisabilir kiz da olabilir dedi acik kapi bıraktı. Su an bekliyorum .Kızlar kaçinci haftada cagiricaklar tetenoz aşısı icin sizleri bisey dedilermi. Bana 18 gibi dedi ama erkenmi oluo 18 bilemedm... buarada icinizde once kiz denip sinra erkek yada once erkek denip sonra ki kontrolde kiz denilen oldumu. Bana 12.haftada erkek demisti 15+2 de kiz dedi bidaha degisirmi yada kız olarak kalırmı bilemiyorum
Kiz nubda bir teori fakat kesinligi var dogru cekim ve pozisyonlaDr da erkeğe benzetti ama kesin demedibir ay sonra gideceğim bir de eğer o zaman da erkek çıkarsa teoriler falan hepsi çürümüş olacak
Ayyy dimi rüyalarımda hep kız görüyorum bazı rüyalarımın anlamları hep kıza işaret ediyo psikolojik olabilir ama 2. Oğlumu kız istemiştim ama hep rüyalarım erkek bebek yada erkek bebeğe işaret eden rüyalar görürdüm bakalım kısmetimizde kız çocuğu da varmıSizin bencede kız allah nasip etmiceği şeyin hayalini kurdurmazmış okadar rüyalar boşa değil inşş
Bak bugün dr bana bu USG görüntüsü verdi ama pek belli olmuyor canımKiz nubda bir teori fakat kesinligi var dogru cekim ve pozisyonla
Ben daha sormadm doktora sormam gerekiyo ozaman izin vermeyebikiyo demekkiSağlık odağındaki hemşire 20. Hafta demişti ama benim doktorum izin vermedi tetanoz aşısına.
Ilkinde 11+6 idi ama uktrasonda 12+4 cikmisti bebek doktorda erkege benzio demisti.Bende olmuştu ilk gebeliğimde ama hastanenin usg aleti eskiydi, yani gittiğin hastanenin usg aletine, doktorun tecrübesine ve bebeğin duruşuna bağlı oluyor onlarda bir sorun yoksa değişeceğini sanmıyorum, bir de Dr sana kesin kız mı dedi yoksa kıza benziyor mu dedi?
Bakalm benmki nolucak once erkege benzio sonra kiz. Bidaha kontrolde ne dicek meraklardaymMerhaba, bana da 12 haftada kıza benziyor dedi, 15 haftada %80-90 erkek dedi, 16 hafta da yine kız dedi böyle gidiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?