- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #18.521
bosuna ates yapar dedi. Baska seyler de dedi de fazla detaya girmeyeyim, doktorunuza danisin bence hepsinin kendine gore bir sebebi vardir. Mesela kadin dogumcum olma diyor aile hekimim ol diyor...Neden istemiyorlar ki
İnşallah canım bende çok duyuyorum rüyada görünenin çıktığını ama tersi çıktığını da gördüm tersi çıkanlar çok nadir ama hayırlısı artıkCanım hamileyken rüyada görülen cinsiyet olurmuş. Ben erkek görmüştüm hemen uyanıp rüya tabirine baktım oğlu olduğunu görenin kızı olur diyodu. Ama öyle değilmiş hamilenin gördüğü cinsiyet rüyası doğru çıkarmış
Ay allah razı olsun canım rabbim büyük sağolasın hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah önceliğimiz bu Allah’tanSen rahat ol canimm olur dua ediorum sana valla
Canım birde bu kadar şartlamasan keşke. Evet gönlünden geçen kız ama herşeyin başı sağlık diye dua etsen. Erkekse ağlarım demişsin inan öyle olmuyo bende kız istiyodum ama şimdi yeniden oğlum olacağı için çok mutluyum. Kaç kişiye nasip olur 2-3 defa gelin kaynanası olmak :)Ay allah razı olsun canım rabbim büyük sağolasın hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah önceliğimiz bu Allah’tan
Amin canimm insallah bu hallerimizide hatirlariz dogunca bebislerr dersin ya ne kadar stres yapmisim :)Ay allah razı olsun canım rabbim büyük sağolasın hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah önceliğimiz bu Allah’tan
Aaaa bize nie haber yokkkCanım pazartesi benim randevum sana özelden atarım haberi
Canım kardeşinin yaptığını hiç yakıştıramadım kız kardeşler böyle günler içindir ayrıca kendisi damiş gelirim diye niye şimdi bu sinir çok baçma acilen doktora görünsün bence kardeşin bi dengesizlik söz konusuKızlar kusura bakmayın başka anlatabilecegim kimse yok 3 düşük ve 12 yaşında 1 oğlum var ve rezervim sınırda dendi yani sürpriz şekilde hamile kaldım ağrılarım olduğu için kendimi yormamam dikkat etmem lazım temizlik yaptığımda kahverengi akintim oldu kardeşim se bana niye söylemedin yapardım dedi annemde kızdı ondan sonra bir kere kardeşim geldi evi temizlemeye tabiki ev yine kirlendi demiştim 15 tatilde gelir temizler hem bir gece kalırsın tamam demişti sonra hatirlattim demez olaydım benim işim gücüm var ben kendimi sana göre mi ayarliyacagim gelmem dedi halbuki kendisi diyordu bende meraklı değilim muhtaç olmaya geçen sene kardeşim doğum yaptı ona bende kardeşim de gidiyorduk evini temizlemeye o hiç bebek nasıl diye bile sormuyor eşim diyor sen gidiyordun o sana gelmiyor diye moralim çok bozuldu zaten hormonlardan hassasiz tabi ağladım ben agladikca daha da söylendi çok kötüyüm şimdi ben şimdi haksiz miyim
Canım kardeşinin yaptığını hiç yakıştıramadım kız kardeşler böyle günler içindir ayrıca kendisi damiş gelirim diye niye şimdi bu sinir çok baçma acilen doktora görünsün bence kardeşin bi dengesizlik söz konusuKızlar kusura bakmayın başka anlatabilecegim kimse yok 3 düşük ve 12 yaşında 1 oğlum var ve rezervim sınırda dendi yani sürpriz şekilde hamile kaldım ağrılarım olduğu için kendimi yormamam dikkat etmem lazım temizlik yaptığımda kahverengi akintim oldu kardeşim se bana niye söylemedin yapardım dedi annemde kızdı ondan sonra bir kere kardeşim geldi evi temizlemeye tabiki ev yine kirlendi demiştim 15 tatilde gelir temizler hem bir gece kalırsın tamam demişti sonra hatirlattim demez olaydım benim işim gücüm var ben kendimi sana göre mi ayarliyacagim gelmem dedi halbuki kendisi diyordu bende meraklı değilim muhtaç olmaya geçen sene kardeşim doğum yaptı ona bende kardeşim de gidiyorduk evini temizlemeye o hiç bebek nasıl diye bile sormuyor eşim diyor sen gidiyordun o sana gelmiyor diye moralim çok bozuldu zaten hormonlardan hassasiz tabi ağladım ben agladikca daha da söylendi çok kötüyüm şimdi ben şimdi haksiz miyim
Kardeşinmi söylendi cnm annenmiKızlar kusura bakmayın başka anlatabilecegim kimse yok 3 düşük ve 12 yaşında 1 oğlum var ve rezervim sınırda dendi yani sürpriz şekilde hamile kaldım ağrılarım olduğu için kendimi yormamam dikkat etmem lazım temizlik yaptığımda kahverengi akintim oldu kardeşim se bana niye söylemedin yapardım dedi annemde kızdı ondan sonra bir kere kardeşim geldi evi temizlemeye tabiki ev yine kirlendi demiştim 15 tatilde gelir temizler hem bir gece kalırsın tamam demişti sonra hatirlattim demez olaydım benim işim gücüm var ben kendimi sana göre mi ayarliyacagim gelmem dedi halbuki kendisi diyordu bende meraklı değilim muhtaç olmaya geçen sene kardeşim doğum yaptı ona bende kardeşim de gidiyorduk evini temizlemeye o hiç bebek nasıl diye bile sormuyor eşim diyor sen gidiyordun o sana gelmiyor diye moralim çok bozuldu zaten hormonlardan hassasiz tabi ağladım ben agladikca daha da söylendi çok kötüyüm şimdi ben şimdi haksiz miyim
Ben rüyamda erkek görmüştüm, bebeğim kızmış :)Canım hamileyken rüyada görülen cinsiyet olurmuş. Ben erkek görmüştüm hemen uyanıp rüya tabirine baktım oğlu olduğunu görenin kızı olur diyodu. Ama öyle değilmiş hamilenin gördüğü cinsiyet rüyası doğru çıkarmış
Kardesim canım ama annemde benden yana olmadı o na da ayrı sinir oldumKardeşinmi söylendi cnm annenmi
Anladm cnm seni çok iyi anlıyorum bnde seninkine bener bi durumdayım... ne desem bilemedim...Kardesim canım
Evet bencede dengesiz o zaman ümit verme dimiCanım kardeşinin yaptığını hiç yakıştıramadım kız kardeşler böyle günler içindir ayrıca kendisi damiş gelirim diye niye şimdi bu sinir çok baçma acilen doktora görünsün bence kardeşin bi dengesizlik söz konusu
Şu an annemdeyim kardeşim karşımda oturuyor hiç bir şey olmamış gibi duruyor sinir oluyorumAnladm cnm seni çok iyi anlıyorum bnde seninkine bener bi durumdayım... ne desem bilemedim...
P.tesi gün bnde ağladm 4gün oldu ne annem ne ablam arayp sormadı...
Sadce ablam whatsaptan mevlüt olcakmı die sordu olcak dedim(pazar günü adak mevlütüm var)
Annemde eşimi markette görmüş melüt için sipariş verdinizmi die sormuş....
İçim parçalanıyor seni anlıyorum... bn olsam öyle yapmam yapmadm ama iştee...
Temizlik için görümcem gelicek yarn..
Bu hayatta insana bir kendinden fayda var canım. Gerçekten bu böyle yani yalnız doğduk yalnız gircez mezara. Ben de bu siralar bunu düşünüyorum. Bir sey olsa bayramda doğum yapsam hastanede beni ziyarete gelecek, bebek nasıl tutulur bana gösterecek bir Allah'ın kulu yok. Hastane süsleri falan tamamen boşa. Mümkün olsa cikarttiricam paketten. Annem gelip iki hafta durucak o da bayrama rastlamazsa yani. Sağolsun o kadarına da. Böyle mutlu olmayı basarmaliyizKardesim canım ama annemde benden yana olmadı o na da ayrı sinir oldum
Bnde duruyorum duruyorum kalkıp evime geliyorum.. yanlarında durdukça sinir oluyorum yoksa...Şu an annemdeyim kardeşim karşımda oturuyor hiç bir şey olmamış gibi duruyor sinir oluyorum
Iste ben bunu kavrayamadım bu dünyada kendini düşünmek lazımmış geçen sene evli olan kardeşim dogum yaptı o da hiç anlamaz bebekten ben hastaneden çıkınca evinde oldum yardım için hamile iken evini temizledim o bebek nasıl diye bile sormuyor eşim diyor bak o sana geliyor mu diyeBu hayatta insana bir kendinden fayda var canım. Gerçekten bu böyle yani yalnız doğduk yalnız gircez mezara. Ben de bu siralar bunu düşünüyorum. Bir sey olsa bayramda doğum yapsam hastanede beni ziyarete gelecek, bebek nasıl tutulur bana gösterecek bir Allah'ın kulu yok. Hastane süsleri falan tamamen boşa. Mümkün olsa cikarttiricam paketten. Annem gelip iki hafta durucak o da bayrama rastlamazsa yani. Sağolsun o kadarına da. Böyle mutlu olmayı basarmaliyiz
Listede yoksunayprensesii erkek canim listeye ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?