2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım bende çok duyuyorum rüyada görünenin çıktığını ama tersi çıktığını da gördüm tersi çıkanlar çok nadir ama hayırlısı artık

Ay allah razı olsun canım rabbim büyük sağolasın hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah önceliğimiz bu Allah’tan
Canım birde bu kadar şartlamasan keşke. Evet gönlünden geçen kız ama herşeyin başı sağlık diye dua etsen. Erkekse ağlarım demişsin inan öyle olmuyo bende kız istiyodum ama şimdi yeniden oğlum olacağı için çok mutluyum. Kaç kişiye nasip olur 2-3 defa gelin kaynanası olmak :)

Ay allah razı olsun canım rabbim büyük sağolasın hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah önceliğimiz bu Allah’tan
Amin canimm insallah bu hallerimizide hatirlariz dogunca bebislerr dersin ya ne kadar stres yapmisim :)

Canım kardeşinin yaptığını hiç yakıştıramadım kız kardeşler böyle günler içindir ayrıca kendisi damiş gelirim diye niye şimdi bu sinir çok baçma acilen doktora görünsün bence kardeşin bi dengesizlik söz konusu

Canım kardeşinin yaptığını hiç yakıştıramadım kız kardeşler böyle günler içindir ayrıca kendisi damiş gelirim diye niye şimdi bu sinir çok baçma acilen doktora görünsün bence kardeşin bi dengesizlik söz konusu

Kardeşinmi söylendi cnm annenmi

Ben rüyamda erkek görmüştüm, bebeğim kızmış :)

Anladm cnm seni çok iyi anlıyorum bnde seninkine bener bi durumdayım... ne desem bilemedim...
P.tesi gün bnde ağladm 4gün oldu ne annem ne ablam arayp sormadı...
Sadce ablam whatsaptan mevlüt olcakmı die sordu olcak dedim(pazar günü adak mevlütüm var)
Annemde eşimi markette görmüş melüt için sipariş verdinizmi die sormuş....
İçim parçalanıyor seni anlıyorum... bn olsam öyle yapmam yapmadm ama iştee...
Temizlik için görümcem gelicek yarn..

Evet bencede dengesiz o zaman ümit verme dimi

Şu an annemdeyim kardeşim karşımda oturuyor hiç bir şey olmamış gibi duruyor sinir oluyorum

Kardesim canım ama annemde benden yana olmadı o na da ayrı sinir oldum
Bu hayatta insana bir kendinden fayda var canım. Gerçekten bu böyle yani yalnız doğduk yalnız gircez mezara. Ben de bu siralar bunu düşünüyorum. Bir sey olsa bayramda doğum yapsam hastanede beni ziyarete gelecek, bebek nasıl tutulur bana gösterecek bir Allah'ın kulu yok. Hastane süsleri falan tamamen boşa. Mümkün olsa cikarttiricam paketten. Annem gelip iki hafta durucak o da bayrama rastlamazsa yani. Sağolsun o kadarına da. Böyle mutlu olmayı basarmaliyiz

Şu an annemdeyim kardeşim karşımda oturuyor hiç bir şey olmamış gibi duruyor sinir oluyorum
Bnde duruyorum duruyorum kalkıp evime geliyorum.. yanlarında durdukça sinir oluyorum yoksa...
Herşeyi geçtim eşine karşı mahçup oluyorsun.. içim daraldı

Iste ben bunu kavrayamadım bu dünyada kendini düşünmek lazımmış geçen sene evli olan kardeşim dogum yaptı o da hiç anlamaz bebekten ben hastaneden çıkınca evinde oldum yardım için hamile iken evini temizledim o bebek nasıl diye bile sormuyor eşim diyor bak o sana geliyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…