2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:)) gaz olayı çok oluyormuş galiba onun için neler yapılıyor ben de sünneti hemen düşünüyorum herkes hemen geçiyor anlamıyor bebek dedi
Yaaa gaz olayı fena.. Amanın hatırlamak istemiyorum o günleri. Bir de ilk bebek.. Ne yapacağını şaşırıyorsun.. Elinde ağlama krizine girmiş bir bebek var ve her kafadan bir ses çıkıyor. Tam cinnetlik bir durum :) Bir sürü bitkisel şurup denedim. Çok işe yaramadı. Sadece işe yarayan acı elma yağı idi. Ayaklarına ve göbüşüne masaj yaparak sürüyordum. Sonra havluyu hafif ısıtıp göbüşüne koyuyordum. Banyodan sonra ayaklarını sıcak tutmak için su torbasını ısıtıp yorganın altına koyuyordum. Oğlum aralıkta doğdu. Şimdi Temmuz annesi olacağımız için yorgan vs kullanmayacağız gerçi :)

:)) gaz olayı çok oluyormuş galiba onun için neler yapılıyor ben de sünneti hemen düşünüyorum herkes hemen geçiyor anlamıyor bebek dedi
Bende dusunuorum bunu bebisken yaptirmayi oglumu dusunuorum suan ama oda anesteziyle yapiolar ben istemiorum onuda bakalim nasil olcak

Yaaaa bendeee nelerr cektim canim yaaa ilk oglumda gazdan 4 ay 4 yil gibiydi resmen acaba buda gazli olur mu iki erkk anneleri daha iyi bilir nasil olu

Yaaaa bendeee nelerr cektim canim yaaa ilk oglumda gazdan 4 ay 4 yil gibiydi resmen acaba buda gazli olur mu iki erkk anneleri daha iyi bilir nasil olu
Oğlum 6 ay boyunca çekti gaz olayını. dedim tam rahatlıyorum... 6. ayda da dişleri çıkmaya başladı O da başka bir dert.. Kız kardeşimin de oğlu var. Çok rahattı kız kardeşim. Gaz nedir benim oğlanda gördü :) Her erkek bebekte gaz olmayabiliyor.

Umarim ilklerde yasadik ikincilerde yasamayiz insaallah

Sagol cnm allah razı olsun inşallah valla ben sordum normal mi dıye ıri bir bebek dedı eşim 2 metreye yakın ben 172 falan genetik olabilir ınş sorun yoktur ne dıyım
3 haftaya kadar ilerde olmasında bi sorun yok demişti doktor bizimde bir hafta önde çıkıyor. Zaten sonradan dengeleniyormuş.

Hahaha yerim ben onun pozlarını kızlarda oluyormuş ama tam da kesin konuşmayım en kısa zamanda gösterir inşallah, acaba hep aynı saatte mi gidiyorsun
yok cnm ya değişiyor saatler cumartesi günü 12 deydi randevum ondan önce 1 deydi ne bilim cnm ya bekleyip görcez bizde merak ediyoruz ama doktorum ben kız diyorum dedi :))

Kizlar ruyamda erkek bebek dogurmustum ama sakliyorduk herkesten sacmaydi .Erkek bebek gormek kiza isaret filan diyorlar.Simdiden dogum senaryolarim basladi hayir olsun insallah

3 haftaya kadar ilerde olmasında bi sorun yok demişti doktor bizimde bir hafta önde çıkıyor. Zaten sonradan dengeleniyormuş.
İnşallah cnm zaten sorun olsa derdı heralde bırazda genetik sanırım 5 hafta sonra detaylı ultrason dedı o zaman nasıl olucak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…