2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bedef canım üzme kendini gün doğmadan neler doğar Dr yanilmalari o kadar çok oluyor ki , benim ilk çocuğuma hamileyken Dr 18.haftada kesin net erkek demişti ama sonuç kız , hemen üzülme canım ama erkek olursa da evlat sonuçta o da senin canın ciğerin kısmet böyleymiş demek ki lütfen üzme kendini de bebişini de , iyi olunca yaz merak ederim seni

benimde 1 hafta önde gözüküyor problem olmaz sanırım ilerledikçe dengeliyor .

bedef canım rabbim sağlıklı versin kızı erkeği takma kafana lütfen biz onların bir tırnağını bile yaratamayız Allah'ım ne verirse kabulümüz üzülme oda üzülmesin

hayırlı olsun canım.. benim bebikte 1 hafta önden gidiyor ama bi sorun olacağını sanmıyorum

Hayırlı olsun inşallah.
2 hafta ilerde olmasına dr bişey dedi mi acba??

hayırlı olsun canım.. benim bebikte 1 hafta önden gidiyor ama bi sorun olacağını sanmıyorum
Benimkiler ikiz olduğu halde birer hafta önde gidiyorlar ilerleyen haftalarda gelişimler yavaşlayacakmış şimdi böyle olması bizim için daha iyi demişti doktor.

Hayırlı olsun inşallah.
2 hafta ilerde olmasına dr bişey dedi mi acba??
Sagol cnm allah razı olsun inşallah valla ben sordum normal mi dıye ıri bir bebek dedı eşim 2 metreye yakın ben 172 falan genetik olabilir ınş sorun yoktur ne dıyım

Ilk çocuğu erkek olanlar biraz tiyo verin ya benim ilki kız şimdiki erkek yapılır ne edilir bilmiyorum kafamda deli sorular

Benim size tek söyleyebileceğim.. 1 aylık olmadan sünnet ettirin. 30 güne kadar hiç bir şey hissetmezlermiş. Oğlumu 50 günlüktü sünnet ettirdiğimde :) 3-4 gün biraz rahatsız oldu. Şimdiki bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama erkekse yine erkenden sinent ettiricem. Büyüyünce, ellerini kollarını kıpırdatmaya başlayınca daha zor. Bir deee :) altını değiştirirken dikkatli olun. Sizi pipişiyle sulamasın :)

Kızlar benim sırtımın üst kısmı ve dekolte kısmım tamamen ufak ufak sivilce oldu. Yediklerim içtiklerim aynı. Acaba hamilelikten mi kaynaklanıyor? Bir de bir yerde okudum sanki sivilce çıkınca kız olacak derlermiş. Sizce doğruluğu var mı? BEn hala cinsiyetini öğrenemedim de. Bir de bir arkadaş vardı doğum tarihinden cinsiyet tahmini yapan.. Şu anda hatırlamıyorum kim. BAna yardımcı olabilir misiniz

Bende merak ettim şimdi benim sırtım göbeğim yüzüm sivilce içerisinde :)

bedef hakkında hayırlısı olsun gülüm. Üzülme onlarda bizim evladimiz. Benim de iki erkek bakalım belki bu da erkek bilmiyoruz. Erkek daha olsa ki ben hep erkeğe alistiriyorum kendimi de cevremi de en çok, çünkü biz anneler cabuk çalışıyoruz da cevre başkası aslında yoruyor bizi. O yüzden cevremdekilere Dr erkeğe benzetti dedim ve Rabbim 3 gelin almayı nasip etmiş belki bir gelinim olacak ki kızdan hayırlı olacak dedim. Kimse sormuyor cinsiyet simdi. Sende üzülme cnm hakkımızda hayırlı yazılar yazsın Rabbim

Sivilceden bende muzdaribim canım. Alnim pütür pütür arada tek tek büyük çıkıyor. Göbeğin arada bacak dekolte bolgem de daima var birde uçları beyaz oluyor sonra geçiyor. Hic yağlı bir tenim olmadı kuruşa değil normaldir cildim. Yinede sivilce topuyum.

Evet kızda sivilce olur derler ama bilmiyorum tersi de olabir

Cnm bndede var ufak ufak benim belli cinsiyet erkek alakasi yok yani cildin elcerisliyse sivilceye benimde karma bi cildim var oluo yani

bedef cnm rabbım sağlıkla nasıp etsin inşallah biliyorum insan elinde olmadan üzülüyor inşallah evladın gıbi gelinlerin olur

:)) gaz olayı çok oluyormuş galiba onun için neler yapılıyor ben de sünneti hemen düşünüyorum herkes hemen geçiyor anlamıyor bebek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…