2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı korku bendede var hep yaşıyomu acaba diye düşünüyorum ters bişe yapsam bişe olduma acaba diye diye yiyorum kendimi düşürmekten olsa gerek

Az kaldı inşallah cnm bıkac hafta içinde hissetmeye başlayınca rahatlarsın ben ılk 9. haftada hissettim doktorum olabilir yok dıyemem demişti şimdi arada bir hissediyorum İnş giderek artacak hepımizin

Ben de bulantım geçene kadar kullanmadım igreniyordum artık yavaş yavaş kullanmaya başladım makyajı pek değil de bakım yapmaya başladım çok şükür , gerçekten de ben şakasına demiştim acaba 16 haftada mı geçecek diye çoğunlukla 16.haftada geçiyor diye öyle de oldu 16 haftam girmekle bitmesi bir oldu bir tek bazı şeylerden iğrenmem kaldı o kadar

Evet sizin zormuş biz doktor gösteriyor bakıyoruz eşimde pek sormuyor benim. İnşallah o günde hızlı hızlı geçerde bizde anlamayız

ayyy ben 5 gun once baktrdimda deildi indimi acaba insallah hemen yukari cikar cnm
Sol tarafta agri bende de oluyor. Yatakta sirt ustu uzanirken falan. Gecen hafta biraz hasta oldum. Geceleri hapşırırken bir kac kez agri ile uyanmistim. O gunden beri doktora gidemendim. Bende cok korkuyorum ins bebegimiz iyidir. Hatta bu gun sabahda agri oldu. Hep sol tarafta oluyor

aynen cnm bnmde sekmio gece vuruo hep nedense insallah iyilerdir

Canim kucukken hastanede narkozlu mu oluyor?? Bir de dugun vs yaptiniz mi? Ben de daha hatirlamiyorken yapilmasindan yanayim ama ne nasil oluyor hic bilmiyorum.

yok narkoz vermiyorlar pipiye krem sürüyorlar yarım saat bekliyorlar uyusuyor bide papatya cayı içirmişlerdi cıkınca huysuzlandıkca bol bol emzir demişti dr memedeyken acıyı hissetmezmiş gazlı bezle hematan krem kullanmıştık bol bol rahat oluyor bezlediğin için

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
Cnm Rabbim korusun şifş versin inşallah bebeğine bişey olmaz duamdasınız

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
Ay canım Rabbim şifa versin geçmiş olsun. İnşallah iyi olursunuz habersiz bırakma bizi dualarimiz seninle.

Peki hiçbir krem mi önermedi yoksa başka bir krem kullanıyor musun? Ben zaten çok beyazım ve çok kuru ciltliyim çatlayacağım belli ama yine de kullanayım dedim hiç doktora sormadım.

bana işte bebek yağı ile badem yağını karıştır nemlensin dedi ve bol su gecen gebelikte iyi geldi catlak olmadı hiç hemde 20 kilo almıştım söylemesi ayıp :)

Geçmiş olsun canım, iyi düşün, iyi olur inşallah. Allah minik kızınızı size bağışlasın

Kızlar gece yatakta sağdan sola dönerken kasıklarda aci oluyor mu? Sanırım yatış yastığına basliyacagim artik bende ağrı oluyor.

Cok gecmiş olsun acil şifalar inş hemen gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…