2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kucukken hastanede narkozlu mu oluyor?? Bir de dugun vs yaptiniz mi? Ben de daha hatirlamiyorken yapilmasindan yanayim ama ne nasil oluyor hic bilmiyorum.

saol canım.. biraz rahatladım sanki ama nedense aşağıya eğilmek istemiyorum sanki o zaman zonklayacakmış gibi geliyor.. umarım akşama kadar devam etmez
İmkanın varsa ayaklarını biraz yükselt (işyerindeysen çöp tenekesinin üstü gibi bir yere koy) azcık gözlerini kapat. İşe yarar. Daha iyi hissedersin. Bir de tansiyonunu ölçtür derim ben. 3 gün süren baş ağrısının nedeni olabilir. Ben yanımda tansiyon aletiyle geziyorum. İlk bebeğim tansiyon yüksekliğinden dolayı 37+2 de doğdu. Korkuyorum o yüzden.

Kullanabilecek gücü takati bulsam kullanıcam. Bakım ürünlerimin nemlendiricilerimin çoğu su bazlı parabensiz parfümsüzdü. İçeriğe dikkat ederdim öncedende. Makyajlarında öyle çok sorun olacağını sanmıyorum. Ama dediğim gibi o gücüm yok. Zaten aylardır evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…