2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kucukken hastanede narkozlu mu oluyor?? Bir de dugun vs yaptiniz mi? Ben de daha hatirlamiyorken yapilmasindan yanayim ama ne nasil oluyor hic bilmiyorum.
Narkoz yok lokal anestezi ile yapıldı abisi Şubat tatilinde iken onunla beraber küçüğünü de aradan çıkaralım diye düşündük.yaz tatilinde de bir yer tutup mevlüt okutmustuk biz düğün yapılmıyor bizde....

C
Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla

Canım cok gecmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasın inşallah.cok mu yordun ki kendini neden oldu?

Kızlar şimdi hastaneye geldim kanamam oldu baya çok bebek yaşıyo ama plasentada kanama var yatış verdiler iğne yapcakler dua istiyorum inşş yaşar kızım olcakmış inşş olur doğar sağlıkla
Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak toparlanırsınız. Bol bol dua edin.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun canım Allah seni de bebeğini de korusun inşallah , bizi de haberdar et

konusma super yaa hosgeldiniz

Başka ülkede yaşayınca insan memleketlisini görünce duygulaniyor , kendi dilimde konuşmayı da özlemiştim arkadaş geldiğinde çok mutlu oldum :)
Bizim komsumuzunda azeri gelini var masallah cok guzell oluosunuz azeriler ama kizaa cokk cektiriyorlar canimm yaaa memleketten ote baska ulke ha deyincede gidemiosun Allah mutluluk versinde canim hepimiz bi nevi gurbetteyiz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…