2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ,

bakıyorum daha doğurmadan sünnet levenine geçmişiz :)

bugun benımde dr kontrolüm var ve entegre teslimiz yapılacak . Her doktor kontrolü öncesi sizde benim gibi biraz stres oluyormusunuz? biran önce şu tekmeleri hissetme bölümüne geçmek istiyorum :) en azından o zaman doktor kontrolü öncesi bu kadar stres olmam bilirim miniğimin iyi olduğunu :)

Aynı seyi bende yasıyorum dün kontrol vardi neredeyse ıkı saat kendime gelemedim kötü bir şey diyecek diye aklım çıkıyor ama önceden kaybım oldu bu yüzden sanırım bol bol dua et Rabbim korusun hepsini inşallah sağsağlim nasip etsin herkese

amin canım cümlemizinkini inşallah.
malesef ne yaptıysamda bu hissiyatın önüne geçemiyorum. birazcık daha büyüyüp hissetmeye başladığımızda azalır inşallah bu karamsarlık.
çünkü şuan kontrolden kontrole kendilerinden haber alabiliyoruz :)

bana dr lierac önermedi neden bilmem zaten çatlayacağı varsa catlar dedi ama sen bol su ve nemli tutmaya calış bugün cok kaşınıyor karnım sanırım catlıyacak

Gerçekten çok heyecanlı ama Dr bakarken biz görürüz ki cinsiyeti USG çok net o zmn biz ekrana bakmiycaz öyle bi durumda yani. Onu nasıl ayarlayabiliriz ki
Doğru tabi o ayrıntıda var canım ya bakmıcaz yada doktorun hızlı bir şekilde geçmesi gerekiyor. Benim doktorum normalde de hızlı hızlı geçiyor zaten pek anlayamıyoruz usgden tecrübeliyseniz kesin anlarsınız

başımın ağrısından hiçbirşeye konsantre olamıyorum kızlar... sohbetiniz çok güzel ama sadece kısık gözlerle okuyabiliyorum... evde olsaydım da yatsaydım keşkeee... belki geçerdi

biraz erken cıksan sorun olur mu izin alman dinlenmiş olursun

Karnımın sağ tarafında garip bir ağrı var acaba bu bebeğim mi yoksa normal bir ağrı mı

Kızlar tetanoz aşısı olan var mı? Yarın 18+0 oluyorum.ne zaman yapılıyordu bilginiz var mı?aile sağlığındakiler 18 yada 20.hafta demişti ama tam hatırlamıyorum.

bana dr lierac önermedi neden bilmem zaten çatlayacağı varsa catlar dedi ama sen bol su ve nemli tutmaya calış bugün cok kaşınıyor karnım sanırım catlıyacak
Peki hiçbir krem mi önermedi yoksa başka bir krem kullanıyor musun? Ben zaten çok beyazım ve çok kuru ciltliyim çatlayacağım belli ama yine de kullanayım dedim hiç doktora sormadım.

Bizim USG bi 20 dk sürüyor rahat kollar bacaklar göbek herşeyi tek tek gösteriyor ve inceliyor. Dr gostermeseesim başlıyor diğer kolunu görmedim parmakları vs diye. Bu durumda zor ama olsun sağlıklı olsun inşallah.

Aaa Çok ilginç gerçekten peki hazırlığını erkeğe göre mi yapmıştın canım nasıl oldu
Kıyafet taşıma sepeti emzik falan gibi şeyler hepsi erkekti bazıları da hem kıza hem erkeğe giden giyimdi ama beşik ve arabası hem kıza hem erkeğe uygundu ilerde ikinci çocuğum kız olsa ona da kullanayim diye , tabi baştan kıyafet falan aldık çoğunu dışarı çıkamadım diye başlarda internetten aldım bazılarını da doktora gittiğimizde çıkışta eşimle girdiğimiz ilk mağazadan ucuza pahalıya bakmadan aldık zordu ama halloldu çok şükür tek üzüldüğüm hamileyken hevesli hevesli alamadım diye hep kız kıyafetlerine bakıyordum içim gidiyordu kız olsaydı neler neler alırdım diyordum ama kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…