2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim komsumuzunda azeri gelini var masallah cok guzell oluosunuz azeriler ama kizaa cokk cektiriyorlar canimm yaaa memleketten ote baska ulke ha deyincede gidemiosun Allah mutluluk versinde canim hepimiz bi nevi gurbetteyiz valla
Hadi ya çok üzüldüm benim eşden yana yüzüm güldü valla çok mutluyuz tam ruh eşiyiz çok isterim kızım da en az benim kadar mutlu olsun en az babası gibi iyi biri çıksın karşısına , o komşunuzun da en kısa zamanda yuvasında huzur mutluluk olsun inşallah . Evlilik kader işte kimine iyi kimine kötü , pazardan aldığın meyve gibi içi nasıldır bilemiyorsun bazen çürük çıka biliyor maalesef

veeeeee 4 araliktan yani dusukten sonra ilk adetimi oldum nerdeyse iki ay olacak bebegim benden ayrilali Zaman ne cabuk geciyor
Hadi hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım , isteriz isteriz çocuklarımıza kardeş isteriz

pitircik66 canim bas agrin gecti mi ?Bugun benim de siddetli agriyor .Tansiyon olcturduk cok dusuk cikti tuzlu ayran iciyorum su anda .

Yaa aynn oyle canim valla Allah herkese huzur mutluluk versin insallah oblarin is pek duzgun gibi deil ama allah insallah sonlarini iyi eder

Valla pes bende ikisine göre hazırlanayım bari beyaz zıbınları dizeyim napim bu üçüncü olduğu için mavi renktende bıktım zaten iki cinsiyete uygun hazırlanayım bir aylık sonra alırım artık ne çıkarsa bahtıma

saol canım.. biraz rahatladım sanki ama nedense aşağıya eğilmek istemiyorum sanki o zaman zonklayacakmış gibi geliyor.. umarım akşama kadar devam etmez
Canım viks gibi kremler oluyo bitkisel bazı firmaların onlardan sürebilirsin çok iyi geliyor ben evde illa bulundururum

veeeeee 4 araliktan yani dusukten sonra ilk adetimi oldum nerdeyse iki ay olacak bebegim benden ayrilali Zaman ne cabuk geciyor

Hadi gözün aydın cnm inşallah bu ay hamile kalırsın... bnde kimyasal gebelik olmuştu 50 gün fln sonra ilk adetimde hamile kaldım... güzel haberlerini bekliyoruz

Veritas34 geçmiş olsun cnm nasl oldun inşallah hemen toparlanırsın

Senin doktorun yanılmasını çok isterdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…