2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gozunaydin canım sağlıkla kavuşum inşallah. İki erkek üstüne ne bal olurkiz evladida darısı basıma inşallah sağlıkla. Rabbim hayırlı yazılar yazsın. Daha önceden Dr un tahmini varmiydi?
Canım benim inşallah inşallah gerçekten çok farklı bir duygu, Allah razı olsun duaların için =) hayır en son sekiz haftalıkken gitmiştim ultrasonda 15+4 çıkıyor boyu 19 cm olmuş, normalde 14+0 tam

Ortadoğu Hastanesi’nde Gunnur Hanıma bende başlamak istiyorum . Çok memnuniyet var . Sen ne düşünüyorsun doktorla ilgili Bu arada hayırlı olsun
Genel olarak memnun kaldım canım, sana özelden yazmayı düşünüyordum fırsat bulamadım. Normal doğum şu an 2750 sezeryan 3000, 6 ay sonrasında illaki artma olur. Günnur hanım ilgili bi doktor ama sormadan pek bilgi vermiyor gibi =) biraz sessiz sakin bi yapısı var ama tatlı bir bayan. Bide randevuya 25*dakika geç alındım malesef zaman hassasiyeti pek yok gibi yinede memnun kaldım. Ayrıyeten gece doğum olduğu zaman geliyormuş, ben önceki oğlumda doktorum gece gelmediği için devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kaldım. Bu konu benim için önemliydi fiyatı da makul görünüyor. Sanırım doğum da bu hastaneyi tercih edeceğim =) umarım yardımcı olmuşumdur sormak istediğin bi soru olursa sorarsın

Ah şimdi anımsadım biz özelden konuşmuştuk . Müthiş unutkanlık var bende . Ankara ya döndüm eşim göreve gittiği için . Doğum ücreti uygun geldi bana da şu an . Ama ben doğum için Yenimahalle Devlet Hastanesi ni istiyorum . Yenidoğan yoğun bakımı çok gelişmiş ve özel odaları da var . Ücretli şekilde yek kişilik odalarda kalınabiliniyormuş . Perşembe günü için bir doktordan randevu aldım o hastaneye . Kontroller için Gunnur Hanıma gidip detaylı bilgi alıp memnun kalırsam Yenimahalle Devlete devam etmeyi istiyorum . Memnun kalmazsam da Gata da aklım . Şehir değişikliği olunca hastane işleri de doktor ayarlamaları da sallantıda kaldı benim Madem memnun kaldın ben de bir randevu alayım tatlı bayana

Yenimahalle benimde aklımda bi ara da oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım nasip kısmet =)

Çok teşekkür ederim hepinize şimdi hastanedeyim yatıyorum iğne ilaç serum verdiler kanama şimdi hafifledi ama baya oldu kanama inşş bişe olmaz bebeğime bakalım

Çok teşekkür ederim hepinize şimdi hastanedeyim yatıyorum iğne ilaç serum verdiler kanama şimdi hafifledi ama baya oldu kanama inşş bişe olmaz bebeğime bakalım
Geçmiş olsun cnm bi nedeni falan varmı bişey dedilermi...

Agri oldugu zmn sizinde alt karin bolgeniz sertleşiyor mu? Benim ki taş gibi oluyor
oluyor cnm nasil anlatmki ozellikle sabah karai 5 gbi grio sol yanima ya duz yatarken grio ya sola donerken. Allahm yok bole bi agri yatakda oturmazsam gecmio. sertlesio boyle bebek mi orda kumelenio acaba bilmiorum ki

Ben hastaneye her gidişimde stresten ishal oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…