2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tercihlerde daha açılmadı canım haftaya belki eşim pek gitmek istemiyor maddiyattan dolayı çok borcumuz var seneye biraz rahatlıcaz. Ama eşim birikim yaparız biraz diye gitmek istemiyor bide ben buraya tokattan geldim burdanda bir yıl daha uzatırsam doğuya gidicem burda çok psikolim bozuldu hala bomba seslerini duyuyoruz hiç olmazsa biraz değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Oo
oo memketimden gelmissin canm

Cinsiyeti öğrenince yazılı zıbınlardan alır yada yaptırabilirsin canım? Mesela erkekse bebişin, kusura bakma babacım annemin yeni aşkı benim gibi hoş şeyler yazan badyler görmüştüm. O tarz bişey olabilir. Yada pembe yada mavi bi bebek ayakkabısı alıp işten geldiğinde göreceği bi yere koy içine de ben geliyorum babacım yazabilirsin. Aklıma şimdilik bunlar geldi canım. Ama eşinden habersiz nasıl öğreniceksin cinsiyeti?üzülmesin sonra?

Canım bende çok kötü durumdayım bu konuyla ilgili hatta dün kan geldi çok korktum bebektenmi acaba die ama baktım arkadanmış. Bisey olmaz hemen belki ama dikkat etmemiz lazım hem basur olmamak için

Bende kan yok canım da zorlarken karnım acıyor o korkutuyor beni de. Tavsiyeleri dinleyelim belki işe yarar.

Kızlar bugün 18+1 olduk. Ama ben hala hiç birşey hissetmiyorum. Anlamıyor olabilir miyim yoksa Bebeğim kıpırdamıyor mu acaba? Haftası benim gibi olanlar hissett mi? Tek ben mi kaldım

inş bi sey olmayacak kötü düşünme ister istemez stres yaptığın için rüyalar görürsün dinlen bol bol dua et sağlıkla alacaksın inş yavrunu

hayirli ve mutlu sabahlar hamiw anneler nasilsizniz? kizlar sizler de tuvaletde kaldinizmi? uc ay cikinca azaliyor falan yok arkadaw ayni,bir bardak su iciyorum yarim saat sonratuveletteyim. biktim ya. ozel odama dondu tuvalet.

Gunaydın canım valla bende gece tuvalette uyusam daha iyi sanki diorum bide ben sanıodum ki hamile olunca bole hep bi tatlı uyku hali olacak bende yok nerde gece tuvalete git gel bidaha uyku yok.

Hayırlı,sağlıklı doğsun

Canım bence o ruyalar hep korkulardan kaynaklanıo.sen şimdi zor bi olay yaşadın korktun oda ruyanı etkiledi.kotu bir ruya gordugum zaman annem hep bi dua eder bana.nette arasan bulursun kötü ruya için dua die.onu oku için rahat eder.kahverengi lekelenme için benim doktorum bu onceki kanamalardan kaynaklanıo demişti.muhtemelen kanaman bitti ya içerde kalanlar gelio.madem şimdi evde de yatıosun, bol bol dua oku.Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah.

Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?

Oğlum olsaldı uras düşünüyodum çok güzel bi isim bence yanına ek bi isim daha yiğit uras kızada lina düşünüyodm ama hocaya sordum anlamsız dedi napıcamzbilemadim

Canım uras adını bende beğeniyorum ama türk dil kurumunun sozlugunde uras ın uraz dan gelidği yazıyor.uraz da şans talih demek türkçe bi kelime anlamsız değil ama nie ole dediler bilemedim.

Hayırlısı olsun inşallah bizde aynı durumdayız tayinciyiz ve taşınacağız nasıl olcak bende kara kara düşünüyorum bide eşim yurtdışı görevde mayısta gelecek offf offf kafam karma karışık hayırlısı bakalım bu arada cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…