2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha belli değil mayısta belli olacak şimdi gidip gitmeyeceğimiz belli oldu yani kilisten gideceğiz allahın izniyle.ama iç Anadolu’ya gitmek istiyoruz kısmetse

Allah gönlünüze gore biryer versin inşallah canım.cok zor tabi tasınmak tamda doğum öncesi ama herseyde bir hayır vardır.Bakalım bebeğin nerede doğacak cok heyecanlı inşallah kolaylıkla halledin işlerinizi.

cici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim

Hastaneyi aradım en erken 12 şubat dedi. Doktora mesaj attım görmedi. Bugünde bekleyeyim olmadı yarın başka bir kadın doğumcuya giderim.
Canim boyle acil durumlarda benim dr um oncelik taniyor .Randevu sormuyor .Niye o kadar ileri tarihe attilar ki ?

Sağıl canım evet bende öyle düşündüm eski kanama sanırım bakıyım internetten oduaya okuyorum sürekli dua

Canım uras adını bende beğeniyorum ama türk dil kurumunun sozlugunde uras ın uraz dan gelidği yazıyor.uraz da şans talih demek türkçe bi kelime anlamsız değil ama nie ole dediler bilemedim.
Uras a bişe demediler de lina isminin bi anlamı yokmuş bende araştırdım yok gerçekten

cici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim
Çin takvimi doğru çıktı rus yanlış çıktı japon %50 :)

Merhaba :)
benim çin takvimi, rus takvimi, biyolojik takvim ve diğer bütün belirtiler (sabah bulantısı, ekşi isteği vb) kız çıkıyordu.
Ama oğlum olacak

Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?
Benim doktorum da 3lüye gerek yok ama 3lüde bakılan AFP ye bakalım dedi bakıldı detaylı için 16sında gitcem farklı testler yani

2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?

Canım ayrıntılı tarama denilen, bebeğin tüm organları ve kemik yapılarına bakıldığı, özellikle kalbe yoğunlaşılan bi ultrason taraması. Kan alımı vs. Yok, dediğim gibi yalnızca bebeğin organlarına bakılıyor. Bence çok önemli bi aşama bizim için. Allah korusun organsal bi eksiklik varsa hazırlıklı olmamız adına faydalı. Ancak rutin testler arasında olmadığı için bir çok devlet hastanesi yapmıyor, genelde özel muayenelerde bu işde uzmanlaşmış doktorlar yapıyor.

ayrıntılı da ultrasona giriyorsun kuzu... uzun bir süre doktor ölçümler yapıyor.. kalbe, böbreklere, mideye bağırsaklara beyne herşeye ellerine tırnaklarına kadar bakıyor doktor... ve sonrasında sana tek tek gösteriyor bütün uzuvlarını ondan sonra zaten şeker yüklemesi kalıyor Allah izin verirse...

bende bütün takvimler çin, rus, japon, biyolojik kız dedi kızım olacak Allah nasip ederse

Ayrıntılı tarama dediğin detaylı ultrason ise doktorum 20. hafta yapacağını söylemişti bana. Muayeneden daha uzun sürüyormuş ve bebeğin bütün organlarına tek tek bakılıyormuş diye biliyorum.

Him Ben iki gun UST uste gittim ilkinde kordon var back arasonda dedi erkek gibi dedi ertesi gun Jordon cekilmisti erkek kesin dedi deiair mi
Kesin demiş ise değişmez cnm inşallah kaç haftalik sin şu an
Ayrıntılı taramada ultrason ile bebeğin her şeyin ayrıntılı bir şekilde bakılıyor tüm organlarını tek tek inceliyor ellerini ayaklarını her bir parmağını ağzını burnunu gözünü saçını çok önemli mutlaka yapılması gerekiyor

Ahh canım bende hiç biri tutmadı
Hepsi erkek dedi bir tek rus takvimi kız dedi o tuttu sanırım :)

Benim nerem ağrıyor diye kendimi muayene ettim. Elime ceviz büyüklüğünde kitle geldi, sağda yok solda var. Ordada salgı bezimiz var ıslaklık için, tedaviside ameliyat
Benim de lenf bezlerimde şişlikler ve ağrı oluşmuştu galiba 12. Haftadaydı antibiyotik vermişti dr enfeksiyon olmuş sizin de belki böyle bişeydir korkmayın

Benim doktorum da 3lüye gerek yok ama 3lüde bakılan AFP ye bakalım dedi bakıldı detaylı için 16sında gitcem farklı testler yani

Ayrıntılı tarama dediğin detaylı ultrason ise doktorum 20. hafta yapacağını söylemişti bana. Muayeneden daha uzun sürüyormuş ve bebeğin bütün organlarına tek tek bakılıyormuş diye biliyorum.

Teşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?

14+2yim canim bends runs tuttu biliomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…