- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.641
Daha belli değil mayısta belli olacak şimdi gidip gitmeyeceğimiz belli oldu yani kilisten gideceğiz allahın izniyle.ama iç Anadolu’ya gitmek istiyoruz kısmetse
Canım bende çok kötü durumdayım bu konuyla ilgili hatta dün kan geldi çok korktum bebektenmi acaba die ama baktım arkadanmış. Bisey olmaz hemen belki ama dikkat etmemiz lazım hem basur olmamak için[/QUOTEl. Kızlar cennet hurması bağırsaklara çok iyi geliyor, kesinlikle tavsiye ederim.
Canim boyle acil durumlarda benim dr um oncelik taniyor .Randevu sormuyor .Niye o kadar ileri tarihe attilar ki ?Hastaneyi aradım en erken 12 şubat dedi. Doktora mesaj attım görmedi. Bugünde bekleyeyim olmadı yarın başka bir kadın doğumcuya giderim.
Konya açılırsa Konya da yazınDaha belli değil mayısta belli olacak şimdi gidip gitmeyeceğimiz belli oldu yani kilisten gideceğiz allahın izniyle.ama iç Anadolu’ya gitmek istiyoruz kısmetse
Sağıl canım evet bende öyle düşündüm eski kanama sanırım bakıyım internetten oduaya okuyorum sürekli duaCanım bence o ruyalar hep korkulardan kaynaklanıo.sen şimdi zor bi olay yaşadın korktun oda ruyanı etkiledi.kotu bir ruya gordugum zaman annem hep bi dua eder bana.nette arasan bulursun kötü ruya için dua die.onu oku için rahat eder.kahverengi lekelenme için benim doktorum bu onceki kanamalardan kaynaklanıo demişti.muhtemelen kanaman bitti ya içerde kalanlar gelio.madem şimdi evde de yatıosun, bol bol dua oku.Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah.
Uras a bişe demediler de lina isminin bi anlamı yokmuş bende araştırdım yok gerçektenCanım uras adını bende beğeniyorum ama türk dil kurumunun sozlugunde uras ın uraz dan gelidği yazıyor.uraz da şans talih demek türkçe bi kelime anlamsız değil ama nie ole dediler bilemedim.
Çin takvimi doğru çıktı rus yanlış çıktı japon %50 :)cici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim
cici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim
Benim doktorum da 3lüye gerek yok ama 3lüde bakılan AFP ye bakalım dedi bakıldı detaylı için 16sında gitcem farklı testler yaniKızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?
Canım ben kromozom testini yaptırmıştım 12 haftalıkken öğrenmiştim kesin bir şekildeNezman canim
Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
2 testi yaptığımızda dr bana 3lü ve 4lü testi istemicem dedi ama ayrıntılı tarama farklımı aynı mı ve nasıl yapıloyor acba ?
ayrıntılı da ultrasona giriyorsun kuzu... uzun bir süre doktor ölçümler yapıyor.. kalbe, böbreklere, mideye bağırsaklara beyne herşeye ellerine tırnaklarına kadar bakıyor doktor... ve sonrasında sana tek tek gösteriyor bütün uzuvlarını ondan sonra zaten şeker yüklemesi kalıyor Allah izin verirse...Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
cici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim
Ayrıntılı tarama dediğin detaylı ultrason ise doktorum 20. hafta yapacağını söylemişti bana. Muayeneden daha uzun sürüyormuş ve bebeğin bütün organlarına tek tek bakılıyormuş diye biliyorum.Kızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
Kesin demiş ise değişmez cnm inşallah kaç haftalik sin şu anHim Ben iki gun UST uste gittim ilkinde kordon var back arasonda dedi erkek gibi dedi ertesi gun Jordon cekilmisti erkek kesin dedi deiair mi
Ayrıntılı taramada ultrason ile bebeğin her şeyin ayrıntılı bir şekilde bakılıyor tüm organlarını tek tek inceliyor ellerini ayaklarını her bir parmağını ağzını burnunu gözünü saçını çok önemli mutlaka yapılması gerekiyorKızlarr bi sorum var özellikle 16 17 18 haftalık olanlara...
Ahh canım bende hiç biri tutmadıcici anneler. çin takvimi rus takvimi yok bilmem japon takvimi testlerini uygulayıp da doğru çıkan var mı? sizlerin hemen hemen cinsiyetleri belli olmuştur. o kadar çok merak ediyorum ki sizden de bilgi alayım dedim
Benim de lenf bezlerimde şişlikler ve ağrı oluşmuştu galiba 12. Haftadaydı antibiyotik vermişti dr enfeksiyon olmuş sizin de belki böyle bişeydir korkmayınBenim nerem ağrıyor diye kendimi muayene ettim. Elime ceviz büyüklüğünde kitle geldi, sağda yok solda var. Ordada salgı bezimiz var ıslaklık için, tedaviside ameliyat
Benim doktorum da 3lüye gerek yok ama 3lüde bakılan AFP ye bakalım dedi bakıldı detaylı için 16sında gitcem farklı testler yani
Canım ayrıntılı tarama denilen, bebeğin tüm organları ve kemik yapılarına bakıldığı, özellikle kalbe yoğunlaşılan bi ultrason taraması. Kan alımı vs. Yok, dediğim gibi yalnızca bebeğin organlarına bakılıyor. Bence çok önemli bi aşama bizim için. Allah korusun organsal bi eksiklik varsa hazırlıklı olmamız adına faydalı. Ancak rutin testler arasında olmadığı için bir çok devlet hastanesi yapmıyor, genelde özel muayenelerde bu işde uzmanlaşmış doktorlar yapıyor.
ayrıntılı da ultrasona giriyorsun kuzu... uzun bir süre doktor ölçümler yapıyor.. kalbe, böbreklere, mideye bağırsaklara beyne herşeye ellerine tırnaklarına kadar bakıyor doktor... ve sonrasında sana tek tek gösteriyor bütün uzuvlarını ondan sonra zaten şeker yüklemesi kalıyor Allah izin verirse...
bende bütün takvimler çin, rus, japon, biyolojik kız dedi kızım olacak Allah nasip ederse
Ayrıntılı tarama dediğin detaylı ultrason ise doktorum 20. hafta yapacağını söylemişti bana. Muayeneden daha uzun sürüyormuş ve bebeğin bütün organlarına tek tek bakılıyormuş diye biliyorum.
Teşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?Kesin demiş ise değişmez cnm inşallah kaç haftalik sin şu an
Ayrıntılı taramada ultrason ile bebeğin her şeyin ayrıntılı bir şekilde bakılıyor tüm organlarını tek tek inceliyor ellerini ayaklarını her bir parmağını ağzını burnunu gözünü saçını çok önemli mutlaka yapılması gerekiyor
Ahh canım bende hiç biri tutmadı
Hepsi erkek dedi bir tek rus takvimi kız dedi o tuttu sanırım :)
14+2yim canim bends runs tuttu biliomusunKesin demiş ise değişmez cnm inşallah kaç haftalik sin şu an
Ayrıntılı taramada ultrason ile bebeğin her şeyin ayrıntılı bir şekilde bakılıyor tüm organlarını tek tek inceliyor ellerini ayaklarını her bir parmağını ağzını burnunu gözünü saçını çok önemli mutlaka yapılması gerekiyor
Ahh canım bende hiç biri tutmadı
Hepsi erkek dedi bir tek rus takvimi kız dedi o tuttu sanırım :)
Teşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?
Kızımda yaptırdım cnmTeşekkür ederim kızlar saolun peki siz yaptırdınızmı??? Ve bunun için ek ücret alınıyorumu?
Bende @GurbetGuzeli tahminde bulunmuştu tuttu yine :)14+2yim canim bends runs tuttu biliomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?