2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy dogum oncesi kotu olmus insallah yardim edenin vardir .Yeni sehriniz size ugur getirsin canim bebisle birlikte .

Bir şey sorcam. Doktor idrar tahlili istedi ama sormayı unuttum. Bu kan gibi sabah hemen mi vermek lazım yoksa gün içinde her hangi bir zaman olur mu?

Kizlar cinsiyeti konusunda eşime bir seyler yapmayi dusunuyorum. Ilk bebegimiz olcak inş. Hamile oldugumu kavga ederken ogrendi. Sonradan gidip tek başına agladı. Bu çok içime oturdu. Sonuçta onlar icinde ozel bi şey BABA olmak. Boyle ogrenmemeliydi. Sizin onerileriniz varsa bana yardimci olabilir misiniz? Şimdiden herkes için tesekkur ederim

günaydın

Sağolasın canım bakalım napıcam. Canım vitaminlerini almaya başlarsan düzelir biraz daha sabret valla hamilelik boyunca bu ağrılar oluyo ne zaman çocuk çıkıyo ağrının sızısını hissetmiyorsun bıçak gibi kesiliyo

Ben kızımın adını Elif Miray istiyorum ama oğlumuz Mirayı kabul etmedi.. Cemre olsun diyo napıcam bilmiyorum
Canım valla bende bilmiyorum nasıl olucak çok zorlanıcam ama o halde illaki gelen olur heralde yanıma bu arada ilk evlendiğimizde eşimle kızımız olursa koymayı düşünüyorduk cemreyi cemresu aaahh aahhh hayaller hayatlar

bana dr demir hapı yaapar dedi öğlen yada akşam zeytinyağlı yemeğe calışıyorum bol su bide kuru kayısı iyi geliyor benimde zorlanınca aynı ağrı oluyor

Ben kızımın adını Elif Miray istiyorum ama oğlumuz Mirayı kabul etmedi.. Cemre olsun diyo napıcam bilmiyorum
Canım valla bende bilmiyorum nasıl olucak çok zorlanıcam ama o halde illaki gelen olur heralde yanıma bu arada ilk evlendiğimizde eşimle kızımız olursa koymayı düşünüyorduk cemreyi cemresu aaahh aahhh hayaller hayatlar

Vitamin alıyorum canım sağol. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…