2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kist olduğuna emin misin peki doktora gittin değil mi? Çok geçmiş olsun.

Anne Adı: madamhd
Sat: 02.10.2017
Bebeğin Doğum Tarihi:10.07.2018
Kese: 5
Kalp: 6+4

Günaydın kızçeler benimde Çok belim ağrıyo iğnelerim var haftalık bir tane 5 hafta toplamda.boscopanda verdi doktor içmek istemiyorum ama çok ağrıyo yürürken iki büklüm yürüyorum.ve yeni haber tayinciyiz haziranda taşınıyoruz Temmuz’da Doğum napıcam bilmem çok karışık bu sene

Canım bende çok kötü durumdayım bu konuyla ilgili hatta dün kan geldi çok korktum bebektenmi acaba die ama baktım arkadanmış. Bisey olmaz hemen belki ama dikkat etmemiz lazım hem basur olmamak için

Aaaa me guzel here cikti cnm

Benimde çok belim ağrıyor canım biraz ayakta kaldım mı ya da iş yaptım mı sağ bacağım kitleniyor basamıyorum üstüne ilerleyen aylarda nasıl olacak bilmiyorum. Ama ilaç vermedi doktor.
Son ayında taşınmak zor olacak gerçekten birilerinin yardıma gelmesi şart. Allah yardımcın olsun.

O zaman haftasonu kendime yeni kiyafetler almalıyım. Nazardan cok korkuyorum hostes var uzun uzun süzüyor sinirlerimi bozuyor.

ben işyerinde nazar boncuğu takıyorum tayt ve hamile pantalonu aldım üstler oluyor şuan ilerde zor bulmak:) hep elbise sonrası

ben işyerinde nazar boncuğu takıyorum tayt ve hamile pantalonu aldım üstler oluyor şuan ilerde zor bulmak:) hep elbise sonrası
Bir cok kiyafetim salaş fazla eksigim yok 3 4 parca ust aldim mi tamamdir beni bahara cikarir :)

Selam kızlar bi süredir giremedim. İnşallah herşey yolundadır sizler için. Biz iyiyiz çok şükür. Cinsiyet öğrenenler baya artmış. Biz hala öğrenemedik. Israrla göstermiyor

Hepinize iyi günler.

oğlumn adı Mert

ikinci erkek olursa Uras-Mete-Poyraz
kız olursa Melis - Naz - Mina - Minel
Oğlum olsaldı uras düşünüyodum çok güzel bi isim bence yanına ek bi isim daha yiğit uras kızada lina düşünüyodm ama hocaya sordum anlamsız dedi napıcamzbilemadim

bedef kuzu nereye çıktı tayininiz ? hayırlı olsun da çok zor anacım bu halde ev taşımak yerleştirmek Allah kolaylık versin şimdiden

Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…