2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çoğunu yatarken alıyorumm o zaman bi porblem olmuyo gerçekten öyle yapabilirsiniz

Merhabalar, evimde 1 tane kedi var.. İyi huylu,hiç tirmalamayan,isirmayan bir pisi.. Düzenli iç dış parazit ilaçlarını yapiyoruz,ama gun içinde camdan çıkıp gezip geri geliyor o patilerle! Eşim öyle alistirmis.. şimdi alıştırmaya calisiyorum kapı pencereyi kapatıp çıkmasına izin vermiyorum ama malum bebek dogunca yaz ayı ve o karmaşada kesin yine kaçacaktır.. Düşündükçe çok huylaniyorum. Bu kediyi çok seviyorum ama ben esim istediği için hayatımda ilk defa kedili evde yaşıyorum. Hele bebekle kedi nasil olacak hicbir fikrim yok. Deneyimi olan var mı acaba? Yenidoğan ile bebek nasıl oluyor birarada? (İstatistiklere göre hayvanla büyüyen çocuklarda astım alerji oranı düşük oluyor,bagisiklik güçleniyormus..) Ama her yere çıkan kediyi bebegin dibinde hayal edemiyorum ben:) Yani sürekli kapıları kapatıp bebekle kediyi ayrı tutmayı da başaramam,illa gözden kaçar.. Bilen olsa da bı yol yordam öğrensem keşke.. Sevgiler!

Mrb arkadaşlar kanamam 1 haftadır devam ediyor ikili test için usg a girince başlamıştı usg cok bastırmıştı doktorum bu arada ikili test sonucuda riskli çıktı trizomi 13-18 için 1/50 doktorum takip dedi ama direkt amniosentez gerekir diyende var esas bu riski şüphelendiren bebeğim baştan beri haftasıyla uyumsuz küçük 10 gün geriden geliyor gelişim bozukluğumu varki diye iyice korku sardı beni napacağımıda bilmiyorum varmı aynı durumdan muzdarip olan hiç aranızda

Allah razı olsun gülüm sağolasın . Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir melek nasip etsin sana da inşallah
Amin canim aminnnn

Kızlar hemoroid i olup te gebelikte sıkıntı yasayaniniz var mi bende küçük bi hemoroid vardı coraspin kullanıyorum ve bu bir haftadır kanama yapiyo her tuvalette kabızlık sorunum da yok ama
cnm progestan cok kanam yapmisti bende coraspirinde kann inceltici bi dra danis derim

egcmis olsun yuregi ferah tut birsey olmaz insAllah

Kızlar eşimle tartıştım cokk sinirlendim bu adam bazen beni hiç anlamıyor sinir küpü olarak geziyorum bugün. Kendisi çok sert hemen insanları uyarır kavga eder en ufak haksızlığa dayanamaz ama ben sakin bı insanım son raddeye gelmeden ve net olarak haklı olmadan cikişmam kimseye. Beni pisirik olmakla suçluyor. Halbuki insanlarla kavga edince üzülen ben oluyorum acaba kırdım mi haksız miydim kırk gün çıkmıyor aklımdan kendimi koruyorum bir bakıma.
İçimi dökmek istedim

hepsi ayniii bosverr salla gitsin

Canım meraba progestan hariç diğerlerini bende kullanıyorum ve aynı çarpıntı halsizlik sabahları bende de oluyor. yalnız ilaçları akşam yemekten sonra alıyorum. kansızlık felan mı var diye geçen hafta doktoruma söyledim rahatsızlıklarımı benimde temiz çıktı tahlillerim. Ama doktor kalhvaltıda fazla poğaça simit türü tüketmememi önerdi. Belki senin işine yarar.

Öncelikle geçmiş olsun inşallah bısey olmaz birde doktorum bastırdı derken kanama o yüzden mi oldu diye dediniz anlamadım benim dojtorum da ıkılı test zamanı uyuyo diye bastırdı karnıma yani onunla ilgili değildır dıye düşünüyorum

Ben de yatarken alıyorum saat 23 gibi ama özellikle bulantı baş dönmesi bütün gün sürüyor. D vitamininden ya da kan ilacından. Muhtelemen de kan ilacından kaynaklı.
Banada bulantı yaptı gece almaya beşladım ama yine sabahları bulantı yapıyodU kahvaltıdan sonra geçiyodu ama gün boyu sürmede atkisi o kadar uzun olmaması lazım ama bi doktorunuza danışın derim

Kızlar aranızda Doğum da hastaneyi değiştirecek olan var mı biz tayinciyiz kısmetse ve memlekette yapıcam doğumu allahın izniyle ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum pat diye gidip hastaneye ben burda Doğum yapıcam mı diyeceğim ve Doğum parası ve süt parası için nereye baş vurmam gerek hemen mi yoksa belirli bi zamanı mı var başvurunun geç kalmak istemiyorum

Canım erkeklerin genel yapısı o sanırım biz daha sakin inceyiz onlar öyle olamayabiliyor hamile olduğunu ve incitmemesi gerektiği hatırlat bence arada düzelir inşş

Benim ole oldu canim bir iki muane gittim sora doguma alindim sezeryan icin gitmedim ama mecburen sezeryan oldum bilgilendirmen fereken durum olursa bilgilendirirsin doktorunu zaten

Tam doğum üzeri mi degistircen hastaneyi? Hamileliğin yarısında bile almak istemiyor bazı doktorlar inşallah iyi birine denk gelirsin. Ben devlette çalıştığım için kurum benim adıma yapıyor ya da ben dilekçeyle kuruma basvurcam doğum olunca. Sen çalışıyor muydun?

Ay resmen esimle beni anlatmissin canim yaaa banada der hic sesini cikarmiosun die ama sole bi orbek verim konusuoruz burda biseler paylasioruz birinize ters bise solesem kirdigimi hissetsem icim icimi yer yani o denli kimseyi kirmayi sevmiorum beni uzen insanlardanda sessizce uzaklasiorum yani ama o yikar doker gelemez haksizliga yapi yani bizde boleyiz napalimmm

Evet canım aynı ben de öyleyim. Bugün de bı olay oldu çalıştığım yerde yabancı bı adamın odada beklememesi dışarda koridorda beklemesi gerekiyordu normalde ben de söyledim güzelce ama anlamadı mi yaşlılıktan mi bilmiyorum çıkmadı odadan. Eşime anlattım diyor ki tut at odadan kavga çıkar sertçe uyar güvenliği çağır... Yani orası benim özel odam değil nasıl attirayim onu ordan benim görevim de değil sen surda sen orda bekle demek. kulakları duymuyor vs vs binbir şey geçti aklimdan. Eşim tutturdu pisiriksin kendini ezdiriyosun her ay yaşarız böyle bir olay yani... Gıcık işte anlattigima paylaştığıma pişman ediyo. Beni kizdirinca da surat yapsam o on katını yapiyo. tepki vermek de yasak
Kendim gibi dusunenleri görünce rahatliyorum biraz bu pisiriklik değil yani iyi niyet biraz di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…