• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hem hamileyiz hem de kış mevsimindeyiz ya vucudumuzdaki vitaminin bı kısmını bebek alıyor bir kısmı da mevsimsel olarak azalıyor bu yüzden en iyi nemlendirme vitamin düzeyini korumak , deri kuru olunca esnekliğini kaybeder ve catlaklara karşı savaşmak daha zor olur bu yüzden hergun günde en az 1defa göbeğimizi , kalcamizi , butlarimizi ve göğüslerimizi bebe yağı ve ya hindistan cevizi yağı ile nemlendirmek ve iyice yedirmek, öylece surmeyin 1-2 dk masaj yapın ki tam olarak yedirilsin
Ben de öyle yapıyorum canım karnıma o kadar sürüyorum ki atletim bütün yağ oluyor. Hindistan cevizi yağı. Ama ellerime falan surmemistim. Bugün bı baktım bembeyaz toz olmuşlar... İnşallah çatlamayiz yaaa :KK43:

Kızlar progestanı bırakan varmııı??????
Bırakınca herhangi bi akıntı fln geldimi????
Ben 2 gün oldu bırakalı az önce gördüm koyu sarı alıntım var az da deil çok da deil normalmidir
Benim de ilacım biteli iki gün oldu akıntımın rengi farklılaştı ama lekelenme şeklinde değilse olumsuz olacağını düşünmüyorum ben.

Back
X