- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.001
Amin canımAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla çok zor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla çok zor

kizlar ikinizinde allah yardimcisi olsun insallah sorunlarinizi cozersiniz eskisinden daha mutlu olursunuzAmin canım tek dileğim sağlıklı doğsunda başkada birşey istemiyorum o hayatına baksın
Oy maşallah cnm sagol bizimki genetik olarak bıraz iri olucak sanıyorum :) Rabbim sağlıkla nasıp etsin hepimizeben 12.1de gittim 5.5cm di canim
İnş cnm inş Rabbim korusun hepsini hayırlı evlatlar olsunlarAmin canım tek dileğim sağlıklı doğsunda başkada birşey istemiyorum o hayatına baksın
amin canim insallah esimle ben ikimizde minyon tipliyizOy maşallah cnm sagol bizimki genetik olarak bıraz iri olucak sanıyorum :) Rabbim sağlıkla nasıp etsin hepimize
Amin canım inşallahkizlar ikinizinde allah yardimcisi olsun insallah sorunlarinizi cozersiniz eskisinden daha mutlu olursunuz
Kendi koymadıysa lafını bile edemez. Nedense hep erkek tarafı aynı istekte bulunuyor. Çok azdır heralde kız tarafının bu konuda baskı yaptığı. Bir onların ismi yaşasın. Ataerkil yapıdan ne zaman kurtuluruz acabaİşte bunları anlamak istemiyorlar benim kayınvalidem bile eşimin ismini dedesinin ismini koymamış eşimin teyzeleri koymuş ki bana da böyle bir talepte bulunmaya hakları Yok

Evet benim ailem ne koyarsan koy dedi eşim bile karışamaz benim çoçuğum zaten istemiyor koymasınKendi koymadıysa lafını bile edemez. Nedense hep erkek tarafı aynı istekte bulunuyor. Çok azdır heralde kız tarafının bu konuda baskı yaptığı. Bir onların ismi yaşasın. Ataerkil yapıdan ne zaman kurtuluruz acaba![]()
Ne güzel ben 172 eşim 198 olunca bizim yavrular işte iri kıyım bıraz :) :)amin canim insallah esimle ben ikimizde minyon tipliyiz
Senin özel durumunda var canım. Rabbim güç kuvvet versin sana. Kadınlar her zaman daha çok çekiyor bu hayatta ondan daha dayanıklıyız. Altından kalkarsın her şeyin Allahın izniyle. Yavrunu da en güzel şekilde bakar büyütürsün.Evet benim ailem ne koyarsan koy dedi eşim bile karışamaz benim çoçuğum zaten istemiyor koymasın
Alex çok iyiymişKızlar sizinki yine iyi. Bizim kısmetse ikiz bebeklerimiz olucak, eşim hasta fenerli. Tutturduadı alex olacak diye.bende çınar ismini çok beğeniyorum. Dedim bari 2.yi ben koyayım sen düşün beğenirsem koyarım dedi. Eşimin nasıl bir inat ve bencil olduğunu tüm aile bildiği için kimse isim koyma talebinde bulunmadı. Hayır isim bulsam söylesem bile bu gider nüfusa kendi bildiğini okur.
Hep dua ediyorum inşallah bir kız bir erkek olırda eşim kızımın üstünden elini çeker![]()
benim ilk gebeliğimde erkek olunca eşim sen isim bul beğenirsem tamam derim dedi Eymen i çok beğendim kimsede de duymadım çevremde tamam dedi çok beğendi koyduk bizimkide koyu BJK li ikinci oğlanda direk Oğuzhan koydu bakalım bu ne olacak kız olursa kimseye koydurmam babasına bile bakalım nasip 
İnşallah canım benim yeterki sağlıklı gelsin bebeğimSenin özel durumunda var canım. Rabbim güç kuvvet versin sana. Kadınlar her zaman daha çok çekiyor bu hayatta ondan daha dayanıklıyız. Altından kalkarsın her şeyin Allahın izniyle. Yavrunu da en güzel şekilde bakar büyütürsün.
Maşallah boyunuzaNe güzel ben 172 eşim 198 olunca bizim yavrular işte iri kıyım bıraz :) :)
Maşallah boyunuzabenim boyum 1.62
çok kısa kaldım

ne diyim canm allah gonlune gore versin rabbim yardincin olsun oyle adama ne denilirki uzuldum ama...Evimde ve ailemde karışık. Yok canım, bebeğimi istemeyen beni hiiiç istemesin
Maşallah darısı oğluşumun başınao kadar kısa sayılmaz cnm standardın üstünde ben 5 yaşından beri profesyonel sporcuyum sporun faydası diyelim
![]()

Ailemle aynı şehirdeyim maalesef beni burada yanlız Bıraktı annem felçli babama bakıyor ablamlar zaten çalışıyor sağolsun bir bir gün geliyor diğeri ertesi gün ama geceleri yanlız kalıyorum
Bende dua ediyorum dün gece yine ağlayarak dua ettim inşallah gerçekleşirEşleriyle sorun yaşayan arkadaşlara gerçekten çok üzülüyorum insan hayata kaç kere gelirki mutlu olmak varken hamile eşlerini üzüyorlar anlamıyorum siz hamilesiniz duanız kabul olur dua edin düzelsin diye inşş kapınızda affedersiniz ama köpek olurlar sevgiden. O minik bebeği görünce bence çok pişman olcaklar yaptıkları şeyler için inşş mutlu olursunuz
Etmeye çalışıyorum canım rabbim güç kuvvet versin sana ve bana sonra hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsinlerNe diyeyim canım, çok şey derim de.. kendine çok dikkat et sen