• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Lavanta_kokusu Lavanta_kokusu Canım bugün hiç yazmamışsın. Eşin gelecekti, iyi misin?
Merhaba canım bugün çok halsizdim baş ağrısından yattım Yen'i uyandım sen nasılsın? Canım sende yoğundun galiba yazmadın ? Yok daha gelmedi sanırım para işlerini ayarlayamadı ya hafta sonu gelir yada haftaya bakalım para getirisinde o umrumda bile değil

Ben bugün doktora sordum reflü dedi gaviscon şurup yazalım erken başlamış bu belirti dedi birde madensuyu önerdi. Madensuyuna limon sıkıyorsan bence hiç bir zararı olmaz hatta magnezyum açısından yararlıymış
Evet maden suyu çok faydalı özellikle sade olandan günde 2 kez içebiliriz geçenlerde birisi konu açmış burada maden suyu içersem çocuk erir mi diye ne güldüm ama :KK70::KK70:

Selam kızlar

Yatayım dedim ama yatamadım burundan nefes almam tamamen kapandı alamıyorum akşama kadar ağızdan nefes aldığım için dudaklarım kurudu bende yaladım şimdi de dudaklarım çatlamış acıyo walla kaç gün sürüyo bu nezle offff
Geçmiş olsun canım

Merhaba canım bugün çok halsizdim baş ağrısından yattım Yen'i uyandım sen nasılsın? Canım sende yoğundun galiba yazmadın ? Yok daha gelmedi sanırım para işlerini ayarlayamadı ya hafta sonu gelir yada haftaya bakalım para getirisinde o umrumda bile değil

Bende bu aralar yoğun çalışmaya başladım canım o yüzden pek giremiyorum, girince okuyorum, sonra dinlenmeye geçiyorum.

Bende merak ettim seni yaZmayınca, aman iyi olda ;)

Bende bu aralar yoğun çalışmaya başladım canım o yüzden pek giremiyorum, girince okuyorum, sonra dinlenmeye geçiyorum.

Bende merak ettim seni yaZmayınca, aman iyi olda :KK66:
İyiyim canım şükür bende 3 aydır uyuyamıyordum ya şimdi paso uyuyorum sanırım baş ağrısı yaptı iyi olmana sevindim canım :KK200:

Valla cnm bende bana olmaz diye dusundum ama pantolonlarimida giyemiodum sıkıo die korkuodum bende 1.5 kilo kadar almstm. 38 beden hamile pantonu aldm bide hamile kilotlu corabi eteklerle giymek icin pentiden 3 beden zaten 3 den basliomus cok memnun kaldm. Pantolonu bugun ilkkez kullandm cok rahattm

Yani karnımız büyüdükçe beden beden alacak mıyız hep canım?ayarlanabilir olanlar varsa öyle almak daha iyi olur bence. 15tatilde ben de bakıyım bi Pentiye çoraplara filan. Hamile pantolonunu nerden aldın canım?lcw dan mı?orda görüyorum hep.

bende geçen gün aldım hamile taytı göbeğe gelen kısmı ayarlı olursa şimdide giyebilirsin canım ben öyle aldım çok rahatladım açıkçası

Aaa o çok iyiymiş canım. Nerde bulabilirim öyle bişey?ilerisi için de rahat olur hem.

Eklentiler

• 20180111_203802.webp
    20180111_203802.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 58
Back
X