- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.881
Hic biri benceKızlar bu değerlerden hangisi kalp atış hızını gösteriyor acaba? Bilen var mı?Eki Görüntüle 2093565
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic biri benceKızlar bu değerlerden hangisi kalp atış hızını gösteriyor acaba? Bilen var mı?Eki Görüntüle 2093565
Teşekkürler canım, doktor kalp atışı boy ve kilosu ile ilgili birşey söylemedi. Cinsiyetinde söyleyince sormak aklımdan uçtu gitti. Eve gelince dank etti :) kalp atış çizelgesinin yanındaki değerler olunca dedim belki gösteriyordur.Hiçbiri göstermiyor canım
Cilt yapım biraz yağlı olduğu için bebek hiç net görünmüyorResmi varmi prensesin
Halbuki hiçte kilolu değilim . Eve geçince atarım ama anlaşılır birşey yok 
Kafa olcusi karin olcusu filan gosteriomus onlarTeşekkürler canım, doktor kalp atışı boy ve kilosu ile ilgili birşey söylemedi. Cinsiyetinde söyleyince sormak aklımdan uçtu gitti. Eve gelince dank etti :) kalp atış çizelgesinin yanındaki değerler olunca dedim belki gösteriyordur.
Tamam tatlim beklioruzCilt yapım biraz yağlı olduğu için bebek hiç net görünmüyorHalbuki hiçte kilolu değilim . Eve geçince atarım ama anlaşılır birşey yok
![]()
Aynen katılıyorum ben sadece rüyamda iki kez yaz meyvesi çekti onuda inat yaptım istedim o kadar cips çekirdek yemek alışkanlık sadece bana göreÖyle olsaLavanta_kokusu ve benim aşermenin kralını yaşamamız gerekirdi, bizde koca hiç yok :) ve ben hiç aşermedim. Daha doğrusu canım bi şey istiyo ama yemezsem ölecek kadar değil, ve o evde yoksa alternatif üretiyorum, meyveyse evde olan meyve, cipsse çekirdek gibi. bilmiyorum bu mu aşermek?
Aynen katılıyorum ben sadece rüyamda iki kez yaz meyvesi çekti onuda inat yaptım istedim o kadar cips çekirdek yemek alışkanlık sadece bana bencede canim ya
Ben sadece iki kere rüyamda gördüm yalanarak uyandımBen de henüz hiç asermedim belki de asermicem yani aserme ilk aylarda mi oluyor acaba? En fazla canım tatlı biseyler istemistir. Ama asermedigim için nasıl bir duygu bilemicem belki de çok şiddetli bir istektir yaşamayan bilemez herhalde.
Mesela bulantı kusma yaşayan kişilerin koku hassasiyeti de oluyor bunu da yaşamayanlar anlamıyor bazen. Psikolojik falan diyorlar ama kesinlikle değil. Bu da öyle bişey olabilir
Günaydın canım aniden kalkma aman diyeyim Demir ilacın mı yaptıKizlar gunaydin yeni vitamin igrenc bisey yan etkisi bas donmesi kusma diye 8 de icip tekrar yattim 2 saat .Basim dönüyor midem bulaniyor![]()
MHz olması lazımKızlar bu değerlerden hangisi kalp atış hızını gösteriyor acaba? Bilen var mı?Eki Görüntüle 2093565
Sağol canım sanada Allah kolaylık versin bilirim haftasonları çalışmanın zor olduğunu ben haftanın 7 günü çalışırdımherkese güzel hafta sonları, benim gibi çalışanlara da kolay gelsin arkadaşlar.
Ayyy kiyammam canim benimmm yaaaaBen sadece iki kere rüyamda gördüm yalanarak uyandımanlattım dediler ki aşermişsin öyle yani canım tuhaf şekilde uykuma girdi uyandırdı
Bedefin gönderdiği şu suriye takvimi tuttu mu canım sendeİnşallahSağlıkla gelsin mucizelerimiz
![]()
Şükür tekrar girmedi ama ben arkadaş dedi ya sıvı eksikliği ben tek başıma 6 günde 19 litrelik damacanı bitiriyorum yani günde 3,5 litre sıvıyı tüketiyorum oda var bazen kızıyorum fazla içiyorum diye hamilelik öncesinden böyleydim benAyyy kiyammam canim benimmm yaaaa![]()
Teşekkür ederim cnm yani Allahtan masa başındayım fazla yorulmuyorum yorulsaydım her halde devam edemezdim gücüm kalmazdı.Sağol canım sanada Allah kolaylık versin bilirim haftasonları çalışmanın zor olduğunu ben haftanın 7 günü çalışırdım
Ic ic canin sudan zarar gelmezŞükür tekrar girmedi ama ben arkadaş dedi ya sıvı eksikliği ben tek başıma 6 günde 19 litrelik damacanı bitiriyorum yani günde 3,5 litre sıvıyı tüketiyorum oda var bazen kızıyorum fazla içiyorum diye hamilelik öncesinden böyleydim ben
Kesinlikle canım ben bile evde bir yatağa atıyorum kendimi bir kanepeye ayakta hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsunTeşekkür ederim cnm yani Allahtan masa başındayım fazla yorulmuyorum yorulsaydım her halde devam edemezdim gücüm kalmazdı.
günde 3.5 litre su way canına ben 2 yada bilemedin 2.5 ancak içiyorum oda zorla yani görev haline getirdim artık.Şükür tekrar girmedi ama ben arkadaş dedi ya sıvı eksikliği ben tek başıma 6 günde 19 litrelik damacanı bitiriyorum yani günde 3,5 litre sıvıyı tüketiyorum oda var bazen kızıyorum fazla içiyorum diye hamilelik öncesinden böyleydim ben
Öylede bazen diyorum abartıyor muyum şuan bile 8 bardak içmişimdir ama çölde gibi dilim damağıma yapışıkIc ic canin sudan zarar gelmez
amin cnm amin ben bide ayın 28 de evi taşıyacağım anadolu yakasından avrupa yakasına inş kar fln yağmaz o dönemde iyice halsizleşmeden karnın çıkmadan halletmem lazım ev olayınıKesinlikle canım ben bile evde bir yatağa atıyorum kendimi bir kanepeye ayakta hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsun