• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiçbiri göstermiyor canım
Teşekkürler canım, doktor kalp atışı boy ve kilosu ile ilgili birşey söylemedi. Cinsiyetinde söyleyince sormak aklımdan uçtu gitti. Eve gelince dank etti :) kalp atış çizelgesinin yanındaki değerler olunca dedim belki gösteriyordur.

Teşekkürler canım, doktor kalp atışı boy ve kilosu ile ilgili birşey söylemedi. Cinsiyetinde söyleyince sormak aklımdan uçtu gitti. Eve gelince dank etti :) kalp atış çizelgesinin yanındaki değerler olunca dedim belki gösteriyordur.
Kafa olcusi karin olcusu filan gosteriomus onlar

Öyle olsa Lavanta_kokusu Lavanta_kokusu ve benim aşermenin kralını yaşamamız gerekirdi, bizde koca hiç yok :) ve ben hiç aşermedim. Daha doğrusu canım bi şey istiyo ama yemezsem ölecek kadar değil, ve o evde yoksa alternatif üretiyorum, meyveyse evde olan meyve, cipsse çekirdek gibi. bilmiyorum bu mu aşermek?
Aynen katılıyorum ben sadece rüyamda iki kez yaz meyvesi çekti onuda inat yaptım istedim o kadar cips çekirdek yemek alışkanlık sadece bana göre

Ben de henüz hiç asermedim belki de asermicem yani aserme ilk aylarda mi oluyor acaba? En fazla canım tatlı biseyler istemistir. Ama asermedigim için nasıl bir duygu bilemicem belki de çok şiddetli bir istektir yaşamayan bilemez herhalde.
Mesela bulantı kusma yaşayan kişilerin koku hassasiyeti de oluyor bunu da yaşamayanlar anlamıyor bazen. Psikolojik falan diyorlar ama kesinlikle değil. Bu da öyle bişey olabilir
Ben sadece iki kere rüyamda gördüm yalanarak uyandım :KK70:anlattım dediler ki aşermişsin öyle yani canım tuhaf şekilde uykuma girdi uyandırdı

Ayyy kiyammam canim benimmm yaaaa:KK15:
Şükür tekrar girmedi ama ben arkadaş dedi ya sıvı eksikliği ben tek başıma 6 günde 19 litrelik damacanı bitiriyorum yani günde 3,5 litre sıvıyı tüketiyorum oda var bazen kızıyorum fazla içiyorum diye hamilelik öncesinden böyleydim ben

Teşekkür ederim cnm yani Allahtan masa başındayım fazla yorulmuyorum yorulsaydım her halde devam edemezdim gücüm kalmazdı.
Kesinlikle canım ben bile evde bir yatağa atıyorum kendimi bir kanepeye ayakta hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsun

Şükür tekrar girmedi ama ben arkadaş dedi ya sıvı eksikliği ben tek başıma 6 günde 19 litrelik damacanı bitiriyorum yani günde 3,5 litre sıvıyı tüketiyorum oda var bazen kızıyorum fazla içiyorum diye hamilelik öncesinden böyleydim ben
günde 3.5 litre su way canına ben 2 yada bilemedin 2.5 ancak içiyorum oda zorla yani görev haline getirdim artık.

a
Kesinlikle canım ben bile evde bir yatağa atıyorum kendimi bir kanepeye ayakta hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsun
amin cnm amin ben bide ayın 28 de evi taşıyacağım anadolu yakasından avrupa yakasına inş kar fln yağmaz o dönemde iyice halsizleşmeden karnın çıkmadan halletmem lazım ev olayını

Back
X