• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@Lavanta_kokusu @bedef teşekkürler canım
Ben ilk zamanlar istifra yaşamadım bulantılarım oluyordu ama bende de tam tersi yeni başladı sanırım sürekli yatıyorum ne yesem mahvediyor beni
Benim oğluma hamileyken bulantılarım bitmesi gereken dönemde başlamıştı. 12-13 haftalardı yanılmıyorsam. Çok sevinmiştim bulantım olmadı diye. 1 ay kadar devam etti ama günün her dakikası çıkardım. Bulantılar geçti derken bu defa mide yanması başlamıştı ve doğuma kadar artarak devam etmişti. Çok geçmiş olsun

20180114_004220.webp
20180114_004153.webp

İyi olmana sevindim bir daha öyle temizlik filan yapma :duduk:canım dün ben depodan kışlık kavonoz çıkardım belim koptu :bicak:resmen ne gereği var bende bu hafta temizlikçi :temizlik:çağırmayı düşünüyorum halılar koltularıda yıkatmayı afedersin evi b,.. k götürüyor nefret ettim evden bende iyiyim bugün yemek yedim :super:şimdide ev yapımı yoğurdumu hüplettim :KK22:bugünde güzeldi hep böyle oluruz inşallah :nazar:

Evet ne gerek var temizliğe aslında dayanamayıp yapıyoruz, bi yerimiz ağrıyınca pişman oluyoruz:)

Ohh afiyet olsun canım yarasın paşana :) bizim de bugün misafir vardı menü güzeldi

Back
X