- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 39
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.661
Günaydın annisler 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım nifty testi yaptırma imkanın varsa ondan yaptırabilirsinGünaydın kızlar ikili test sonucum iyi çıkmadı değerlerim düşükmüş büyük bir merkezde amniyosentez önerdi ama içimde hiç korku yok çok şükür bebeğim sapasağlam ha olursa da başımın üstünde yeri var dualarınızı beklerim
Bakın bakalım miniğime cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Ay sorma ya bagaja sığmadı benim. Ama arabam ufak ford fiesta. Yani daha büyük bir model olsa sığardı. Arabayı değiştirmek zorunda kalcaz sanırım.Dün bende eşime aynısını söyledim o da karşılıklı olan modellerden istiyor ama iki tane travel sistem alsam daha ucuza gelecek dahada kullanışlı olacak. Sadece bagaja sığar mı onu bilemiyorum. Ama bence güzel tercih yapmışsın.
Günaydın canım gözünaydın sağlıcakla gelsinGünaydın güzel anne adayları , umarım herkes çook iyidir . Cumartesi kontrolüm vardı cinsiyetide öğrendik bir oğluşum olacak Allahın izniyle![]()
ayprensesii listeye cinsiyetide ekleyebiliriz artık
gözünaydın canımGünaydın güzel anne adayları , umarım herkes çook iyidir . Cumartesi kontrolüm vardı cinsiyetide öğrendik bir oğluşum olacak Allahın izniyle![]()
ayprensesii listeye cinsiyetide ekleyebiliriz artık
gözünaydın canım![]()
İnşallahhh hepimizin kiGünaydın canım gözünaydın sağlıcakla gelsin![]()
Aynısını düşündüm bende ama benim eşim kendisi fiestaya sığamıyor zaten adam 2 metreAy sorma ya bagaja sığmadı benim. Ama arabam ufak ford fiesta. Yani daha büyük bir model olsa sığardı. Arabayı değiştirmek zorunda kalcaz sanırım.![]()
biz sadece sedan model arabalar düşünebiliyoruz o yüzden Bu arada sen kilo aldın mı ben halen aynı kilodayım bulantı zamanı almadığım için dengeledi ama karnım çıktı belli oluyor artık.
Dün gecede internette bakınırken dayanamadım bi kaç parça kız bebek kıyafeti aldım, iki oğlan olunca böyle sabırsızım isteilk öğrendiğinde kötü oluyor insan canım.Benimde sonucum kötü amniyosentez falan dediler istemedim bende inanıyorum bebeğim sağlıklı .Değilse de canımın canı sonuçta başım üstünde yeri var .Bol bol dua ediyorum Allah'ım hakkımızda hayırlısını en güzelini eylesin.Günaydın kızlar ikili test sonucum iyi çıkmadı değerlerim düşükmüş büyük bir merkezde amniyosentez önerdi ama içimde hiç korku yok çok şükür bebeğim sapasağlam ha olursa da başımın üstünde yeri var dualarınızı beklerim
Bakın bakalım miniğime cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Bende de aynı dert 5. kat asansör yok ve bizimkiler ikiz o yüzden bagajda duracak bir bebek arabası alacağım ve ana kucağı ile taşıyacağım ilk zamanlarda. Ana kucağı çıkıp takılabilen bir model düşünmem gerekiyor sanırım. Kıyafet almayı çok istiyorum ama eşim izin vermiyor 5 ay dolsun öyle diyor.Alışveriş diyenler olmuş, mama sandalyesi ve anakucağı aldım bendeDün gecede internette bakınırken dayanamadım bi kaç parça kız bebek kıyafeti aldım, iki oğlan olunca böyle sabırsızım iste
 bebek arabası olarak tam yatan baston puset alacağım çünkü daha kullanışlı bir şeye denk gelmedim. Evim 5. Kat asansör yok malesef
onun için de cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum
![]()
Canım neden iyi çıkmadı dedin benimde bazı değerlerim düşük doktora henüz soramadım arayıp öğrenicem ama ense ölçümü iyi çıkmıştıGünaydın kızlar ikili test sonucum iyi çıkmadı değerlerim düşükmüş büyük bir merkezde amniyosentez önerdi ama içimde hiç korku yok çok şükür bebeğim sapasağlam ha olursa da başımın üstünde yeri var dualarınızı beklerim
Bakın bakalım miniğime cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı
Aynısını düşündüm bende ama benim eşim kendisi fiestaya sığamıyor zaten adam 2 metrebiz sadece sedan model arabalar düşünebiliyoruz o yüzden Bu arada sen kilo aldın mı ben halen aynı kilodayım bulantı zamanı almadığım için dengeledi ama karnım çıktı belli oluyor artık.
![]()
Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım, sonra almak daha mantıklı ama dayanamıyoruz işteBende de aynı dert 5. kat asansör yok ve bizimkiler ikiz o yüzden bagajda duracak bir bebek arabası alacağım ve ana kucağı ile taşıyacağım ilk zamanlarda. Ana kucağı çıkıp takılabilen bir model düşünmem gerekiyor sanırım. Kıyafet almayı çok istiyorum ama eşim izin vermiyor 5 ay dolsun öyle diyor.
Şu an zaten kilom boyumdan fazla 1.75 e 80 kiloyum kesin 100 kilo ile doğuma giderim diyorum ki 20 kilo ikizler için normal bile görülüyor. Karnımda kaşınma ve batmalar oluyor büyümeden dolayı sanırım.Benim de karnım çıktı ama hamile taytı giyince belli oluyor. Yoksa dışardan hala çok anlaşılmıyor. Bu sabah tartıldım 1 kilo almışım. Bende hiç bulantı olmadığı için gene iyi idare ettim şu ana kadar. Son aylarımızda kilolarımız çok hızlı artacak galiba.
Benim miniklerin cinsiyeti çoktan belli oldu 12 haftalıktım ikiside erkek dedi doktorum ama sadece kendime bir tane lohusa pijama takımı aldım onuda çok indirimli buldum diye yani.Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım, sonra almak daha mantıklı ama dayanamıyoruz işte![]()
Günaydın kızlar ikili test sonucum iyi çıkmadı değerlerim düşükmüş büyük bir merkezde amniyosentez önerdi ama içimde hiç korku yok çok şükür bebeğim sapasağlam ha olursa da başımın üstünde yeri var dualarınızı beklerim
Bakın bakalım miniğime cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı