• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bi şeyin eksik olduğundan değil canım, bebeği yaparken kadınlık yapıodun ya. Bu erkeklerin sıkıştığında ilk lafı kadınlık yapmıosundur zaten. Kendileri ne kadar erkek, ne kadar adam acaba
Değil mi söyledikleri beni yaralamaya çalışıyor ama kurtuluşu yok eninde sonunda hesabını verecek bakalım akşama kadar bekleyeceğim hesabıma para gelecek mi diye

Günaydın Güzel Anneler :KK200:
1 aydır girmiyordum herkes cinsiyetini öğrenmiştir bir ben öğrenememişimdir diyordum. Yalnız değilmişim 13+4 olduk hala göstermedi 3 lü testte belli olur dedi doktorum. Cumartesi ikili testimi yaptırdım sonuçları bekliyorum ense kalınlığı normal burun kemiği var dedi. Kan sonuçlarını bekliyoruz.

Hepinizin ikili testleri temiz çıkmıştır inşallah Rabbim Minnaklarımızı herşeyden korusun.
Günaydın canım ultrason güzel çıkmış ne güzel maşallah :nazar:

Canım bence gurur yapma evlenmicekti o zaman boşansanda bence götündeki donuna kadar al afedersin ama onu çocuk yapmadan önce düşüncekti hiç acıma parasını da al bebeğini de büyüt he yarın bi gün ödemedimi açarsın dava parası yoksada girsin hapse sakın gurur yapmayın zaten çocuğuna bakmak zorunda o
Evlenmek için peşimden kendisi koştu canım afedersin o kadar basit değil bizi ortada bırakmak evdeki eşyalar onun olsun istemem bize güzel bir tazminat versin ne arar ne sorarım umrumda bile olmaz

İnşalah gönderir cnm ama olmama ihtimaline karşın sen bugün tepecik hastanesini ara istersen
İnşallah canım bekliyorum şimdi kuaföre gideceğim oradan çarşıya bugün gelmezse para afedersin köpeğini uyutmayacağım ısrarlı bir şekilde arayacağım onu umrumda bile değil arama dedi bana yüzsüzlük yapıcam

Kızlar vücut temizliği için dolunay ( ay ) takvimini takip eden var mı ? Bugün ve yarın geceye kadar dolunay bu Zamanda alınan vücut kılları seyrek ve cılız oluyor ben yıllardır takip ederim tavsiye ediyorum herkese

Hiç bilmiyordum cnm. Ama bende azalma oldu sanki enteresan bi şekilde. Normalde kolumu fln aletle alırım. 2 haftada bir baya koyu koyu çıkardı. Şimdi üç hafta oldu var kıl ama çok cansız görünmüyo bile:) ben hamilelikte kıllanma artar diye beklerken bu duruma çok sevindim

İnşallah canım bekliyorum şimdi kuaföre gideceğim oradan çarşıya bugün gelmezse para afedersin köpeğini uyutmayacağım ısrarlı bir şekilde arayacağım onu umrumda bile değil arama dedi bana yüzsüzlük yapıcam

Canım arama mesaj da at arada. Telefon kayıtları delil kabul edilmiyormuş geçen onu tam öğrendim malesef. Mesajla al ağzından para göndermeyeceğini, yarın mahkemede nasıl işine yarayacak bilemezsin

Hiç bilmiyordum cnm. Ama bende azalma oldu sanki enteresan bi şekilde. Normalde kolumu fln aletle alırım. 2 haftada bir baya koyu koyu çıkardı. Şimdi üç hafta oldu var kıl ama çok cansız görünmüyo bile:) ben hamilelikte kıllanma artar diye beklerken bu duruma çok sevindim
Benimde öyle hamilelik ile azaldı ikimiz aynıyız o zaman dolunayıda takip et hiç olmazsa daha çok etki eder

Canım arama mesaj da at arada. Telefon kayıtları delil kabul edilmiyormuş geçen onu tam öğrendim malesef. Mesajla al ağzından para göndermeyeceğini, yarın mahkemede nasıl işine yarayacak bilemezsin
Mesajlara asla cevap vermez canım o biliyorum huyunu watsapdan cevap yazmaz

Back
X