Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim canım sana da zahmet verdim hakkını helal et diğer bütün teoriler kız diyordu ilk bu teori erkek dedi bakalım Dr ne diyecek hayırlısı inşallah daha 1 hafta var randevuma çok heyecanlıyım :)
Bence pipiyi goreceksin diger teoriler bos :) ne zahmeti estagfurullah ne olacak. Benm birde serbest hcg tuttu. 50 nin alti erkek yazmışlardı. Benimki 25 filandi
Bence pipiyi goreceksin diger teoriler bos :) ne zahmeti estagfurullah ne olacak. Benm birde serbest hcg tuttu. 50 nin alti erkek yazmışlardı. Benimki 25 filandi
Benim çok zor geçiyor bu aralar üstelik kanamam da var kusarken çok zorlanıyorum sanırım oda etkiliyor bakalım atlatmaya çalışıyorum haftaya ikili teste gidicez
Herkese merhaba nasılsınız doktordan geldık çok şükür bebeğim iyi bronşit faranjıt sinüzit miyalji daha da var bir kaç bişey de aklımda kalmadı Bı sürü ilaç verdı doktor antibiyotik tedavisi başladı İnş bıkac gune toparlarım Rabbim kimseye vermesin boyle hastalık
Canım bende aynı durumdayım dün iş yerinde fena oldum izin aldım gece randevum vardı zaten astım var bende o yüzden de ciğerlere kadar inmiş anlamamışım antibiyotik başladık zaten bir sürü astım ilacım var. Sanada çok geçmiş olsun.