- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.181
Netleşince msj atarsın dr kesin demediyse yazmayalımcnm slm bna 3 dr yuzde 90 erkek dedi ama 19 ..hftada ayrintili yapılacak onu bkliofum yinede istersen yazabilirsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Netleşince msj atarsın dr kesin demediyse yazmayalımcnm slm bna 3 dr yuzde 90 erkek dedi ama 19 ..hftada ayrintili yapılacak onu bkliofum yinede istersen yazabilirsin :)
Elevit yerine decavit kullansan canım elevitin içinde domuz jelatini var diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bir araştır istersenGeçmiş olsun.. Ben de sorayım doktora o zaman.. Elevit Pronatal alıyorum ama yetmiyordur belki.. Valla dayak yemiş gibiyim iki gündür:) İnsanın kendini zayıf hissetmesi ne zormuş..
Ya ben de canım üç kere tuvalete kalkıyorum maalesef. Sonra da uyku tutmuyor. Göbek büyüdükçe daha kötü olcak geceleri şimdiden başladık yani...Günaydın kızlar. İyi haftasonları olsun. Ben kaç gecedir yatamıyorum neydeyse saat başı uyanıyorum. Hamilelik öncesi kafayı vurup yatardım sabah zor uyanırdım. Hamilelik sürekli uyuklamak demekti ama ben geceleri hiç uyuyamıyorum.
Herkese merhaba kızlar birşey sormak istiyorum bende 3 gündür alt karın ve kasıklarımda ağrı var alt tarafımda sanki bir ağırlık varmış gibi hissediyorum acaba normal mi ? Böyle birşey yaşayan varmı?
Geçmiş olsun.. Ben de sorayım doktora o zaman.. Elevit Pronatal alıyorum ama yetmiyordur belki.. Valla dayak yemiş gibiyim iki gündür:) İnsanın kendini zayıf hissetmesi ne zormuş..
sabaha kadar beşik sallayıp dayanabilirmiyim bu tempoya? Bilmiyorum hiç..Şu an içimizde bir can büyüyor ve bir sürü hormonal değişiklikler yaşıyoruz,bunun zorluğu başka,sonrası başka olacak... Lohusalık atlatıldıktan sonra herkes gibi biz de dayaniriz.. Şu an her gün bedenimizde birşey değişiyor. Sonrasında güçleniriz elbet diye düşünüyorum. Kolay gelsin:)Çalışan biriyim ve doğumdan sonrada çalışmak isteyen biriydim ama bu ağrılar halsizlik doğumdan sonrası için gözümü korkutuyorsabaha kadar beşik sallayıp dayanabilirmiyim bu tempoya? Bilmiyorum hiç..
![]()
Dr. bana 'uzaninca geçiyorsa iyi' demişti.. Her dönem olduğu gibi bu ara da büyüme ağrıları çekiyoruz. Rahim genişliyor,bebek hızla büyüyor.. Ve tabii her şey şişkinlik,gaz yapıyor.Usutmeyelim,çok yorulmayalim. Ağrı normalden çok çok fazla ise de, hemen doktora danışalim. Ben ağrısız geçen gün hatırlamıyorum, geldim 15. Hafta ortalarına, her gün başka bı yerim başlıyor:)Uzanınca geçiyor özellikle oturup kalkarken ağrı daha çok oluyor
canım ben hiç temizlikçi çağırmadım evime ama artık ihtiyaç var.kaça geldi sana gelen.şöyle bi fiyat araştırmaya başladımSil canım ben her yeri sildirdim kapı ,pencere , wc , banyo , mutfak dolaplar 15 gün sonra yine gelecek tekrar aynısını yaptıracam
Kızlar bu ağrılarınızı doktora söyleyin magnezyum eksikliğinden olabilir vitaminlerinizi ihmal etmeyin bebek büyüdükçe anneden çok şey alıyo bizim sağlam durmamız gerek ileriki aylarda daha kötü olabilir ben ikinci gebeliğimde çok zorlandım bacaklarım tutmuyordu yatarken bi bacağımı tutup kaldırıp öyle dönebiliyorudum Doğumdan sonra hiç birşey kalmıyo ama son aylar çok zor geçiyoBnmde sap kalça kemiğimde ağrı var sağ bacağıma da iniyo balırım ağrıyo ama biraz hafifledi.. sanrm kalça genişliyor emin deilim
Ilk hamilelikmi pekiIyi pazarlar kizlar ben minnak oglusumu hissetmeye basladim bir gun sag tarafima baski yapiyo bir gun sol tarafima durmuyo masallah kipir kipir :)
Bende bi kaç gün önce palyaço takımdan almıştım çok tatlılarSelam güzel annelerBakın semt pazarından neler aldık
![]()