- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #54.461
Benim kızkaedeşim geçen yıl almıştı hiç kullanmadı bana verdi. Hepsi burada da satışı varmış daha önce bende baktım yedek alayım diye. Bildiğin kauçuk anne memesi formunda... Bulursam alıcam bir tane daha büyüğü var bir de . surda var ama güvenilir site mi bilmiyorumYaa inşallah canım çok istiyorum o kadar hevesim var çocukta emmeye çalışıyor ama az geliyor sanırım basıyor çığlığı sonrası mama hazırlama faslı.
Internette göremedim canım eczanelerde yada e bebekte var mıdır? Bende biberonla vericem artık ama memeyi bırakmayacağı bi biberon olsun istiyorum. Kaşıkla çok zor olmaya başladı.
https://www.merbaby.net/mimijumi?gclid=EAIaIQobChMI54uI6OGj3AIVQrUYCh07CAzcEAAYASAAEgJU6fD_BwE
Tek meme veriyorum iyice bitirsin diye ama bitirip bitirmediğini anlayamıyorum nasıl anlarım ki onu?? Hala aranıyor oğlum biraz oyalıyorum filan ama hala ağzı açık diğerini de veriyorum bazen. Kimi zaman onu da emince uyuyor biraz kimi zaman hala aranıyor. Doymuyor mu bu çocuk anlamıyorum ya? Mama da veriyorum. 30cc yi tık diye bitiriyor.
15 dk sürekli emiyorsa bitiriyordur. Ama emin olun iyice sütü çektiğinden...bazen emiyormuş gibi yapıyorlar şakakla çene kemiği oynayacak