- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #54.481
Canım o agzindan çıkarmadan diğerine geçme.Bol su içiyorum canım inşallah dediğin gibi çoğalır böyle çok zor oluyor ve üzülüyorum
Tamam canım haber veririm tartılmayı unutmazsam bebekten :)
Çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede atlatır ve tekrarlamaz, sağlıkla büyüt bebeğini.
Benimde merak ettiğim konu bu işte doyuyor mu anlayamıyorum. Hep ağzı meme arıyor mama yerken bile ağzı hep aranıyor
Ben memenin birini 10-15 dk veriyorum diğerine geçiyorum onuda 10-15 dk veriyorum aranırsa yine değiştiriyorum böyle devam ediyor. Süt ağzına az gelince sinirleniyor diye sürekli meme değiştiriyorum ama doğrusu ne hiç bilmiyorum
ayrıca süt hemen inmediği için göğsüne emerken parmağınla aşağı doğru hareketler yap.
Ağzından çıkardın baktın o göğsünü almıyor.
Diğerine geç.
Geçmeden sıktır.
Benimki 15 dkdan fazla emiyor ama hala bosalmiyor gogsum.
Geçmiş olsun canım neyi vardı ogluşnun düzenli takip edemedimKızlar bakamadım foruma ben küvezden aldım oğlumu çok şükür hamdolsun rabbime cumartesi günü aldık yarın kontrole götürücez rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok zor 22 gün hergün gittik geldik 50 km yol...hep sütümü götürdüm...hemşire dedi hergün düzenli gelen tek aile sizsizniz dedi.gitmesem oğlumu terketmiş gibi olacağımı hissederek hergün gittik.rabbim beneklerinize ve size şifalar versin...hastane yollarında geçmesin zamanlarınız çok zor ...
Çok şükür kavuşmuşsun yavruna
Allah bagislasin
dün geceden beri sancım olduğu için gerçekten doğuruyorum sandım çok heyecanlandım ama yanlış alarmmış böyle beklemek gerçekten çok zor