- Konu Sahibi ayprensesii
- #56.461
Bende seninle aynı durumdayım canım. lllturkiye sitesnden fazla süt yaz makalesini okuyabilirsn. Orda fazla süt problemine çözüm yolları anlatmışlar. Sağmayın diyor süt iyice artar diyor. 3. Aydan sonra süt ihtiyaç kadar iner diyorCanım sütün fazlaysa ondan olabilir mi.Benim sütüm çok fazla geliyor.göğsümdeki sütü asla tam bitiremiyor kızım ve akışıda çok hızlı.bir göğsümden 170 ml süt çıkıyor.sürekli dolu göğüslerim ilk başlarda anlamadım süt bezesi oluştu içinde 3 4 gün beni de sıtma tutuyordu akiama doğru 1 2 saat uyuyunca geçiyordu.göğüs uçlarımdan titreme girip tüm vücuduma yayılıyordu sonra göğüslerimi elektrikli pompa alıp tam boşaltmaya başladım.fakat o da süt üretimini artırıyor diye süt bezelerim geçtikten sonra sadece göğüslerimi rahatlatacak kadar sağıyorum yoksa çok şişiyorlar.birde bebeğim akıştan dolayı zorlanıyor diye emzirmeden önce biraz sağıyorum sonra emziriyorum.yapmazsam bebek emerken çok hava yuttuğu için gaz yapıyor.sütüm olmayacak diye korkuyordum hep şimdi de sütümü sağmaktan yorulur oldum![]()