2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Merhaba kızlar. Ben de negatif sonucu aldım. Malesef tutmamış benim de. 1 temmuzda transferim olmuştu. 7 adet dondurulmuş embriyom var. Inşallah öylelikle olur ne diyelim.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canim cok üzüldüm ilk denememiydi ?? Güçlü olmaya calis bak hazırda dondurulmus varmis sikma canini er yada gec kavuşacağız bebeklerimize

Ben de yarın başlıyorum kızlar ilaçlarımı aldım hatta lucrin ilk dozunu az önce vurdum bir de büyütücü bir iğne hastanede vurdular o gün aşırı ymış esasında yarından itibaren başlıyormuşum hayırlısı olsun hakkımızda

Hayırlı olsun canım tedavin İnş hepbirlikte pozitifleri görürüz görünüşe göre ard arda olacak herhalde transferler

Canim cok üzüldüm ilk denememiydi ?? Güçlü olmaya calis bak hazırda dondurulmus varmis sikma canini er yada gec kavuşacağız bebeklerimize

Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Inşallah dediğin gibi olur hepimiz bu yolun sonunda mutlu oluruz. Benim 2 aşılamam oldu negatif. Bu ilk tüp bebek deneyişimdi. Senin nasıl tedavi sürecin?

İyi geceler kızlar bende bu ay tüp bebeğe başladım hayırlısıyla bugün iğnemin 2.günüydü. 2olumsuz aşılamam var benımde. Hakkımzda hayırlısı olsun hepimizin inş güzel güzel bebiş haberleri veririz ve duyarız
İstanbulda bahçeci umut tüp bebekte tedavi olan var mı acaba?

Hayırlı olsun canim
Beraber gun sayicaz demekki
Allahım hepimize nasip etsin Anne olmayı ins
Kacinci deneme ilk mi ?

Hosgeldin canim ins hep beraber guzel sonuçlar alırız

Kizlar ben viyana da yaşıyorum hepimiz bi yerlerde ama dualarla birlikte gibi olucaz ins

Ilk tedavimde burda cok sıkı dostlar edindim insana en iyi desteği ayni derdi ceken veriyor
Bizlerde ins birbirimize destek olalim

Canım çok teşekkür ederim desteğin için. Inşallah dediğin gibi olur hepimiz bu yolun sonunda mutlu oluruz. Benim 2 aşılamam oldu negatif. Bu ilk tüp bebek deneyişimdi. Senin nasıl tedavi sürecin?

Ben hic asilama olmadim canim
Doktorum vakit kaybetmeyelim dedi direk kasimda tup bebek yaptik
Ilk denemem tuttu 10. Haftada malesef kalbi durdu zaten sıkıntılı gebelik geciriyordum kanamalar felan
Bebegimin gelisimi 3 hafta hic ilerlemedi sonunda da kalbi durdu

Hayırlı olsun canim
Beraber gun sayicaz demekki
Allahım hepimize nasip etsin Anne olmayı ins
Kacinci deneme ilk mi ?
Evet canım ilk denemem yumurtalarım zayıfmış doktorum şu an ki durumuma göre %35 şans verdi ama çarşamba günü kontrolüm var o zaman daha net konuşuruz %50 ye de çıkabilir %15 e de düşebilir miş yumurtalıklarımın ilaçlara verdiği cevaba bağlıymış herşey hayırlısı inşaAllah canım

İnşaAllah canım bursa dan olan var mı aranızda kızlar??
Merhaba,
Ben Bursa dayim benimde tedavim bu hafta basladi 21 Temmuz da Lucrin daily igne vurmaya baslayacagim adetin 2.gunune kadar 1x10 verdi sonra dozu 5 e dusurecekmis,
Allah hepimize saglikli gebelik dogum nasip etsin insallah, biz 2 yil denedik 9 cm lik cikolata kisti nedeniyle olmadi, laparoskopi oldum 3 ay sonra kist tekrarladi, yumurtaliklarda yapisiklik var bu nedenle tup bebege karar verdik.
Insallah hepimiz pozitif sonuclar alacagiz..

Kalbi durdu canim malesef. Ve bastan beri cok kanamalarim vardi. Bende 9 gün sonra 29 a giricem
Adetm gecikmese doğum günümde transferim olacakti artik nasip ilerleyen zamanaymis
Vardır bunda da bir hayr cnm inşallah seneye doğumgününde kucağında olur sana en güzel hediyeyi vermiş olur Rabbim

Günaydın arkadaşlar. Bende yeni katıldım. İlk tüp bebek denemesi ve transferimi 12 temmuzda yaptırdım. Şimdi beklemedeyim test için. Bende sebepsiz infertelite var. herşeyim çok iyi. Aşılama denemek istedik. Gonal f e başladık. Üstelik sadece 150 kullandım. Hiç arttırmadık.Ama yumurtalar aşırı uyarılmış. Bu durumda aşılama yapamayız riskli dediler. ilaç aldığım için, hazır da yumurtalarım iyi gelişmişken toplamayı daha uygun buldular. Böylece kendimi bir anda anestezi alıp yumurta toplanırken buldum. Herşey iki günde oldu yani hayırlısı diyelim 9 yumurta toplanmış.8 olgundu. 7 si döllenmiş. En son 5. Güne 4 tane 1.kalite yumurta 1 tane de ikinci kalite dediklerinden kalmış. 5. Gün 2 blastokist transferi yapıldı. Diğerlerini dondurduk. Şimdi de bekliyorum. Aklınıza takılan birşey olursa yazabilirsiniz

kızlar menapur un ampulünü kıramıyorum ben var mı bir püf noktası hemşirenin kırdığı gibi çıt diye kırılmıyor parçalandı sabah neyse ki ilaca bişi olmadı

Hayırlı olsun canım inş sımsıkı tutunur annesine maşallah tedavi sürecin çok güzel geçmiş dondurulmuşlarda var herşey güzel olur inş test günün ne zaman

kızlar menapur un ampulünü kıramıyorum ben var mı bir püf noktası hemşirenin kırdığı gibi çıt diye kırılmıyor parçalandı sabah neyse ki ilaca bişi olmadı
Canım kırılması gereken yerde küçük bir nokta var mı kendine paralel tutup işaret olan yerden kıracaksın ilk bi kaç gün zor oluyor ama sonra alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…