Merhaba cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin bayramda hepimiz çifte bayram yaşarız İnş köşe bucak kaçmayız herkesten hamileyim diye geziniriz inşHepinize merhaba bende ilk tüp bebek deneyimi yaşıyorum bu gün ikinci iğnelerimi vurdurcağım sonuçlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah
İyiye işaret cnm bunlar sabırsızlıkla bekliyor olcaz o güzel haberi inşallahİnşallah canım. Dünden beri kasıklarımda hafif batmalar var. Test günüm 24 temmuz
Allahım yardımcın olsun canım kaygılarını anlayabiliyorum ben 2. De bu kadar endişeliyim ama herşey Rabbimin takdiri cnm Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz biz elimizden geleni yapıyoruz İnş senin için son olur bu tedavi Rabbim kucağını ikiz bebişlerle doldurur cnm  Hepinize merhaba arkadaşlar bende 2 aşılama 5 tüp bebek denedim 1 kimyasal dusugum var 6 tüp bebeğe hazırlanıyorum hafif bir kaygim var yine olmazsa diye bana bu sefer neler yapabilcegimle ilgili bir önerimiz var mı
Evet canım dondurulmuş kulanicaz fakat eşim onları istemiyo yeniden yapalım bu sefer embiriyolara genetiğine bakılsın diyor bakalım 1 ay sonra kosustyrmaya benim içinde baslicak aslında bu yandanda bişi ciksinda gitmiyim diyorum tekrar kötü sonuç alırım diye korkuyorumAllahım yardımcın olsun canım kaygılarını anlayabiliyorum ben 2. De bu kadar endişeliyim ama herşey Rabbimin takdiri cnm Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz biz elimizden geleni yapıyoruz İnş senin için son olur bu tedavi Rabbim kucağını ikiz bebişlerle doldurur cnm  dondurulmuş embriyo mu transfer olacak
Olmaz inş cnm sen içini ferah tut güzel düşün doktorun ne diyor cnmEvet canım dondurulmuş kulanicaz fakat eşim onları istemiyo yeniden yapalım bu sefer embiriyolara genetiğine bakılsın diyor bakalım 1 ay sonra kosustyrmaya benim içinde baslicak aslında bu yandanda bişi ciksinda gitmiyim diyorum tekrar kötü sonuç alırım diye korkuyorum
Doktorum yaşın genç bı sorun yok serum tedavisi yapılabilir felan diyo genel negatif sonuçlardan sonra fix konuşmaOlmaz inş cnm sen içini ferah tut güzel düşün doktorun ne diyor cnm
Hep aynı doktor mu yaptı cnm tedavini farklı yerlere yaptırdın mı.. Ben 2 aşılama yaptırdım cnm ikisinde de çok fazla yumurtam oluştu ve ona rağmen aşılama yaptı doktorum çok yıprattı aşılama lar beni bazen doktorlarında yönlendirmesi lazım aslında biz herşeyi bilemiyoruzDoktorum yaşın genç bı sorun yok serum tedavisi yapılabilir felan diyo genel negatif sonuçlardan sonra fix konuşma
Yok canım ilki irenbe diye bı klinikte oldu orda 3 kere negatif görünce merkezi değiştirdik şimdi Erol tavmergene gidiyorumHep aynı doktor mu yaptı cnm tedavini farklı yerlere yaptırdın mı.. Ben 2 aşılama yaptırdım cnm ikisinde de çok fazla yumurtam oluştu ve ona rağmen aşılama yaptı doktorum çok yıprattı aşılama lar beni bazen doktorlarında yönlendirmesi lazım aslında biz herşeyi bilemiyoruz
Yok canım ilki irenbe diye bı klinikte oldu orda 3 kere negatif görünce merkezi değiştirdik şimdi Erol tavmergene gidiyorum[/QUOTE
Yaş kaç cnm hangi şehirdesin
Daha çok gençmişsin cnm probleminiz neydi çok soru sordumİzmirdeyim canım 23 yaşındayım sen
Ben 29 oldum cnm 5 yılı devirdikİzmirdeyim canım 23 yaşındayım sen
Sorabilirsin canımDaha çok gençmişsin cnm probleminiz neydi çok soru sordum6. Tüp bebek deyince daha büyük bekliyordum seni
İnşallah hepimiz kuzularimizi kavuşursunuz canım sizin sıkıntımız neBen 29 oldum cnm 5 yılı devirdik
Sen nerede yaşıyorsun canım hangi hastaneye gidiyorsunBen 29 oldum cnm 5 yılı devirdik
Amin canım inş bende polikistik over var tek sıkıntımız o.. İlaçla çok uyarılıyorum inatçı değil dedi doktorum hatta transferden sonra sen hamilesin artık dedi o kadar emin konuştu ama kısmet değilmiş. Mersindeyim cnm tıp fakültesinde tedavi görüyorumİnşallah hepimiz kuzularimizi kavuşursunuz canım sizin sıkıntımız ne
Ümidini yitirme bana göre çok daha şanslısın sorununun ne olduğu belli :-(Amin canım inş bende polikistik over var tek sıkıntımız o.. İlaçla çok uyarılıyorum inatçı değil dedi doktorum hatta transferden sonra sen hamilesin artık dedi o kadar emin konuştu ama kısmet değilmiş. Mersindeyim cnm tıp fakültesinde tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?