2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar Anatolia Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören yada geçmişte tedavisinin bebek sahibi olan var mı aranızda

Hepinize merhaba arkadaşlar bende 2 aşılama 5 tüp bebek denedim 1 kimyasal dusugum var 6 tüp bebeğe hazırlanıyorum hafif bir kaygim var yine olmazsa diye bana bu sefer neler yapabilcegimle ilgili bir önerimiz var mı

Hepinize merhaba bende ilk tüp bebek deneyimi yaşıyorum bu gün ikinci iğnelerimi vurdurcağım sonuçlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Hepinize merhaba bende ilk tüp bebek deneyimi yaşıyorum bu gün ikinci iğnelerimi vurdurcağım sonuçlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Merhaba cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin bayramda hepimiz çifte bayram yaşarız İnş köşe bucak kaçmayız herkesten hamileyim diye geziniriz inşrabbim isteyen herkese yaşatsın İnş hayırlısından bu muhteşem duyguyu

Hepinize merhaba arkadaşlar bende 2 aşılama 5 tüp bebek denedim 1 kimyasal dusugum var 6 tüp bebeğe hazırlanıyorum hafif bir kaygim var yine olmazsa diye bana bu sefer neler yapabilcegimle ilgili bir önerimiz var mı
Allahım yardımcın olsun canım kaygılarını anlayabiliyorum ben 2. De bu kadar endişeliyim ama herşey Rabbimin takdiri cnm Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz biz elimizden geleni yapıyoruz İnş senin için son olur bu tedavi Rabbim kucağını ikiz bebişlerle doldurur cnm   dondurulmuş embriyo mu transfer olacak

Evet canım dondurulmuş kulanicaz fakat eşim onları istemiyo yeniden yapalım bu sefer embiriyolara genetiğine bakılsın diyor bakalım 1 ay sonra kosustyrmaya benim içinde baslicak aslında bu yandanda bişi ciksinda gitmiyim diyorum tekrar kötü sonuç alırım diye korkuyorum

Olmaz inş cnm sen içini ferah tut güzel düşün doktorun ne diyor cnm

Doktorum yaşın genç bı sorun yok serum tedavisi yapılabilir felan diyo genel negatif sonuçlardan sonra fix konuşma
Hep aynı doktor mu yaptı cnm tedavini farklı yerlere yaptırdın mı.. Ben 2 aşılama yaptırdım cnm ikisinde de çok fazla yumurtam oluştu ve ona rağmen aşılama yaptı doktorum çok yıprattı aşılama lar beni bazen doktorlarında yönlendirmesi lazım aslında biz herşeyi bilemiyoruz

Yok canım ilki irenbe diye bı klinikte oldu orda 3 kere negatif görünce merkezi değiştirdik şimdi Erol tavmergene gidiyorum

İnşallah hepimiz kuzularimizi kavuşursunuz canım sizin sıkıntımız ne
Amin canım inş bende polikistik over var tek sıkıntımız o.. İlaçla çok uyarılıyorum inatçı değil dedi doktorum hatta transferden sonra sen hamilesin artık dedi o kadar emin konuştu ama kısmet değilmiş. Mersindeyim cnm tıp fakültesinde tedavi görüyorum

Ümidini yitirme bana göre çok daha şanslısın sorununun ne olduğu belli :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…