2 sene oldu canm eşimde ne morfoloji ne de hız düzene girdi o yüzden aşılama istemiyorum güven vermiyor bana nedense aşılama. Tüp de garanti değil farkındayım ama insan bu psikolojiye girince maalesef sabırsızlanıyor. Benim yaş 28 30 lara kalsın istemiyorum Çünkü başıma gelmez dediğim ne varsa geldi keşke hemen tadavi olsaydık diyorum keşke dememek içinde artık aklıma ne koyduysam yapıcam yoksa eşimle ben yıpranıyoruz kuzum

orası oyle sana dıorum kendım de yapamadım kı ne zaman yardm ıstersn aklına bısey takılırsa bana sorabılırsn kuzum doktorumuza guven sayılı ıyı doktorlardan

Evet canim zaten ona sasiriyorum yani birden bire nasil bu kadar artar.. baktim daha onceki fiyatlar her sene 300 tl arttirmislar.. bu sene artiss 2bin
Evet canım üniversite hastanelerinde şayet devlet üniversitesiyse devlet tarafından belirleniyor bu ücretler . Çok arttırmışlar ya el insaf

İnşaAllah bende bu süreçte bol kitap okuyacağım. Resim çiziyorum bol bol çizeceğimmm ki zaten o süreçte giremeyeceğim derslere çalışmam gerekecek

Canmcım hakkknda ne hayırlısı ollsuninsalllah en gzelini yaşarz dr adı ayşet jane özcan sana oozeldn mesj atcm dr ilgilli onemli

Gzel anne allah yardmcn olsun zahide yetiş izledm o hmile kalmadan önce ayvaya tuz sepiyormuş şişkinlik için ama smdi hamille ollldugu icin ayvaynn üstüne türk khvesii serpmiş iyii geliyomuş şişkinliğe biii izlle bugnku yayınını netten yada arastr yap zararlı degil.

Canmmmm ne mutlu bana ozmn sadece elimzden bu geliyo iinsallah hepimiz anne olucaz tatlış anneler hemde: -) allahm onlarnda sag saglim gucaklarina almayi nasip etsin

Herkese hayırlı cumalar canlarım benim bende de bir bel ağrısı var geçmek bilmedi iş yapmaktan herhalde. Fazla girip cevap yazamadım sizlere maşallah gurubumuz süper ve pozitif haberler çoğunlukta inşallah buradan hepimiz hamile olarak yazmaya devam ederiz..

Sağol canım benim sanada hayırlı cumalar, canım hiç korkma benim görümcemde de oldu ama sonradan geçti ilk 5 ayında oldu şimdide 20 gün kaldı doğumuna ayaklarını falan uzatamaz çok yürüse oluyor oda doktora falan gitti sordu ilaç kullanmadı zaman geçtikçe kendiliğinden gitti inşallah seninde öyle olur. Kaç haftalık oldun şimdi canım bu arada

Allah razı olsun canım benim sanada hayırlı cumalar, Rabbim bu mübarek günde kabul etsin inşallah dualarımızı Kendini çok yormamaya çalış canım benim dikkat et kendine iş güç hallolur elbet Aynen öyle canım pozitif haberler çoğalıyor çok şükür sıra bize geliyor inşallah hepimiz güzel haberler vereceğiz Allahın izniyle

Hayırlı cumalar kzum insallah bizde pozitifi yaziycaz hayırlısı olsun bizim için artk. Gecmis olsun fazla yorma kendini belinde sorunmu var? bnmde belimn orta kemigi yamuk geçen evi temizledim koltukları bazaları kaldırdm belimn agrisindan duramıyorum şimdi bbana diyolar hamile kalırsan yandm sen zorlk verir diye allah yardımcımız olsun

Ben grubumuzu çok sevdimm ofisde işlerim bitince hemen buraya girip acaba kızlar ne yazmış girim bakm diyorum Güzel haberler artarak devam eder inşallahh

inşallah geçer balım dokunamıyorum ağrıyor,,kantaron yağı sürüyorum nemlendirmek için de,,evde kendim yapmıştım yağı geçen yaz,,çatlak oluşumunu engellemek içinde kullanmaya başladım,,11 haftalik olduk dilekcigim 12,haftada kontrol tarama testleri var inşallah saklamazsa cinsiyeti de öğreneceğiz,,öpüyorum balım seni kendine dikkat et,,

Kızlar Kaan Aydos un asistanına ulaşabildim.0850 433 38 01 bu numaradan ulaşabilirsiniz belki birinize lazım olur.Artık mail yoluyla cevap vermiyormuş hoca hastası değilsen.Mayıs ayının son haftasına randevu alabildim anca.2 ay var İstanbulda bir ürolog bulup eşimi tedaviye başlatmayı düşünüyorum belki biraz düzelme olur 2 ayda.Bu yasadıgım 2 kaybınında büyük olasılıkla spermden kaynakladıgı söylendi.Dondurulmuşlarımla tekrar deneme yapmamı önermediler.tekrar düşük yaşama olasılığım çok yüksekmiş.Eşim tedavi olmadan tüp bebek yapmamı da önermediler.Öyle kalakaldım valla hakkımızda hayırlısı olsun ama işimiz çoook uzun sanırım öyle görünüyor.

canım.benim.sagolasin ayva beni çok rahatsız etti yiyemiyorum inanılmaz sancı yapıyor yedigimde,,bol su içiyorum ilaç kullanamadigimdan ufak ufak yürüyüşlerde yapıyorum ama aynı geçmedi hiç,,damar tıkanıklığı olabilir diye çok korkmuştum başta ama işte sonradan tedavideki iğnelerden kaynaklandığını söylediler,,inşallah en kısa zaman da geçer,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…