En kötüsü ne yapacağını bilememek ya çarenin ne olduğunu hiçbir zaman bulamamak çok şükür En azından sebebi Biliyorsun ona göre yol haritası çizebiliyorsun güç ve zorlu bir dönem Ama eminim senin de hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatların olacak

inşallah cnm ya eşimin tedavisi çok uzun sürebilirmiş.Bi üroloğa göründü o varikosel ameliyatını önerdi.Bakalım ameliyatta olabilir.İnşallah bizim için bir çıkış yolu olur ve sonunda evlat sahibi olabiliriz.Senin de testin yarın değil mi yanlış bilmiyorsam sana da hayırlı olsun inşallah şimdiden, Rabbim gönlüne göre versin cnm

Canım eğer İstanbul da oturuyorsanız size iyi bir üroloji doktoru önerebilirm. Devlet Hastanesinde ama özel gibi ilgileniyor bütün eski testleri inceliyor öyle hemen başından savıp göndermiyor çok memnun kalmıştık biz onun verdiği takviyeyi kullanıyoruz hatta

Nedemek kuzum netten bak iyi bseyler bulursan yap zararı olmayan bsey hayrlisi olsun kuzum senn icin

İstanbuldayım cnm cok memnun olurum gercekten.2 ayımız bosa gecsın ıstemıyorum.

İstanbuldayım cnm cok memnun olurum gercekten.2 ayımız bosa gecsın ıstemıyorum.
Tatlım Üsküdar devlet hastanesi Op. Dr. OĞUZHAN GÜNDÜZ gerçekten çok ilgili bir hekim bi gidin derim ben tavsiye üzerine bi iki arkadaşımı yönlendirdim ben hepside çok memnun kaldı :)

Geçmiş olsun sana da canmm benmmm iş yapmadan duramıyoruz ki sonra da böyle çekiyoruz işte

Ben grubumuzu çok sevdimm ofisde işlerim bitince hemen buraya girip acaba kızlar ne yazmış girim bakm diyorum Güzel haberler artarak devam eder inşallahh
Aminn canım inşallah şöyle herkes bir pozitif haber yazsın sevinçten çıldırırım herhalde

Çok geçmiş olsun kuzum ya üzüldüm Allah şifa versin inşallah. Bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef Allah ım yardımcın olsun dualarımdasın hep...

Varikosel amaliyatından sonra güzel gelişmeler olduğunu okumuştum bence doğru karar olabilir inşallah eşinle ilgili sağlık sorunu tamamen hallolur Rabbim şifasını versin inşallah. Dualarım dasın sende canım benim her şey gönlüne göre olsun

Canım verdim çıktı sonucum 63 çıktı canım inş paZar test günümde artmış olur.. rabbim değerlerimizi katlasın inş.
Maşallah çok şükür canım benim ya Katlanır katlanır inşallah gönlünü ferah tut sonra minnicik kesesini sonra da pıtır pıtır atan kalbini duyarsın inşallah

Tüp bebek tedavisi ardından beslenme nasıl olmalı

Verilebilinecek en önemli beslenme önerisi, günlük su tüketimidir. Gün içerisinde minimum 2 ile 3 litre olmak üzere, bol oranda sıvı tüketmek gerekir. Fakat su, diğer içecekler birlikte olacak şekilde değil, sade bir şekilde içilmesi gerekir. Meyve suyu, çay, limonata, ayran, kola vs. şeklinde olmamalıdır. Çay ve kahveden olabildiğince uzak durulmaya gayret edilmelidir. Kahveden uzak durulması, çayı da en az seviye de içilmesi yeterli olacaktır. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat edilmelidir. Omega 3’ten zengin olması nedeninden dolayı, haftalık 1 ya da 2 kez tavsiye edilen balıkların yenmesi iyi olacaktır. Balık, kızartma şeklinde değil, buğulama veya ızgara olarak yenmelidir.

Süt ve süt ürünleri, dönüşümlü bir şekilde kırmızı et ve beyaz et tüketimine de özen gösterilmelidir. C vitamini de bu dönem içerisinde oldukça önem taşır. Kivi, ananas ve muz da yenilmesi gereken meyveler arasındadır. Sebzeler ise, haşlama olacak şekilde yenmelidir. Folik asit bu dönemde en önemli alınması gereken besinlerden biridir.Folik asit tabletleri alınmalı, folik asit bakımından zengin fındık, ceviz, badem, yeşil yapraklı sebzeler, baklagillerde yeterli oranda yenmelidir. Folik asit, rahme tutunma hususunda olduğu kadar, tutunma gerçekleştikten sonra da, bebeğin anne karnında gelişimi için de önem taşımaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…