En güzelini yapıyorsun canım sabret biraz dayan İnşallah sende pozitif sonuç alacaksın bu ay burda negatif alan olmayacak inanıyorum buna inşallah

Hadi bakalımm güzel haberlerini bekliyoruz canımmm

Nasılsın canım ben yarını bekliyorum bitiyor bekleme bende
Dua edelim birbirimize hayırlı cumalar canim

günaydınnn hayırlı cumalar ne güzel pozitif haberlerini duymak tez zamanda bizlerde duyarız inşallah...benimde çarşamda transferim var geçmiyor zaman transferden sonra nasıl geçecek bilmiyorum...

Günaydın canım hayırlı cumalar. Amin inşallah Allah razı olsun. Hayırlısı olsun hakkında sımsıkı tutunurlar sana inşallah. Rabbim pozitif sonuçlar almanı nasip etsin gönlünce olsun herşey inşallah. Geçer geçer merak etme nasıl geçtiğini bile anlamazsın

Insallh canımcım hepimiz anne olacağız: -) Sen nptn knuştnmu eşinle
Ürolog araştırıyorum cnm şu anda Kaan Aydos u aradım asistanına vermeleri için numaramı bıraktım.Bir kaç ürolog daha buldum bakalım bi şekilde birini bulacağız inşallah.Evime yakın bi tüp bebek merkezi arıyorum açıkçası.Memorial ve acıbademe baktım ikisi de bana uzak.Bahçeciye baktım o da bana uzak ve muayenelerde bazen farklı doktorlarda girebiliyormuş.Ben ztn zor muayene olan biriyim.En yakın Medical Park var doktorun kimdi senin orda onu sorcaktım sana.ZAten önce eşimin tedavi olması lazım bu şekilde denemek gereksiz bizim için.

Canım nasıl Bülent Hoca dan memnun kaldınız mı ? Sizin sorun neydi? İNşallah dondurulmuşlarla pozitifi görürsünüzz
bizde sadece morfoloji bıraz dusuk onun dısında bır sorun yok cok sukur ama Allah ol demeyınce olmuyor ıste. ilkten cok sevndk tuttu dıe hocada %70 ihtimal vermıstı 5. gun 2 tane 1. kalite embryodu ama degerler dustu kımyasala döndü. ben ekipten cok memnunum aşırı kalabalık bazen beklerken fenalık gelıyor ama o an onu umursamıyorsun. bulent hocayıda bı en basta gordum bır transferden once bı degerlendırme yaptık bırde transfer gunu gordum. gayet ılgılıler gece bıle mesaj atsam hemsıreler hep döndü labarutvrları zaten cok ıyı ınsaaşlah sonucumuz da ıyı olur hayırlı olsun canm tekrar

Kuzum benimm demekki zamanı varmış üzülme inşallah bu tedavinde hayırlısyla güzel sonuçlar alırsınız. Bizde de morfoloji ve hız sorunu olduğu için direkt tüp bebek istedik bende de sorun yok sadece hsg çekinmedm onuda o zaman halledicem inşallah. Bülent Hoca için genelde iyi yorumlar okudum zaten ekibide çok başarılıymış o yüzden tercih ettik. Sadece çok yoğun pek hocayı göremiyoruz die bikaç olumsuz yorumlara denk geldm o kadar. İnşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir kuzum seninle irtibat halinde olacağım bu süreçte :)

günaydınnn hayırlı cumalar ne güzel pozitif haberlerini duymak tez zamanda bizlerde duyarız inşallah...benimde çarşamda transferim var geçmiyor zaman transferden sonra nasıl geçecek bilmiyorum...
İnşallah sana sımsıkı tutunur bebişlerin canım Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin

bence çok şikayet edilecek bırsey yok yanı cok kalabalık herkes bulent hocayla konusmak ıstıyor ama bır taraftan da transferler oluyor adam senın yumurtanı mı ölçsun gıdıp transfer mı yapsın.. tabıkı transfere gırmesı daha ıyı yunurtayı herkes sayar ölcer ama ınsanlar bencıl bn onu gordum hatta eşimde kızdı basta bı goremedık adamın yuzunu unuttum dıe ama transfer gunumz gelınce bulent hoca yapacak dıme dıe heycan yaptı hatta dedım yok bulent hoca rutın kontrole gırecekmıs daha onmlıymıs dıe dalga gecınce anladı bıraz zaten ılacları yıne hoca yazıo ılk muayneyı hoca yapıo bı tek rutın kontrollere baska doktor gırıo ama onmlı bısey deıl oda. bnm gece kanamam olmustu transferdn sonra cok az üç hemsıreye bırden ulastım ıcım rahat etmedı dıe hepsını aradım hepsıde döndü. ha olmadı ama olsun sonucta adam ilah değil ya Allah bızede nasıp etck ınsaallahh .. bana ıstedıgın herseyı sorabılırsn ozeldn de yazabılırsn elmdn geldıgnce yardmcı olurum..

Yaa bende öyle canım ama hep Bülent Hoca ilgilenir inşallah falan diyorum :) Ama oda haklı adam yoğun napsın zaten hocanın bilgisi dışında bişey yapılmıyodur eminim. Transferimi kesinlikle o yapsın iterim bende zaten şimdi pazartesi ilk muaynemi Bülent Hoca mı yapcak ayy heyecanlandım bak yine yaaaaa Çok tontiş tatlı birine benziyor zaten sürekli takip ediyorum tv lere çıkınca bile izliyorum adamı Çok sağol canımm ya içime su serptin valla

kızlar hayırlı cumalar herkese,,ayak bileklerimde kırmızı şişlik ödemler oluştu dr dahiliye ye yönlendirdi ama ilaç kullanamıyorum,,tedavideki iğnelerin neden olduğu söyleniyor,,var mi böyle ödemleri oluşan yada evde tedavi etmem için fikri olan arkadaşlar,,herkese sağlıklı hayırlı günler,,

evet ilk bulent hoca yapıo ama su var sen cocuk ıstıyorum de yeter beklemek ıstemıyorsanz tup yapalım bıze demıstı cok pozıtıf bırı sana cok umut verıo gercı olmayınca kızdm mı bu kadar pozıtıf olmasına kızdım ama adet olunca rahatladım gectı kızgnlıgım senın yasında kucuk ne kadar sure bekledınz. tup bebege gectık bız dırek sadece sımdı aklım olsa aşılama denerdm vucudumu bu kadar yıpratmazdm .

Yaaaa canımmmm çook mutlu ettinnn beniii bu mesajınlaaa Allahh razııı olsunnnn. İnşaAllah hepimizz annee olacağızz ve inşaAllah hayırlı ebeveyn olur ve hayırlı evlatlar yetiştiririzzz

Ayyy o hamileee olan canlarınnn sevinciii bizleri nasıl mutlu ediyorrr herkes anlayamaz bu duyguyu.. Kardeşlik duygusu buuu. İnşaAllah bir gün onlarda bizim sevimcimizi paylaşacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…