Kızlar Kaan Aydos un asistanına ulaşabildim.0850 433 38 01 bu numaradan ulaşabilirsiniz belki birinize lazım olur.Artık mail yoluyla cevap vermiyormuş hoca hastası değilsen.Mayıs ayının son haftasına randevu alabildim anca.2 ay var
İstanbulda bir ürolog bulup eşimi tedaviye başlatmayı düşünüyorum belki biraz düzelme olur 2 ayda.Bu yasadıgım 2 kaybınında büyük olasılıkla spermden kaynakladıgı söylendi.Dondurulmuşlarımla tekrar deneme yapmamı önermediler.tekrar düşük yaşama olasılığım çok yüksekmiş.Eşim tedavi olmadan
tüp bebek yapmamı da önermediler.Öyle kalakaldım valla hakkımızda hayırlısı olsun ama işimiz çoook uzun sanırım öyle görünüyor.[/QUOT
Doğrudur kuzum benim eşim de varikosel vardı. Ben rutin kontrole gitmiştim kadın doguma. Dr esin de bi görünsün dedi öyle öğrenmiştik. Tabi spermlere hastanenin tüp bebek bölümünde bakilmisti. Bize dediler ki hemen tüp bebek yapalım bu şekilde normal gebelik olmaz dediler. Urolog da itiraz etti. Önce varikosel ameliyati olacak yoksa sağlıklı bi gebelik olmaz dedi. Eşim ameliyat oldu 3 ay sonra sorun tamamen çözüldü. Ama ben pko olduğum için yine tüp bebek yaptırdık. Ama en azından embriyolar sağlıklı gelişti.