Canım verdim çıktı sonucum 63 çıktı canım inş paZar test günümde artmış olur.. rabbim değerlerimizi katlasın inş.
Ama zaten erken yaptin dayanamadinnn cift ciktiysa sonrasi gelir Allahin izniyle degerin de articak 1 gun bile cok fark ediyo biliyorsun benim testime tam 12 gun verdiler 3 kan testi yapacaklari icin eger tuttuysa testlerin bitiminden bikac gun sonrasinda kese gorunuyomus o kadar gec yani.. simdi anliyorum islerini nasil garantiye aldiklarini.. bol bol dua ediyoruz hersey yolunda devam edicek

Naber canım

Çok geçmiş olsun kuzum ya üzüldüm Allah şifa versin inşallah. Bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef Allah ım yardımcın olsun dualarımdasın hep...
allah razı.olsun balım düşünmen yeterli evde doğal yağ sürüyorum şimdilik şifa olur inşallah,,Allah hep yüzünü güldürsün sende dualarımdasin

S sinemis25 canım bence de en mantıklısını yaptın. ALLAH işin ehliyle karşılaştırsın süper olacak inşAllah , eşinin tedavisinden sonra kaliteli embriyoların olacak ve inşAllah ilk deneme de tutacak

A anneveoglusu inşAllah yarın sabaha güzel haberler alacağız senden sabırsızlıkla bekliyoruz canım

S sma903 canım tuzu bırakıp bol su ds iç canım faydası olur inşAllah

Ceronimmo canım pazar mıydı senin test günün?

kinalikadin saol canım verdiğin bilgiler için iyiki varsın

Ayyy pertim çıkmış kızlar, iyi ki Eylül’e bırakmışım tedaviyi . O zamana kadar halim duman . Anca yazabildim . Öpüldünüz

KoncuyUmay pazartesiiii az kaldii 1 gun erken yaptiricam tabii o da sabretmenin hediyesi olsun

akasyaaa5 sen ne durumdasin gündaşım

1 gun daha bitti kizlar benim siskinligim 2 gun once indi yazmayi unuttum yeniden normale donuyorum yavas yavas ama karin agrilarim devam ettikce sorun yokmus gibi dusunuyorum

Y
Yarin büyük gün canım kan vericem. Bir belirttim yok. Hissiyatim da yok

Canım belirtilere hiç takılmamak lazım ilaçla gebelik aynı etkilere sebep olabiliyor . Belirti Olmamasına da takılmamak lazım herkesin gebeliği aynı olmuyor. Boşver kendini dinleme desemde dinleyeceksin biliyorum ama takılma o dinlediklerine boşver kuzum az kalmış yarından sonra büyük gün . Gül güp güp güp

Canım verdim çıktı sonucum 63 çıktı canım inş paZar test günümde artmış olur.. rabbim değerlerimizi katlasın inş.

Caniiimmm tebrik ederimm gozunuz aydin hayirli olsuuunn cok sevindimmm Yakinda bu grupta insallah hamile kalmayan olmayacak masallah pozitifler sirayla geliyor Allah 9 ay boyunca daim kilsin. Cok rahat bir gebelik geciririz insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…