Kizlar 11.gunde 121di 13.gun 163 olmadi sanirim..

Canım hemen telaşlanma hiç belli olmaz o bazen artış bu şekilde olup sonrasında 2 katı artabiliyor sen devam et ilaçlarına güzelce yat dinlen bol bol güzelce beslen su iç bol bol Allahım inşallah ayırmaz seni yavrundan

Crinone kullaniyorum her gun sabah aksam.. havuc suyunu de hergun iciyorum onun icin gidip kati meyve sikacagi aldim vallahi.. ne hissedecegimi sasirmis bi haldeyim.
Allah büyük canım inşallah hiç bir şeycik olmayacak sen bol bol dinlen yemene içmene dikkat etmeye devam et Allah ım yardımcın olsun kendini sakın strese sokma sen çok olumlu bir kadınsın güçlü ol

Kızlar aradılar 6 yumurtadan 5 i döllenmiş cuma günü transfer için çağırdılar kalitesi daha belli olmaz cuma günü konuşacağız. 3.gün transferi olacakmış sanırım dr öyle demiş. 5.gün transferi hiç olmadı zaten benim. İnşallah hakkımda hayırlısı olur. Ve inşallah cuma gününe kadar embriyolar bölünmeye devam eder ve ölmezler.. iyi ki varsınız bana destek oldunuz Allah gönlünüzden ne geçiyorsa nasip etsin inşallah

ohhh süper bir haber bu canım çok çok sevindimm sımsıkı tutunsunlar inşallah yumoşların sanaa

Canım çok şükür inşAllah Transferinde güzel geçecek , bence 5.günü beklememeleri Hulusi hocayla alakalı, hep 3.gün de yapıyor takip ettiğim kadarıyla. Ya rahim de gelişme ortamı daha iyi olur daha kolay tutunur diye, ya da lab’a güvenmediği için. Başkent e dair aklımı kurcalayan tek şey lab’ı, ama Hulusi hocanın varlığı labına rağmen ağır basıyor gibi hala orayı planlıyorum tedavi için. İnşAllah senden de güzel haber alacağız.

Allahım ne güzel haber böyle. Maşallah canım inşallah çok güzel büyürler, bebişlerine kavuşursun canım. Çok sevindim

Bu süper bir haber yaa Allahım inşallah sanada nasip etsin pozitif sonuç almayı kuzumm benim ya çok çok mutlu oldum bak hiç ümidin yoktu nerelere kadar geldin çok şükür Allahıma cuma günü de yavrunu alacaksın ve hiç ayrılmayacaksınız inşallahhh dualarımdasın her zaman Kaç embriyo transfer edecek acaba

Canım hadi gözün aydın. Sımsıkı tutunsunlar sana inşallah. Ben de cumartesi transfer olacağım. Birlikte bekleriz test gününü artık

ohhh süper bir haber bu canım çok çok sevindimm sımsıkı tutunsunlar inşallah yumoşların sanaa
Saol canım benmmmm saol inşallah kuzu ya. Bu 4.denemem çok zor süreçler geçirdim inşallah Rabbim dualarımı kabul eder. Hepimiz anne oluruz inşallah

Saol canm benmm çok doğru söylüyorsun genelde hep 3. gün yapıyormuş bende neden diyordum hep lab. güvenmeme kısmı doğru gibi gözüküyor. Çünkü telde sordum 5.güne bekletiyor musunuz diye şaşırmış gibiydi kadın yoo 3.gün dendi bizee dedi.Ses etmedim cuma günü konuşuruz kaliteyi dedi sadece.Ama hulus hoca gerçekten 10 numara o konuda kafam rahat. İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırız

Allahım ne güzel haber böyle. Maşallah canım inşallah çok güzel büyürler, bebişlerine kavuşursun canım. Çok sevindim
Oyy saolasın canmmm inşallah öyle olur ya çok dua ettim. Rabbim hepimizin bir gün anne olmasını nasip etsin inşallah

Benim meleğim saol yaa kuzum benim beni çok rahatlattın hep. Bilmiyorum ki cumaya kadar kalırsa embriyo 2 tane transfer eder herhalde çünkü 4.denemem ya riske atmaz diye düşünüyorum. İnşallah dediğin gibi olur Rabbim dualarımızı kabul etsin

Canım hadi gözün aydın. Sımsıkı tutunsunlar sana inşallah. Ben de cumartesi transfer olacağım. Birlikte bekleriz test gününü artık
Bekleriz tabi inşallah sağlıkla huzurla. Ve sonu olumlu olur inşallah kuzu bol bol dua edeceğiz artık birbirimize. Seninde inşallah hayırlı olur.Kaç tane transfer olacak sana

Sen sağol canım benim bu topiği açarak böyle güzel kardeşliklere vesile oldun Allah razı olsun senden iyiki tanımışım senin gibi kalbi güzel gönlü güzel bir insanı ve diğer arkadaşlarımıda gerçekten iyiki varsınız hepiniz ailem gibi oldunuz en yakınlarımıza bile anlatamadığımız herşeyi burda anlatıp destek olduk birbirimize Son 1 aydır maşallah pozitif haberlerimizde çoğaldı Nisan ayı hepimize uğurlu gelecek bak görürsün sırayla devam edecek pozitif haberler artık sende yaklaşıyorsun o güzel habere inşallah canım benim Allahım senin için en hayırlısını versin inşallah çok güzel bir anne olacaksın İnşallah 2 transfer eder de ikizlerin olur tatlı tatlı Allahım güzel gönlüne göre versin inşallah kuzumm Aminnn inşallahh kabul etsin Rabbim

İnşallah kuzum nisan mayıs ayı b,zlerin ayı olsun ve hepimiz anne oluyoruz diye paylaşım yapalım inşallah bende sürekli sizlerle yazışmak dertleşmekten büyük keyif alıyorum çünkü sadece sizlerle kafam rahatlıyor bir tek siz beni anlıyorsunuz hiç tereddütsüz açıyorum içimi sizlere ne mutlu bana.

kinalikadin canm sen Hulusi hocaya mı gidiyordun ben atlamışım o kısmı? Ben de 2 ay önce Göğşen hocaya gitmiştim, ama o eşimi ürolojiye gönderdi ürolojiden de varikosel ameliyatı olması lazım dediler. Tüp bebeğe başlamadılar. Bir de başkent çok yoğun bir hastaneydi gidip saatlerce bekliyordum, çalıştığım için zor oluyordu. Sonra bir kaç ürologla daha görüştük ameliyata kesinlikle gerek yok, direkt tüp bebek dediler. Şimdi tedavimi centrum'da yaptırıyorum

Bekleriz tabi inşallah sağlıkla huzurla. Ve sonu olumlu olur inşallah kuzu bol bol dua edeceğiz artık birbirimize. Seninde inşallah hayırlı olur.Kaç tane transfer olacak sana
7 yumurtam döllendi canım. Cumartesiye kadar en az 2 yumurta dayanabilirse 2 tane transfer olacak.

Ayy aminn çok çok aminn inşallah canım benim sonrada 2018 anneleri diye topik açar böylece hep birlikte orda bebişlerimizden konuşuruz artık inşallahh Aynen öyle canım sağolsunlar bütün arkadaşlarım sayesinde kafama hiçbirşey takılmıyor ellerinden geldiği kadar herkes yardımcı oluyor birbirine Allahım hepimizin kucaklarını doldursun kısa zamanda inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…