Ya sen bu pozitiflikle emin ol hemencik anne olursun yaamaşallah sana kuzuu. İnşallah anne olacam yazrım sizlere inşallah hepimiz bir gün bu sona kavuşuruzAllah nasip ettiyse gerisi boş doğru

Cuma günü sende bende inşallah buraya güzel haberlerimizi yazarız Her şey olacağına varır bazen çok canımız yanar her şey bitmiş hissederiz ama nasipten ötesi yok. İnşallah diğer okuduğum arkadaşlarda olduğu gibi seninde sağlıklı gibi görünmeyen artışın sağlıklı gebelikle sonuçlanır onların ki gibi..Kalbini ferah tut bak benim 4.denemem 4 de aşılamam var negatif ama hala çabalıyorum bir umut belki olur diye..senin kaçıncı denemendi bilmiyorum kusura bakma unutuyorum herkesinkini ama şöyle düşün inşallah değildir ama kimyasal bile olsa olumlu sonuç aldın bu çok çok önemli inan bir sonra ki denemen de olumlu olması ihtimali yüksek genelde öyle oluyor. İnşallah cuma günü değer artmış her şey yolunda dersin bekleyeceğiz ne yapalım lütfen her şey bitmiş değil ki benim bir düşüğüm oldu değerim 80 di 30 a düştü hastanede yatmıştım (enfeksiyon geçirdiğim ve yüksek ateş yüzünden düşük oldu) ve bitti dedim her şey ama dr dur bakalım belli olmaz biz çok gördük böyle olup devam eden biz bitmiş saymayız dedi şaşırmıştım benim sonum maalesef onlar gibi olmadı ama dr olumluydu yani..hiç bir şey belli olmaz Allah nasip ettikten sonra

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bi şekilde tutunma olur. Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım daha kaliteleri belli değil cuma gününe kadar devam edeceklermi kaç tane kalacak hiç belli değil dua edip bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun saolasın kuzum

Kızlar bana da dua eder misiniz yarın genetik test için kan vermeye gidecez eşimle. İnşallah sonuçlarımız temiz çıkar
Ben kendi adıma edeceğim inşallah her zaman canım benim inşallah temiz çıkacak sonucunuz. Genelde genetikte problem çıkmıyor inşallah sizde de bir problem çıkmaz canmm

Kizlar slm surekli takipteyim kinalikadin cnm hayitlu olsun ins tedavin ins guzel hbrler olcak bu defa tutuncak melegin/meleklerin ve hamileyimmm diye yazacaksin ins benim bu ay dondurulmuslarimdan ins transferim olcak sali gunu gel dedi dr ama nolcak hic bilmiyorum suanda estrofem kullaniyom Dlk2606 senden de guzel hbrler bekliyom kuzum hepimiz birbirimize dualar edelim ins hamis arkadaslardan bol dualar bekliyoz takipteyim yani sizleru

İnşallah canım daha kaliteleri belli değil cuma gününe kadar devam edeceklermi kaç tane kalacak hiç belli değil dua edip bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun saolasın kuzum
İnşallah en olumlu sonuçları alırsın. Moralini hep yüksek tut canım inşallah bu sefer olacak inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Saol canım inşallah sende salı günü güzel haberler yazarsın bize inşallah birbirimize olumlu sonuçlarımızı yazarız ahh o günleri bir görsek

Benim ilkti tabii ilk kez bu duyguyu yasadim karmakarisik oldum ama toparlandim hemen sayenizde Simdi eger sagliksiz olucaksa hayirli olmayacaksa Allahim nasip etmez diye dusunuyorum. Hep hayirlisini bosuna dilemiyoruz cuma gununu iple cekelimmm cabucak gelsin

Ya sen bu pozitiflikle emin ol hemencik anne olursun yaamaşallah sana kuzuu. İnşallah anne olacam yazrım sizlere inşallah hepimiz bir gün bu sona kavuşuruzAllah nasip ettiyse gerisi boş doğru

Terzi kendi söküğünü dikemez kii

Canımm benimmm yaaa mübarek bir gündeeee transferinnn olacak inşaAllahhh öyle düşünnn içini ferahlaaat kuzumm benimmm Ayyy bir dahaki haftaayaaa senin test günün içiin şafak sayacağızzzzz aminnnn Rabbiimmmm aminnnnn

[/QUOTE]Terzi kendi söküğünü dikemez kii

Canımm benimmm yaaa mübarek bir gündeeee transferinnn olacak inşaAllahhh öyle düşünnn içini ferahlaaat kuzumm benimmm Ayyy bir dahaki haftaayaaa senin test günün içiin şafak sayacağızzzzz aminnnn Rabbiimmmm aminnnnn[/QUOTE]
Bende dedim aynını mübarek günde olacak Allah nasip ederse inşallah gelişimleri devam ederse be kaliteli olursa tabii dr biraz olumsuz gibi ama Rabbim ol derse olur inşallah sende bu temiz kalbinle pozitifliğinle güzel sonuca ulaşacaksın ben inanıyorum sende anne olacaksın Allah hepimizin yardımcısı olsun

İnşallah hayırlısı neyse o olur kuzum cuma günü büyük gün artık bekleyeceğiz

Aynen öyle kuzum vardır ALLAH ın bir muradı hayırlısıyla tez zamanda güzel haberler alacağız inşAllah , herbirimiz teker teker . İmtihan dünyası belki biraz geç olacak , güç olacak ama inşAllah güzel olacak bizde muradınıza ereceğiz.

Terzi kendi söküğünü dikemez kii

Canımm benimmm yaaa mübarek bir gündeeee transferinnn olacak inşaAllahhh öyle düşünnn içini ferahlaaat kuzumm benimmm Ayyy bir dahaki haftaayaaa senin test günün içiin şafak sayacağızzzzz aminnnn Rabbiimmmm aminnnnn[/QUOTE]
Bende dedim aynını mübarek günde olacak Allah nasip ederse inşallah gelişimleri devam ederse be kaliteli olursa tabii dr biraz olumsuz gibi ama Rabbim ol derse olur inşallah sende bu temiz kalbinle pozitifliğinle güzel sonuca ulaşacaksın ben inanıyorum sende anne olacaksın Allah hepimizin yardımcısı olsun[/QUOTE]

Ahh inşaAllahh canımmm yaaa bende adet olsam başlayacağımdaa gelmedi bir türlüü

Hepimizzz dahaa, ay bulantım varrr ayy aşeriyorummm diyeceğizzz Allah'ın izniyleee

Kizzlaaar yeni kesiflerim var hemen paylasiyorum..
1- kesinlikle transfer sonrasi hamilelik basinda hurma yemiyoruz. Demin Meryem Suresini okudum. Diyor ki Meryem dogum yapacagi zaman hurmanin dalina tutunmus ve acisindan keske bu zamana kadar ölseydim demis ve soyle bir ses gelmis “Tasalanma rabbin senin alt tarafindan bir su arki var etti. Hurmanin dalini kendine dogru silkele sana taze hurma dokulsun.” Ve hop Meryem İsa’yi dogurdu. Yani dogumu kolaylastiran birsey oldugu apacik yaziyor kizlar.
2-bebegin dusmesinden ve hamilelikte sikinti olacagini dusunenler 99 kez “YA MÜBDİ” okumaliymis dogumu da kolaylastirirmis
3-“İnsan” suresini okursaniz da hayirli evladiniz olurmus. Ogrendiklerim bunlar bacilarim

Saol bu güzel bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…