Allah razı olsun senden canım benmm ya benim için dua etmen ne kadar değerli bunu duymak ne kadar güzel tarifi yok bana nasıl güç veriyor saol iyi ki varsın kalbi güzel arkadaşım.

Canım benim güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Bence güzel haberlerle geleceksin dualarım sizlerle

Allah razı olsun senden canım benmm ya benim için dua etmen ne kadar değerli bunu duymak ne kadar güzel tarifi yok bana nasıl güç veriyor saol iyi ki varsın kalbi güzel arkadaşım.

Canımm benimm o senin kalbinin güzelliği her zaman dualarımda olacaksın ve olacaksınız hepiniz sende iyiki varsın iyi ki tanımışım seni

Dün toplandı sabah. Neden bu kadar bekletiyorlar bilemiyorum ama ak koyun kara koyun belli olacak

Seninki cikti miii?? Simdi doktoru bekliyoruz gelince konusucaz extra ilaclar verilicek sanirim dediler ama bilemiyorum
Progestan kullanıorsun dimi belki iğnesini de verir ya da dozunu artırır. Eve gidince de havuç suyu yapıp hiç her gün taze havuç suyu çok çok faydalıymış

Progestan kullanıorsun dimi belki iğnesini de verir ya da dozunu artırır. Eve gidince de havuç suyu yapıp hiç her gün taze havuç suyu çok çok faydalıymış
Crinone kullaniyorum her gun sabah aksam.. havuc suyunu de hergun iciyorum onun icin gidip kati meyve sikacagi aldim vallahi.. ne hissedecegimi sasirmis bi haldeyim.

Seninki cikti miii?? Simdi doktoru bekliyoruz gelince konusucaz extra ilaclar verilicek sanirim dediler ama bilemiyorum
çıktı canım şükür artış normal dr ne derse yaz merak ettim çiğ badem fındık ceviz ve hauç ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…