Dün bende opu oldum canım eve gelene kadar ağrım yoktu verdikleri ağrı kesicinin etkisi geçince tabi başladı ağrılarım karın bölgem düşecek gibiydi gece ama biliyorum ki bu ağrılar çok normal. Yapılan işlemden kaynaklanıyor hiç korkma iyi yapmışsın parol içerek ama alışkanlık haline getirme canım zaten opu sonrası verilen ilaçlar toparlıyor.Geçmiş olsun. Bende progestan fitil kullanıyorum bazen o ilaç dolunca haznede o da hafif ağrılar yapabiliyor normal yani

Kuzum canımm inşallah ya inşallah nasılsın iyisin dimi her şey yolunda
Dualarım sizinle kuzucuklar senden haber bekliyorum daml'cm insallah yumoşlar gzel gelişcek sana sımsıkı tutunucak bebiişciklerin olcakkk iyz canm tavrımı koydum önceden şakalasirdim yanına gdersim smdi öyle yapmıyorum olgun davranmiyoodum kocamn ynnda ccuk oluyodum smdi oyle ypmiyorm

Cok sagol gzel kardşm bukadr iyi ailem kardeşlerim oldugu icin çok sanşlıym sizin sayeniizden herşeyi unuttum allah razi olsun sagl

Amin inşallah bitanem ama daha hasta olmadım ben beklemedeyim bakalım biran önce olurum inşallah çok gecikti çünkü hayırlısı olur hakkımızda inşallah
Ayyyyu kuzum belkide hamişsin çünkü transferdn snraa hemen oldun beklemedm bu 2.adetn baya uzun olldu bi test yaptr hemen insallah tedaviye gerek kalmadn pozitfff hmişim dersin kuzum cnm arkadaşm bnm

Canım çok teşekkür ederim. Aynen anlattığın gibi oldu benim de. Ama şimdi iyiyim

kinalikadin arkadasiiim naaptilar aradilar mi hadi bize gupguzel haberler ver kaci iyi kaci dollenmis.. sonra da hepsi 5. Gune saglikli ciksin insallah..

Ayy inşallah hepimizi mutlu eder valla canım sabırsızlıkla bekliyoruz haberini Sen ne yaptın verdin mi kan canım

Ayyyyu kuzum belkide hamişsin çünkü transferdn snraa hemen oldun beklemedm bu 2.adetn baya uzun olldu bi test yaptr hemen insallah tedaviye gerek kalmadn pozitfff hmişim dersin kuzum cnm arkadaşm bnm

Valla öyle oldu canım negatiften sonra hemen oldum bu böyle gecikti anlamadım inşallah bi mucize olur diye dua ediyorum Allahım büyük olmasada yavrularımı alacağım inşallah Allahın izniyle yarın sabah tekrar bi test yapacağım canım bakıyım ona görede bi kan vereceğim hayırlısı olsun inşallah kuzumm

Ayyyy naasl svinirim vallla kendm gbbi hemde rabbm yüzünü güldürsün yarn yap hemen yaz bekletme biziiii

kinalikadin arkadasiiim naaptilar aradilar mi hadi bize gupguzel haberler ver kaci iyi kaci dollenmis.. sonra da hepsi 5. Gune saglikli ciksin insallah..
Saat 1 ile 5 arası haber veriyorlarmış kendileri. İnşallah güzel haberler verebilirim. Daha önceki denemelerimde 1 tane 2 tane iyi kalite çıkıyordu ama hiç 5.güne giden embriyom olmadı keşke olsa. Keşke iyi haber verebilsem canım benmm saolasın

İnşallah kuzum inşallah iyi haber veririm Allah yardımcımız olsun

Canım benim bak herşey çok güzel olacak göreceksin Allahım büyük şükürler olsun her halimize sevindireceksin bugün hepimizi Allahın izniyle çok dua ettim senin Allahım kabul etsin dualarımızı inşallah güzel arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…