Geride kalan yumurtalar toplanacak sanırım Allah yardımcın olsun inşallah canım. Ne demek yardımcı olsam keşke. Kanamaya bakar zaten dr yine opu öncesi
Evet canım aynen öyle. 3. Tedavim bu. Bundan önceki 2 denemem tutmadı. Farklı bir Dr ile yeniden başladım ama hiç böyle bişey duymamıştım. 2 yumurtam erken büyüdü, geriye kalanlar küçük kaldı. Şimdi yeniden iğne vurunuyorum tekrar yumurta toplanacak. Toplananlardan 1 tanesi donduruldu.böyle bir tedavi süreci yaşayan var mı aranızda?

kızlar yumurta akıyla sabunu karıştırıp bele yakı atılıyor snra hamile kabiliyorsun benm yengemn akrabasi yapıyomuş ve yengem bi kac ay önce kuzenime yapmış ve kuzenim hamile kalms ama kuzenimin rahmi inceldigi için düşük yamş

Ya sen ne kadar tatlı ne kadar neşeli ve pozitif bir insansın canım benim ya resmen gülerek okudum ve çok çok mutlu oldum bu masal gerçektede olursa inşallah Allahımın bana verdiği en güzel mucizesi olacak kuzum benim resmen etrafına neşe saçıyorsun enerji veriyorsun insana ya iyiki varsın çok mutlu ettin beni

Canım bu tedaviye havuz yöntemi deniyor yani havuz yöntemi ile senden birkaç defa yumurta toplayıp şansı arttıracak doktorun

kızlar umudunuzu asla kaybetmeyin. vazgeçmeyin unutmayın biz savaşçı anneleriz bende tüp bebek ile hamile kaldım çok zor zamanlar geçirdim pes etmek istedim ama sonunda o gzel haberi alınca herşeye deyiyor

Ayy canım çok güzel Allahım bağışlasın kucağına almanı da nasip etsin sağlıkla inşallah. Allahım bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah her halimize çok şükür

Aa ilk defa duydum böyle bir yöntemi çok değişikmiş

kızlar umudunuzu asla kaybetmeyin. vazgeçmeyin unutmayın biz savaşçı anneleriz bende tüp bebek ile hamile kaldım çok zor zamanlar geçirdim pes etmek istedim ama sonunda o gzel haberi alınca herşeye deyiyor
Anlat biraz neler yaşadın tedavi sürecin nasıldı canım. Hoşgeldin bu arada. Bende 4.denememdeyim yarın bir aksilik olmazsa Allah nasip ederse transferim var çok yorucu süreçlerden geçtim bende hala da devam ediyor. Senin sonunun güzel bitmesine çok sevindim darısı bizlere

Kızlar kan verdim şimdi birden çok heyecanladım nedense Allahım bi mucize yaşatır bana inşallah hayırlısını versin inşallah dua edin benim için çıkmazsada üzülmeyeceğim ama yavrularım beni bekliyor sonuçta onları alacağım olmazsa Allahın izniyle 1 saate çıkacak sonuç

hadi bakalım hayırlı haberlerle...

Yaaa amaaa ağlamamak için zor duruyorum şuannnn
Mutlu olmanızı çok seviyorumm yaaaa.. İnşaAllahh gerçek olacak bu masaaal. Haa belki masalda ufak değişiklik gösterebilir kaderinnn. Doğal yoldan olmayabilir amaa mutlaka bu masaldaki gibi mutlu olacakkk ve bizide sevindireceksinnn güzellikkk abidemmm

Maalesef canım beklemedeyim kan vereceğim birazdan gidip dayanamıyorum akşam verecektim ama eşim de heyecanlandı işten izin aldım vereceğim hayırlısı olur inşallah

Ayyy hadiiiii hayırlı haberler alırızzzz inşaAllahhhh canımm benimmm yaaaa. Olumsuz olursada üzülmeek yokkk, ümit etmek bile güzelll. Ya ümit edemeyeceğimiz kadar imkansız olsaydıııı böyle düşün o an ve dimdik yeni kapılaraa sarılll Allah'ın izniylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…